icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzitka
autor
1. jan 2011

nechcete kúpiť totok? dostali sme 2 rovnaké 😅

cenovka tam je 7,99e, ale predám to za 6,50e

zuzitka
autor
1. jan 2011

@mmaattuuss ako to dopadlo s tou vianočnou ružou? 😒

mmaattuuss
1. jan 2011

Ahoj Zuzitka, nastastie to dopadlo dobre a malemu sa nic nestalo. Ale zvysil mi tlak a este tak pred Vianocami to bolo, takze o to horsie. A Tvojim deturencom sa ako dari?

zuzitka
autor
1. jan 2011

@mmaattuuss
tak super, že mu nič nebolo... a fakt je jedovatá tá ruža?

moje deti ... samko už má po kiahňach dávno, alexkovi už odpadávajú posledné chrastičky 😉 😉 😉
vianoce boli super, silvester tiež ok 😉
už sa len teším, ked otvoria školku 10.01, nech už ide samko do školky .... už sme dllllho doma 😅 😅 😅 😅

katuska1974
3. jan 2011

@zuzitka 😀 😀 😀 aspon ti neni s Alexom smutno,ked ste vsetci doma,mne to vyhovuje ,ze je starsi doma,aspon sa s malym zahra a nieco aj porobim 😅
chvalabohu ,ze uz je po sviatkoch,boli super...Vianoce aj Silvester ,ale uz aj stacilo,treba nabehnut aj uz na zabehnuty rezim 😉

tinika
3. jan 2011

@zuzitka pekneee ale mame doma 5 vlačikov 🙂) tak vyslo ze kazdy vlačik doniesol

dena69
4. jan 2011

@zuzitka aj to vydáva nejaké zvuky?

zuzitka
autor
6. jan 2011

@dena69 už som predala ten traktor 🙂 🙂 🙂
zvuky žiadne nevydával...

som sa rozhodla, že predám veci po deťoch, tak som na bazari tu na koníkovi....
traktor a dupačky macko pooh sa mi zatial podarilo predať 😀
inak nič 😅

dena69
6. jan 2011

@zuzitka aha...nevadí možno nabudúce... 😵 malý bude mať vo februári meniny tak som myslela,že mu to vezmem ale neva.

zuzitka
autor
10. jan 2011

nezbierate FIFA nálepky?
už som sa pýtala či nie? 😀 😀 😀

kuspitka
11. jan 2011

ahojte dievčatá.
tak ja oznamujem začalo obdobie trucovania....

mmaattuuss
12. jan 2011

Ahojte. Už všetkým z Vás chodia detičky, alebo sú tu aj také mamičky, ktorým deti ešte samé nechodia, hoci už mali rok? Počula som, že norma na začatie chodenia je až do 18 mesiacov, pýtam sa tak, pre zaujímavosť.

dena69
12. jan 2011

@mmaattuuss ahoj no my už chodíme ešte nemal 11.M a už dokonca beháme jak gazela 😀 ale mám kamarátku čo jej malá tiež začala chodiť ako 15.mesačná 😉 tak žiadne stresy ešte má času a času nemá sa kam ponáhlať 😉
ešte sa v živote nachodí
😎

kaja73
12. jan 2011

dnes sme mali poradnu-vaha 12 800g,dlžka 86cm 🙂 a očkovanie odložene.Od včera chodime na prechadzky a maly zvlada chodit skoro hodinu peši,je to nezmar. 🙂

tinika
12. jan 2011

ahojte, dlho som tu nebola, idem sa pochvalit, dnes konečne nam povedali, že nemusime už cvičit vojtovku tak sa tesime, maly uz lozi konečne, chodi ako vietor okolo nabytku a už sa aj pušťa a vymyšla šibalstva 🙂 a vy ako sa mate?

tinika
12. jan 2011

ahojte, dlho som tu nebola, idem sa pochvalit, dnes konečne nam povedali, že nemusime už cvičit vojtovku tak sa tesime, maly uz lozi konečne, chodi ako vietor okolo nabytku a už sa aj pušťa a vymyšla šibalstva 🙂 a vy ako sa mate?

