icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

snehovavlocka
22. nov 2010

tiez som toho nazoru 😀 nasa sa odvazila preto,ze bola medzi 4 takymi detmi, cize v jej vyske, a ked jej jedno cosi naciahlo ruku,tak ona za nim,tiez asi len krok-dva a potom na kolienka.ale niekedy,ked nema v dosahu nijaky nabytok, a ruku mam od nej len na par cm, tak tych par minikrockov urobi 😀 😀 😀 ale zatial to ma radsej kolenacky 😎 pride cas,ked sa rozbehne a bude 😀 😉

tami_tami
22. nov 2010

jeej tu to ozilo 😵 😵 😵 😵 citam ze riesite chodenie - my sme na tom rovnako - aspon za malicek ho musim drzat a ide - ked sa zabudne tak ide nejake dva krocky ale potom rychlo na zem 😀 takze chodi pekne za jednu rucku aj vonku chodime sem tam aj bez kocika a ak s kocikom tak potom jednou rukou tlacim kocik a za druhu ide maly pekne so mnou 😉 su opatrne tie nase deturence 😉

aotrnavska
23. nov 2010

caute baby,tak mi uz od 15.11 chodime uuuuplne sami....predtym tie dva mesiace sa pustala,spravila pat - 10 krokov,ale potom ked uz uz by zacala sama chodit tak vzdy neprijemne spadla a cely proces isiel od zaciatku...nastastie uz to konecne vyslo a ja si zacinam davat krize dohromady,lebo teda poviem Vam,pekna sodoma gomora je s chrbticou 😀

snehovavlocka
23. nov 2010

mame novy zub /siedmy/ a dalsie dva sa ryju 😖 uz rozumiem tej nervozite a zdravotnej labilnosti...

katuska1974
23. nov 2010

aj my sa musime pochvalit vyliezol nam treti zub a dalsie 2 su na prerezanie,slinta ako bernardin 😀 a o noci ani nehovorim,uz nech su vonku 😝

idris
24. nov 2010

Ahojte babule dlho som sa stu neukazala ale bolo rusno ... Citam ze postupne budete chodit my uz chodime od 10.11 jeee a cile krasne sama ale pomalicky prejde cely byt no ked chce sa niekam rychlo dostat tak hned na zem a lozime ... Inak nam ide naraz 6 zubkov tak je doma kopec placu a aj sopliky. Preto sa nam odlozilo aj posledna davka ockovania lebo aj teplotkujeme . ALe inak sme zdravy a dobry ked si odmyslim plac a tahanie za teplaky lebo sa chce mojkat. 😵 😵

stankapk
24. nov 2010

ahojte 🙂
ja som sem neprispievala, ale tiez mame decembrove dievcatko a obcas som sem nakukla. nasa spravi 5-6 krockov aj sama, ale inac chodi len popri nabytku, prip. za jednu ruku. zuby mame iba dva, a tento tyzden mala zapalene ocko aj s horuckami. uz je to ale ok. inac je miska dobrucka, krasne spi, papa a krasne sa aj jeduje ked nieco chce 😅
kocky, poradte nejake darceky, najlepsie hracky - budu mat aj narodeniny, aj vianoce, musime vymysliet aj za starych rodicov a uz nam dochadzaju napady kedze mame aj starsiu dceru a vela hraciek...

tinika
24. nov 2010

ahojte kočky tak uz sa to pomaly rozbieha s tym prvym ročikom čo? ale nam to zbehlo 🙂) ako sa mate? my mame 4 zuby a dalsie dva sa tlačia, chodit chodime okolo nabytku ale zle dava nozku, cvičime stale vojtovku

kaja73
24. nov 2010

@tinika vam sa to už bliži.Za dva dni mate rok 😉 My až takmer za mesiac.Aj moj chodi len okolo nabytku,alebo potrebuje aspon maliček. Veeelmi je opatrny.Použivame aj znakovanie a tam sa už celkom rozbieha a aj v prvych slovach. 🙂

michell13
24. nov 2010

ahojte babulky, tak ja zaostavam za vami, ale akosi nemam cas chodit na koníka, Rastík je veľmi zlatý a šikovný, tiež chodíme okolo nabytku, za jednu ruku, alebo s odrazadlom no najviac sa mu paci, ked si zobere z kuchynte stoličku a tu si posúva, mame cca 1Okg a 79 cm, dole dva zubky hore sa tlacia 4 naraz, no a co ma uzasne sa mu vlasky tocia, bude z neho čertík, kedže mame zobral všetky kučery, chodíme plavať a fitlopty, opakuje slovicka ma-ma, ta-ta, žížo, ham, tak idem za nimi lebo sa s Michelle nahanajú, tak hadam este k vam nakuknem, všetkým všetko dobre, pa pa

