Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ak ti mozem poradit oleje vyluc uplne.. aspon nam sposobovali tu suchost..
🙂 mame rovnake deticky, aspon vieme ze nas velmi lubia.. u nas nehrozi aby ho zobral muz na ruky alebo k sebe ked place... spusti este viacej ....
na klokocine poznas to tu?
a kde teraz byvate? jasne kup jej a uvidis zato nic nedas.. tiez som skusala vsetko co sa dalo.. ono to nakoniec mozno prejde aj same..
ja chcem skusit nejake homeopatika na tie zubky vraj su nejake granulky co pomahaju len neviem ako sa to vola..
kubko mal vcera premieru.. prvy krat sa hodil/lahol si na zem a tam trucoval ako divy 😀 chcel sa ist kupat
Ahojte. Ja mam pocit, ze nas niekto preklial 🙂 Totiz moj maly nikdy nemal problemy so zubkami - prerezavanie zvladal celkom v pohode. Po Vianociach akoby utal a zacali ist stolicky a odvtedy je to takmer horor dakedy. Dnes mi tu maly vyplakava minimalne od siestej rana a to v noci skoro vobec nespal. Vsetko ma, dasna natrete, lieky podane... Vysoke teploty, hnacky, revy a to som si myslela, ze ked to znasal v pohode predtym, ze to bude tak az kym mu nevyjdu vsetky zuby.
@mmaattuuss No stoličky vedia narobit inu paseku.Moj napr,kym mu išli len dve stoličky bol este OK,ale teraz mu ide 5 zubov naraz-3 stoličky štvorky a dve trojky dolne-no katastrofa-hlavne v noci.A to sa mi zda, že sa už pohyna aj stvrta stolička a aj horne trojky-no proste super 😖 Ale ved nech to ide aj vsetko naraz, aby to bolo čim skor z krku.
Baby, ako Vase deticky? Uz chodia same? Nasa Tanicka je na nozkach uz od novembra, no stale sa sama nepusta. spravi kroky, ked je medzi nami, pripadne 4-5 krockov, ak nieco velmi chce, ci potrebuje, no inak je bojko a lenosko 🙂
A nervy su aj u nas v poslednej dobe. Vsetko ihned musi mat, na co si len spomenie, ci ukaze a rada je stredobodom pozornosti. Najmladsi clen rodiny, ale velky spekulant!
ahojte
@sylviabab moj syncek uz beha, skoro stal na nozkach tusim v 7-8mes. uz chodil popri nabytku ale pustil sa az ked mal 13 mesiackov, ked idete von, skusas ju pustat? ja som tak maleho skusila a veru sa pekne rozbehol, ale ked bol doma tak len prebehoval par krockov od nabytku k nabytku.
Samko je dobry, kludny chlapcek, ale ma svoje dni, kedy je ako vymeneny, hlavne ked mu idu zubky, alebo je ospaly a nevie vydrzat, alebo ho odtrhneme od niecoho co prave robi ... este si uzijeme ked budu starsi a budu mat svoju hlavu 😉
@sylviabab no my už chodíme ešte nemal 11.m už aj behá ako drak skáče cúva 😀a ked je vonku pekne ako pred mesiacom tak chodíme na prechádzky peši nech sa trochu unaví 😉a o zúbkoch ani nevravím...idú mu štyri stolice naraz,teda jedna už je vonku vrchné dve skoro a už len lavá spodná a narad prídu trojky 😠
my tiež už od 12 m chodime na prechadzky- pešie,bez kočika.Ten už uplne odmietol.Každy den-či prši,sneži,fuka,da maly povel" pa-pa "a zaznakuje čiapu,alebo začne buchat na skrinu kde ma vetrovku a musíme ist.Prechadzame sa raz do obeda a raz po poobednajšom spanku-aspon hodinu denne.Rekord ma 3h na dva krat.Momentalne ma maniu zbierat všetky hovadiny na ktore natrafi,vracia sa domov ako prasiatko. 😝 Všetci v okolitych uliciach ho už poznaju,na každeho kriči pa-pa a kyve im.Aj ja som spoznala vdaka nemu kopec novych ludi.Je to sranda-starši syn sa nikdy nikomu neprihovoril,prave naopak-od ludi bočil.Toto je maly diablik. 🙂