katuska1974
13. jan 2011

@kaja73 no teda to je ale kus chlapa 😀 my sme stihli ockovanie este pred narodkami,konecne sme nemali soplik a uz ho mame naspat,uz nech nam vylezu vsetky zuby,uz ma to nebavi s tymi soplikmi.Konecne sme prestahovani a aj zabyvani,maly si zvykol uplne hladko a lepsie sa mu tu spinka 😉 ,no ja sa tak skoro krabic asi nezbavim,nema to konca ☹ ,ale raz to skonci.Kubko tu ma vacsi vybeh a chodime na prechadzky po ulici,raz nahot a raz nadol,aby sme to tu trosku omrkli,zakazdym prideme s kamienkami a palickami 😀

kaja73
13. jan 2011

@katuska1974 nas pribeh o reakcii na očkovanie si možeš prečitat,ak si das nesuhlas s povinnym očkovanim str 611,tam manof dava odkaz na www stranku pod nazvom slobodavočkovani-generalizovany ekzem a alergia na mlieko.Ked chceš tak si prečitaj. 🙂 To je fajn,že ste už v novom,aj ti zavidim-ale v dobrom.Takže aj tvoj fiči na prechadzkach? Moj ,prve čo povie,ked sa zobudi po poobednajšom spanku je PA-PA a ja už viem ,že ho možem obliekat a ide sa von.Dnes zas cupital hodinu a ani vtedy sa mu ešte nechcelo ist dnu. 🙂

happyhappy
14. jan 2011

@mmaattuuss nas zacal ako 12,5 mesacny, ale nie hned dlhe trate, tak 5 krokov a kazdym dnom viac a ako 13 mesacny uz toho prejde dost, ale ked sa ponahla, ide na styri 😀
a s tou normou mas pravdu, do 18mes...

aela
15. jan 2011

@mmaattuuss my nechodime, teda zatial len lozi a ked ju postavim, tak sa snazi udrzat, ale to je vsetko 😉

bluvatko
15. jan 2011

@mmaattuuss ani my ešte nechodíme,iba sa postaví,pustí a o chvíľu je na zemi 😒

kuspitka
18. jan 2011

ahojte dievcata.
co mate nove?

dena69
18. jan 2011

@kuspitka ahoj no my už beháme jak drak aj cúvame 😀 zjem všetko čo vidím ,idú nám štyri stoličky naraz ale cez den je to dobré len tie noci sú teraz trochu pestrejšie aj ked zatial len posledné dve ...už sa začal budievať len raz nad ránom a teraz totok 😠 ale inak pohodička už sa mu začína rozväzovať jazýček a napodopňuje všetko čo robíme tak máme doma veselo 😉 a vy ako?

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 tak my pozerame rozprávky,aj naša malá všetko opakuje čo môže.
inak už pekne chodíme a chceme sa učiť na na nočník len nejako mala ho nemá rada tak stále plače.
už celkom pekne papáme,ale ešte to nieje ono.
teším sa ,že zajtra idem do Nitry ku rodičom aspoň malá bude môcť viacej behať

dena69
19. jan 2011

@kuspitka my tiež ešte nechodíme nanočník aj ked ho doma máme ale musíme bud kúpiť nový lebo už je aj prasknutý alebo vyskúšame redukciu na wc ...ale čítala som,že okolo roka apol je ideálny čas tak uvidíme 😉 raz sa mu tam podarilo vycikať ale to bola asi len náhoda a pár krát som ho tam sadla ale utekal mi tak som to nesilila 😝

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 tak my sme začali pkene a neviem čo sa stalo,ale nechce teraz chodiť na nočník cikať.

koľko krát denne idete spať?

dena69
19. jan 2011

@kuspitka už iba raz...ale pravidelne tak druhý týžden chodí spať okolo 14-tej a spí niekedy aj tri hodky a ide spať okolo 21,30 ☹ ale ked zaspával okolo 12-tej tak sme spávali aj dva krát ale po hodke a chodil spávať tak okolo 20-20,30 a vstával okolo siedmej osmej ...

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 aj nám sa to zmenilo veľmi.dnes je celkom peken,ale tak veľmi sa mi nechce isť von a ešte samej to je nuda.

dena69
19. jan 2011

@kuspitka u nás zase prší 😠 a tiež si niekedy vravím,že je na niečo dobré ked máke psa tak sa musím donútiť ísť von ale samej sa mi tiež nechce ☹

kuspitka
19. jan 2011

@dena69 tu veľmi nemám ským chodiť von tak to je nuda chodiť samej.
už ani pri malej neviem čo mám variť stále niečo skúšam.

dena69
19. jan 2011

@kuspitka ja som tiež niekedy zúfalá s tým varením ☹ ale už vela vecí mu dávam aj také čo navarím pre nás ale teda nie vela solené a kúpila som aj solčanku namiesto vegety aby to malo aj chuť 😉 aj krupičnú kašu s km som mu už robila a velmi mu chutila