Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
jeej tu to ozilo 😵 😵 😵 😵 citam ze riesite chodenie - my sme na tom rovnako - aspon za malicek ho musim drzat a ide - ked sa zabudne tak ide nejake dva krocky ale potom rychlo na zem 😀 takze chodi pekne za jednu rucku aj vonku chodime sem tam aj bez kocika a ak s kocikom tak potom jednou rukou tlacim kocik a za druhu ide maly pekne so mnou 😉 su opatrne tie nase deturence 😉
caute baby,tak mi uz od 15.11 chodime uuuuplne sami....predtym tie dva mesiace sa pustala,spravila pat - 10 krokov,ale potom ked uz uz by zacala sama chodit tak vzdy neprijemne spadla a cely proces isiel od zaciatku...nastastie uz to konecne vyslo a ja si zacinam davat krize dohromady,lebo teda poviem Vam,pekna sodoma gomora je s chrbticou 😀
mame novy zub /siedmy/ a dalsie dva sa ryju 😖 uz rozumiem tej nervozite a zdravotnej labilnosti...
aj my sa musime pochvalit vyliezol nam treti zub a dalsie 2 su na prerezanie,slinta ako bernardin 😀 a o noci ani nehovorim,uz nech su vonku 😝
Ahojte babule dlho som sa stu neukazala ale bolo rusno ... Citam ze postupne budete chodit my uz chodime od 10.11 jeee a cile krasne sama ale pomalicky prejde cely byt no ked chce sa niekam rychlo dostat tak hned na zem a lozime ... Inak nam ide naraz 6 zubkov tak je doma kopec placu a aj sopliky. Preto sa nam odlozilo aj posledna davka ockovania lebo aj teplotkujeme . ALe inak sme zdravy a dobry ked si odmyslim plac a tahanie za teplaky lebo sa chce mojkat. 😵 😵
ahojte 🙂
ja som sem neprispievala, ale tiez mame decembrove dievcatko a obcas som sem nakukla. nasa spravi 5-6 krockov aj sama, ale inac chodi len popri nabytku, prip. za jednu ruku. zuby mame iba dva, a tento tyzden mala zapalene ocko aj s horuckami. uz je to ale ok. inac je miska dobrucka, krasne spi, papa a krasne sa aj jeduje ked nieco chce 😅
kocky, poradte nejake darceky, najlepsie hracky - budu mat aj narodeniny, aj vianoce, musime vymysliet aj za starych rodicov a uz nam dochadzaju napady kedze mame aj starsiu dceru a vela hraciek...
ahojte kočky tak uz sa to pomaly rozbieha s tym prvym ročikom čo? ale nam to zbehlo 🙂) ako sa mate? my mame 4 zuby a dalsie dva sa tlačia, chodit chodime okolo nabytku ale zle dava nozku, cvičime stale vojtovku
ahojte babulky, tak ja zaostavam za vami, ale akosi nemam cas chodit na koníka, Rastík je veľmi zlatý a šikovný, tiež chodíme okolo nabytku, za jednu ruku, alebo s odrazadlom no najviac sa mu paci, ked si zobere z kuchynte stoličku a tu si posúva, mame cca 1Okg a 79 cm, dole dva zubky hore sa tlacia 4 naraz, no a co ma uzasne sa mu vlasky tocia, bude z neho čertík, kedže mame zobral všetky kučery, chodíme plavať a fitlopty, opakuje slovicka ma-ma, ta-ta, žížo, ham, tak idem za nimi lebo sa s Michelle nahanajú, tak hadam este k vam nakuknem, všetkým všetko dobre, pa pa
@aotrnavska tak už máš doma samochodca!! gratulujem 😉
alexo sa pustil párkrát od stolíka ku gauču ... ale je opatrný ešte 😅
sme sa dnes boli hrať v herni a tam sa mu páčilo chodiť s touto pomôckou
@tinika Vsetko najlepsie Patkovi k rociku prajeme 🙂
@katuska1974
@kaja73 dakujeme
a zabudla som pochvalit krpca ze uz sedime na nocniku sice uz od leta ale začiname cikat pravidelne nie n ahodou 🙂
my sme začali chodiť týždeň pred 11.m a už behá jaj drak 😀 už sa vôbec nechce nosiť na rukách len ked sa chce mojkať lebo sa mu tlačia dve horne stoličky naraz na oboch stranách 😠
veľmi pekné vecičky na oblečenie s disney motívom majú na jednom eshope teraz majú aj súťaž tak to treba využiť. deťom sa budú vecičky s Disney postavičkami páčiť a vy nevyhodíte peniaze za nezmyselné hračky,s ktorými sa budú hrať mesiac a potom zapadnú prachom http://www.mini-eshop.eu/ ,
ahojte maminky.
Kedže zajtra je prvy decembrovy dnik, a mesiac nasich decembrovych "babetiek" tak chcem vsetkym detickam zazelat krasnu oslavu a maminkam vela, vela nervou 😀
My mame doma oslavenca zajtra, ale to oslavujeme tretie narodeninky nasej Lianky, ale k vam "patrim" z nasou Zuzkou ktora sa narodila az 17.12.
Tak si uzite prve narodeninky a hlavne budte zdravucky 😀 😵

tiez som toho nazoru 😀 nasa sa odvazila preto,ze bola medzi 4 takymi detmi, cize v jej vyske, a ked jej jedno cosi naciahlo ruku,tak ona za nim,tiez asi len krok-dva a potom na kolienka.ale niekedy,ked nema v dosahu nijaky nabytok, a ruku mam od nej len na par cm, tak tych par minikrockov urobi 😀 😀 😀 ale zatial to ma radsej kolenacky 😎 pride cas,ked sa rozbehne a bude 😀 😉