icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

janinka25
12. feb 2011

dakujem Vám, Marko spi od narodenia sám vo svojej izbe, teraz zaspávame tak, ze si k nemu lahnem a drži sa ramienka na podprsenke a tak zaspi 😀 , potom ho prelozim do postielky, ked sa zobuudi v noci a nezaspi sam tak si k nemu lahnem do deckej na velku postel a zaspi znova, nespaval s nami vôbec ani ked bol chory bolo to fakt asi len 2x.

kuspitka
14. feb 2011

ahojte dievcata.tak u nas je to coraz horsie vsetko si len splačom chce dobíjať....a ja už nevlázem...

tinika
15. feb 2011

@kuspitka neboj, aj nas to skusa, musime vydrzat a nepoddat sa

kuspitka
15. feb 2011

@tinika jedna mi napisala ,že som urobila chybu v výchove....

tinika
15. feb 2011

@kuspitka toto skusa kazde dieta si myslim a by som chcela vidiet ako ona presla toto obdobie, neverim, ze jej dieta je zazaračne a neplakalo ked dačo chcelo

kuspitka
15. feb 2011

@tinika tak nasa obcas riadne zuri najviac vtedy ,ked nemoze mat to co ona chce mat... 😀

tinika
15. feb 2011

@kuspitka ved moj tiez a niekedy az pisti ale nedam sa uvidime kto to dlhsie vydrzi

kuspitka
15. feb 2011

@tinika neviem či je to dobrý nápad nechať kamku plakať a tak zabúva nec h sa naučí sama búvať...

lenusiknr
15. feb 2011

ahojte maminky 🙂 mozeme sa k vam pridat? ja mam tiez vianocne babo teda uz velkeho chlapa Jakubka. nar. sa 14. 12.
citam ze riesite trucovanie a jedy.. u nas sa to uz tiez prejavilo asi pred 2mesiacmi.. za vsetko sa hned rozplakoval, nic som mu nemohla vziat, dokonca si niekedy buchal ruckami do hlavicky... po troch tyzdnoch ho to asi prestalo bavit a doteraz to bolo dobre, sem tam spustil plac ale to sa da.. lenze nam idu zadne zubky a zasa je velmi nervozny.. zacal tak strasne pistat ked neni po jeho ze mi ide hlavu roztrhnut...
aj vase deticky ked im idu zubky sa casto v noci budia? ja uz neviem ako mu pomoct.. ma hrozne opuchnute dasienka a nie a nie sa prerezat.. natieram mu ich calgelom, ked je to velmi zle dam mu sirupcek od bolesti... ale moc to nezabera..

tinika
15. feb 2011

@kuspitka nehovorim ze pri spani ju nechat revat ale pri inych veciach ked si niečo vydobija, pri spani ju nechaj poplakat napr. 3 min. potom prid k nej a o minutu odit a potom predlzuj intervali, tak nejako to robia v knihe kazde dieta sa vie naučit spat

kuspitka
15. feb 2011

@tinika nepoznas niekoho kto kupi cižmy velkost 20pre dievca?

tinika
15. feb 2011

@kuspitka ee nepoznam, sami chlapci okolo

dena69
16. feb 2011

@lenusiknr ahoj tak my sme na tom rovnako s tými zúbkami ☹ a to sa nám tlačia naraz štyri stolice 😠 ale dnes vykukla knečne jedna a zaujímavé,že tá čo išla ako posledná ...tiež je v noci aj 100 krát hore už sa nám to takto serká aspoň mesiac ☹ neviem dokedy vydržíme ...už nech je to za nami 😒

lenusiknr
16. feb 2011

ahoj dena, ani nevrav, ja mam tiez toho uz dost ale hlavne ma trapi ze malicky trpi a ja mu neviem pomoct ☹ noci su hrozne no radsej nech nam uz vyjdu vsetky zubky a bude pokoj.. takto nam isli aj horne dva s velkymi bolestami skoro dva mesiace... to sa mi budil kazdu hodinu s obrovskym placom, teraz musi mat celu noc dudlik, ked mu vypadne tak spusti plac.. a kolko uz mate zubkov?

dena69
16. feb 2011

@lenusiknr ahoj tak my máme deväť a pol zuba 😀 vrchnú stoličku má vonku len vonkajšiu stranu... 😲 tiež by som na seba najradšej prebrala jeho bolesť keby to šlo...trhá mi to srdce ked tak trpí ☹

happyhappy
17. feb 2011

@janinka25 nas jedava takmer tak isto ako vas, len vodu/caj vypije len minimum, max 1dcl denne. Ale ked je chory alebo mu idu zuby, nezje nic aj cely den a ani mu to nechyba 🙂

kuspitka
18. feb 2011

@dena69 ahoj moja.my ame zas chory... ☹

dena69
18. feb 2011

@kuspitka jémine ...a nebude to zo zúbkov ☹ ....ved ste nedávno boli chorý 😒

kuspitka
18. feb 2011

@dena69 ja neviem s coho sme chory.

dena69
18. feb 2011

@kuspitka moje zlatko ☹ a boli ste aj u doktorky?

kuspitka
18. feb 2011

@dena69 moja nie neboli.uvidime ,ako bude nato v pondelok

katuska1974
19. feb 2011

my sme teraz prvykrat vazne chori,maly ma zapalene mandle a vysoke horucky,uz 3 den s nimi bojujeme,konecne dneska sme zatial bez teploty,uvidime co zase vecer. 😒 uz by mohli aj lieky zabrat,aby sa trosku aj vyspal v noci,lebo cez den ako tak pospi,ale v noci sa stale budi 😢 ani jest mu nechuti,nozky ho nenesu a stale sa len mojka 😅 ......uz nech je vonku teplucko a slniecko,lebo toto pocasie je otrasne...

kuspitka
19. feb 2011

ahojte dievcata.robi niekto na socialke....?

tinika
21. feb 2011

@kuspitka čaf a čo potrebujes?

lenuska11
21. feb 2011

@tinika gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😵

tinika
21. feb 2011

@lenuska11 :P dakovam 🙂

hermiinka
21. feb 2011

@tinika jej gratulujem ti k druhemu babatku,a drzim palce 😵 😵

zuzitka
autor
21. feb 2011

@tinika gratulujem k tehu 😵 😵 😵 😵 😵

tinika
21. feb 2011

dakujem kocky

kuspitka
21. feb 2011

@tinika ahoj moja.gratulujeme k babatku.tak nakoniec si skor tehu ,ako ja.tesime sa velmi