Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte dievcata.tak u nas je to coraz horsie vsetko si len splačom chce dobíjať....a ja už nevlázem...
ahojte maminky 🙂 mozeme sa k vam pridat? ja mam tiez vianocne babo teda uz velkeho chlapa Jakubka. nar. sa 14. 12.
citam ze riesite trucovanie a jedy.. u nas sa to uz tiez prejavilo asi pred 2mesiacmi.. za vsetko sa hned rozplakoval, nic som mu nemohla vziat, dokonca si niekedy buchal ruckami do hlavicky... po troch tyzdnoch ho to asi prestalo bavit a doteraz to bolo dobre, sem tam spustil plac ale to sa da.. lenze nam idu zadne zubky a zasa je velmi nervozny.. zacal tak strasne pistat ked neni po jeho ze mi ide hlavu roztrhnut...
aj vase deticky ked im idu zubky sa casto v noci budia? ja uz neviem ako mu pomoct.. ma hrozne opuchnute dasienka a nie a nie sa prerezat.. natieram mu ich calgelom, ked je to velmi zle dam mu sirupcek od bolesti... ale moc to nezabera..
@lenusiknr ahoj tak my sme na tom rovnako s tými zúbkami ☹ a to sa nám tlačia naraz štyri stolice 😠 ale dnes vykukla knečne jedna a zaujímavé,že tá čo išla ako posledná ...tiež je v noci aj 100 krát hore už sa nám to takto serká aspoň mesiac ☹ neviem dokedy vydržíme ...už nech je to za nami 😒
ahoj dena, ani nevrav, ja mam tiez toho uz dost ale hlavne ma trapi ze malicky trpi a ja mu neviem pomoct ☹ noci su hrozne no radsej nech nam uz vyjdu vsetky zubky a bude pokoj.. takto nam isli aj horne dva s velkymi bolestami skoro dva mesiace... to sa mi budil kazdu hodinu s obrovskym placom, teraz musi mat celu noc dudlik, ked mu vypadne tak spusti plac.. a kolko uz mate zubkov?
@janinka25 nas jedava takmer tak isto ako vas, len vodu/caj vypije len minimum, max 1dcl denne. Ale ked je chory alebo mu idu zuby, nezje nic aj cely den a ani mu to nechyba 🙂
my sme teraz prvykrat vazne chori,maly ma zapalene mandle a vysoke horucky,uz 3 den s nimi bojujeme,konecne dneska sme zatial bez teploty,uvidime co zase vecer. 😒 uz by mohli aj lieky zabrat,aby sa trosku aj vyspal v noci,lebo cez den ako tak pospi,ale v noci sa stale budi 😢 ani jest mu nechuti,nozky ho nenesu a stale sa len mojka 😅 ......uz nech je vonku teplucko a slniecko,lebo toto pocasie je otrasne...
ahojte dievcata.robi niekto na socialke....?
dakujem kocky

dakujem Vám, Marko spi od narodenia sám vo svojej izbe, teraz zaspávame tak, ze si k nemu lahnem a drži sa ramienka na podprsenke a tak zaspi 😀 , potom ho prelozim do postielky, ked sa zobuudi v noci a nezaspi sam tak si k nemu lahnem do deckej na velku postel a zaspi znova, nespaval s nami vôbec ani ked bol chory bolo to fakt asi len 2x.