@kuspitka ani mi nehovor ja ked som varila tak mi tu pištal a akurát si chcel čítať khižky .. 😠 potom začal v kúpelni,že chce ísť do vane ale ked som ho zobrala preč z kúpelky tak naštastie prestal...zúbky úradujú ☹ale mám pocit ,že to trucovanie sa začína ukludnovať už neplače tak dlho ...asi zistil,že to nikam nevedie 😉 ale nechcem to zakríknuť...klop klop
ahojte babule, my mame zasa sopliky ☹ nestacim za nim behat s vreckovkou, zubky stale nevysli a uz sme uboleny aj cez den ☹
vase deticky sa tiez tak radi kupu? nas kubko stoji kazdy vecer pred vanou a caka na okupanie.. potom nie a nie vyjst von ako vodnik 😀 len najhorsie je ze posledne dni pride pred vanu hocikedy a potom spusti strasny rev.. no hroza...
@sylviabab nic si z toho nerob, ze este nechodite. moj synovcek bude mat 18 mesiacov a chodi iba za rucku aj to malo... dr. povedala, ze je lenivsi..
kubik chodi uz tri mesiace sam a hold posledny tyzden jedine v kociku alebo na rukach... neviem preco uz sme sa nahanali, chodili sme pravidelne von rano a poobede, dala som mu spagatik na auticko a tahal si ho za sebou.. to ho velmi bavilo no teraz ani za nic.. a my sme este stale za rucicku.. bez toho ani na krok 🙂
• PROSIME
vsetkych co to nemaju daleko do KE alebo su ochotni tam dojst na transfuzku nech tak urobia ak su ochotni svojim cinom pomoct chorym s onkologickymi chorobami.
Treba tam dojst. Povedat ze chcete byt darcom krvotvornych buniek a hlavne si to nerozmysliet.
potom vam zoberu ampulku krvi a ak najdu prijemcu ozvu sa vam na darovanie
Po obvolaní - Nadácia Leukémie FNsP Bratislava, sme dostali kontakt do Prešova, PRIAMO VOLAť Dr. Kazimirovu - Hematologicka ambulancia Prešov.tel. 051/ 7011538
Odber sa robí každu stredu, pítať si len tuto ...Dr, nik iny tam bližšie nevedel nič... povedať.
Povedať PRESNE čo chceme - Povedat ze chcete byt darcom krvotvornych buniek !!!!!!!!!!
Nasmu synovcovii diagnostikovali leukemiu a bude potrebovat trensplantaciu krvotvornych buniek (inac povedane - kostnej drene) takze takto prosim vsetkych znamych nech tento odkaz daju zdielat a hlavne kto sa toho neboji a chcel by pomoct nech ide cim skor
na krvnej skupine tu pri tomto nezalezi
ak mate problem ist do KE alebo PO alebo sa vam nechce tak aj v meste kde ste a je tam trensfuzka
Dakujem vsetkym co dojdete. netreba sa nicoho bat. Vy nieste ohrozeni a oni to potrebuju
ahojte.
tak my sme mali v noci teplotu 39 skoro ma porazilo,ale teraz je uz lepsie.pojdem snov ku lekarke radsej.kazdy 2den ma teplotu..

@kuspitka a co davas malej do kupela? my sme mali ekzem ako babatko tiey hroyne suchu kozicku, davala som excipial.
kubinko ma pri nas postielku ked ma dobru noc tak je radsej tam ako s nami, on sa hrozne prevaluje po celej posteli a takto ho mantineli zastavia.. vcera v noci sa ukludnil jedine tak, ze spinkal namne a tesne vedla mna 🙂 len keby sa aj mama vyspala, ale tak co uz.. hlavne ze nebol plac... 🙂