Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
milli, a nepouzila si nahodou nejake nove vlhcene obrusky alebo co? to mi pride ako reakcia na take nieco...
Ahojte...tak nakoniec som predsa len nedostala mrchu, to som sa este asi zbytok cistila 😅 😵
Millada, nam pomohol imazol, to je na plienkovu dermatitidu...aj ked mi to nepredpisala dr, ale sme ho normalne kupili v lekarni...a to sa dava len dva krat denne, ale pomaha pekne...
aela tak to ti nezavidim v tom snehu s kocikom 😒 🙂 ja asi dnes nepojdem s malou von, lebo u nas pojem ako odhrnute chodniky a cesty neponaju na MsÚ a ani vlastníci domov 😠 tak mam vzdy pocit, ze z malej dusu vymlatim 🙄 ked nadskakujeme po chodnikoch 🙂
aj vasim babatkam sa tolko krat do dna cka? 😕 lebo tak ako v mojom brusku ckala aj 5x, tak aj teraz aj 5x denne ckame 😠
tak ja musim isť s kočikom von aj ked sa my nechce
musim isť pre malu do školky
my mame tiež často štikutku to ked je pocikana
a ked sa veľa napapa
imazol je tiež dobry skus ten milada
zvali, praveze som nič nezmenila, tak neviem ☹
pata, na ten imazol som uz počula chvaly. Ale moze sa aj takym malym babätkam? 😕
Ja dnes asi tiez von nepojdem, tu je snehu ako asi nikdy 😀 A furt snezi 🙂
imazol podľa mna možeš jej dať
je to taki mastni kremik
Ahojte kočky, teda my sme sa vyspali fajne, klop klop klop konečne v noci nevracala... uff
iwa, aj naša čká tiež často, tak ako v brušku, neviem, čím to je.... ani nemusí hltavo piť a čká sa jej...
milli, ja som si povedala, že keď dostanem mršku, tak ešte aspoň jednu vydržím s vložkami, nech sa zahojím úplne dole.... radšej....
noe, teda to šitie tvoje, nech sa ti to zhojí dobre prajem 😉
my sme ešte riťku ani nič nemali zaparené, sa teším... lebo ešte aj to pri všetkých problémoch by nám chýbalo... akurát mala raz trošku začevenanú, ale to bolo kôli baby love obrúskom, tým zeleným, tak išli hneď do skrine, akurát premýšľam, na čo ich využijem... 😠
a my ideme o hodinku do nemocky na kĺbiky a nožičky, tak som zvedavá a ideme peši, nechce sa mi vyťahovať kočár do električky na tri zastávky pri ochote dnešných ľudí.... 😝 tak si urobím posilku...
aj ja som čítala, že v takej kose by sa nemalo s bábom von ísť, ale už to posúvam týždeň, tak už treba, veď v sobotu už máme šesť týždňov, tak aby sme niečo nezanedbali 🙂
millada, imazol uricte mozes, pytala som sa na to teraz nedavno doktorky, lebo Marco mal zapareny zadocek. A mozes ho davat pri kazdom prebalovani, nie len 2x denne. Keby nepomohol ten, tak mozes skusit pityol, ale ten sa moze len par dni. Dobry je vraj aj protizapareninovy krem od Welledy
iwa moj ckal 2x denne a teraz to pokracuje daj jej napit z prska to prejde mne tak poradila porodna baba. alebo troska prevarenej vody
inak caute co to som docitala.
tu taka zima neni tak neviem my chodime von kedy sa nam chce a kolko sa nam chce ! ked bude pekne budeme vonku aj stale ale mne je chladno na ciciky stale aj ked plienku na prsiach stale mam. 😒
maly vcera vecer robil bordel... nevadi troska sme potesili susedov. to maju zato ze trieskaju dverami 😝
potom o 10pm odpadol od unavy alebo bohviecoho a spal az do 3.30am a to bol uz taky hldny ze mi skoro odkusol bradavku tak dnes ma trosku boli 😒 furt nieco proste kazdy den !!!! 😉
dnes cakame na postielku krasnu sme si objednali od mothercare. uz ten kosik je nejaky tesny pre bubacika a nudny tak sme mu kupili aj do postielky kolotoc tak snad ho to bude zabavat uvidime ked to vsetko pride potom odfotime.