tinika
24. nov 2010

@kaja73 no my tiez troska znakujeme ale len ak sa mu chce 🙂) no ten mesiac ubehne ani sa nenazdate 🙂

zuzitka
autor
25. nov 2010

@stankapk ja tiež neviem aké hračky .... mám 2 chlapcov .... neviem čo tomu malému kúpiť, ked má všetko po staršom 😀 😀

zuzitka
autor
25. nov 2010

@aotrnavska tak už máš doma samochodca!! gratulujem 😉

alexo sa pustil párkrát od stolíka ku gauču ... ale je opatrný ešte 😅

sme sa dnes boli hrať v herni a tam sa mu páčilo chodiť s touto pomôckou

zuzitka
autor
26. nov 2010

@tinika tini, vy už máte 1 rok!!! 😵 😵 😵 😵
prajem všetko najkrajšie Paťkovi 🙂

zuzitka
autor
26. nov 2010

@kuspitka ako sa máte? 🙂

tinika
26. nov 2010

@zuzitka dakujeme 🙂) a po dlhej dobe dnes prespal celu noc 🙂 a rano odmietol aby som ho krmila 🙂 mame doma velkeho chlapa 😀

kuspitka
26. nov 2010

@zuzitka máme sa celkom dobre,mala je velmi zlata uz nam aj dlksie buva ,ale inak je super,.a ty co ,ako sa mas?

katuska1974
26. nov 2010

@tinika Vsetko najlepsie Patkovi k rociku prajeme 🙂

kaja73
26. nov 2010

@tinika Všetko najlepšie.Nech je zdravučky a šikovny. 😵 😵 😵

tinika
26. nov 2010
tinika
26. nov 2010

a zabudla som pochvalit krpca ze uz sedime na nocniku sice uz od leta ale začiname cikat pravidelne nie n ahodou 🙂

dena69
26. nov 2010

@tinika Vsetko najlepsie prajemePatkovi k rociku a gratulujeme k úspechom 😉

dena69
26. nov 2010

my sme začali chodiť týždeň pred 11.m a už behá jaj drak 😀 už sa vôbec nechce nosiť na rukách len ked sa chce mojkať lebo sa mu tlačia dve horne stoličky naraz na oboch stranách 😠

tami_tami
26. nov 2010

@tinika vsetko len to naj naj naj oslvencovi Patkovi prajeme 😵 😵 😵 😵

tinika
26. nov 2010

@dena69
@tami_tami dakujeme
@dena69 tak to mas fajn .) moj este len plazi a taka sa na ruky chodi len okolo nabytku a ked mame cvičit vojtovku ta utecie nemam sil ho drzat jaky je silak, no dufam ze uz nam povedia ze sa nozka zlepsuje

tinika
26. nov 2010

@tami_tami si mi pisala aj do sukromnej temy ze? len sa tam neviem dostat, asi ma uz vyhodili ja som tam dlho nebola .)

tami_tami
26. nov 2010

@tinika hej tam som pisala tiez pozeram ze ved si tam bola 😕 ale aj tak vsetko naj 😉

tinika
26. nov 2010

@tami_tami 🙂 dakujem bola ale ako pisem asi to vyčistili o členky čo tam nechodia ta čo uz ved vas najdem tu 🙂

usenexa
27. nov 2010

veľmi pekné vecičky na oblečenie s disney motívom majú na jednom eshope teraz majú aj súťaž tak to treba využiť. deťom sa budú vecičky s Disney postavičkami páčiť a vy nevyhodíte peniaze za nezmyselné hračky,s ktorými sa budú hrať mesiac a potom zapadnú prachom http://www.mini-eshop.eu/ ,

liluska
30. nov 2010

ahojte maminky.
Kedže zajtra je prvy decembrovy dnik, a mesiac nasich decembrovych "babetiek" tak chcem vsetkym detickam zazelat krasnu oslavu a maminkam vela, vela nervou 😀
My mame doma oslavenca zajtra, ale to oslavujeme tretie narodeninky nasej Lianky, ale k vam "patrim" z nasou Zuzkou ktora sa narodila az 17.12.
Tak si uzite prve narodeninky a hlavne budte zdravucky 😀 😵