pekny den. dufam ze deti pospia poobede troska a daju nam pauzu
saška, ty máš akého vykuka doma 😀 😀 krááááásny je Majko na tej fotke, aké má veľké očkááá 😵 😵
panduli lenze ona bradavku nechce a caj tiez nie 😒 a sranda je , ze ona aj zaspi kym cka...a sranda to vyzera, ze spi a sem tam sa jej ckne 😀 😀
uz je hore 😠 😠
noo uz sme prisli 😉 klbiky oki, uz netrebe kontrolu ale ze do 4 mesiaca balit preventivne 😵
inak vam poviem, ze tu aj chodniky odhrnali (videla som 😉 ) ale ten sneh kyda a kyda, no ruky mam ako opica 😖
ale maly buva v koci, tak hadam este chvilu potiahne 😉
iwa my spime uz 30 minut ale kazdych 5 minut hore. chcela by som zehlit ale neviem ci to stoji zato. 😔
no Simca sa tu na mna skeri, takze asi pojdem aspon kolecko okolo bloku spravit 🙄 bo dnes spala od rana len hodku 😒
panduli ja som vcera zehlila, vzdy pockam kym pride nejaky obyvatel tohto bytu domov a vyuzijem ho 😀 😀 😀 vcera to bola Ivana, mala na vyber- bud sa jej venovat alebo pozehlit tie dve kopy 😀 😀
idem maminy...drzte sa🙂
cauky cau
aj my chodime vonku casto. vcera ukazoval teplomer -4 tak som pol hodku pokocikovala a dalsiu 1,5hod nechala maleho pred domom v kocari. on toto spanie vonku tak lubiiiii. aj ja si aspon stiham co to porobit.
tak uz sme doma od lekara, aj sono klbikov nam hned spravili, ked uz sme tam isli, veru neviem, ci by som si sama poradila s kocikom bez mm, vobec nic nie je odhrabane 😝
iwa ani moja nechce caj, tak jej davam prevarenu lucku s glukopurom po lyzickach, vcera jej to pri ckani pomohlo
aela kym kojim ma to netrapi , ze ho nechce 😉 ale potom uz bude musiet 😀 😀
akoze vonku je to des 😠 a mala je uz aj tak hore 😉 zozerem ju 😀 😀 😀
aela ako ste dopadli v poradni?
iwa, boli sme len uska prepichnut, lekar tam uz nebol a na sono klbikov sme odbehli len oproti k ortopedovi, bolo to raz-dva, islo mu to ako na pase 😵 v pondelok sa ideme zas odvazit a beriem aj starsiu dceru, chcu ju dat do nejakej studie na ockovanie proti prasacej chripke, aj ked bola mala, bola v studii pri ockovani, tak jej to odporucaju
aela mi si dame az neskor uska prestrelit, necviem kto to pisal, ale je to rychljsie a nehnisaju usi...s prvou dcerou som si potom uzila az az ked jej to hnislao ☹ tak teraz pockam 🙂
ahojte,
kysle uhorky sa mozu pri kojeni jest??
lia ja ich pre istotu nejem 🙄 🙂
lia, to by aj mna zaujimalo 😀
nasa tiez ešte nema vyliečene uška po prepichovani. Natieram liehom, kamilkami, ale stale to ma červene. Neviete, čo ešte pomaha? 😨
millada a kedy jej prepichovali? no dufam, ze to budeme mat bez problemov, nepamatam si, ze by starsia s tym mala niejake
millada - skus tanin alkohol je na prikladanie a cistenie ran
ani mi nejdeme dnes von, lebo tu v BA maju uplne v pazi odhrnat sneh z chodnikov, nechcem z maleho vydrncat dusu
noe, rush - inak aj som nejak divne zasita, nezda sa mi to, normalne sa bojim ist ku gyndoske 😕
u nas je pekne odhrnute
lia - kysle uhorky mi nerobia nic, ale jedla som zavarane marhule a to ste mali vidiet tie prdiky 😀 Ale ked idu von tak je dobre, horsie by bolo keby maleho zapekalo

milada - neviem
my sme nikdy nemali problemy z riťkou ani pri malej ani teraz
davam rybaciu masť a sudokrem