Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zuzit, teda to ma mrzí, ale držím vám s chlapčiatkami palce, nech sa so životom pobijete 😉
ja som sa zas tomu môjmu vyhrážala už pár krát, že sa zbalím a pôjdem... kôli tomu, že keď sú problémy, čo sú momentálne furt, tak on si ich rieši po svojom-vypije... nie vždy ale stáva sa a mne to nesedí, vadí a neviem čo ešte, tak som mu dala ultimátum, ta uvidíme, čo sa bude diať....
je to ťažké s tými chlapmi a vzťahmi vôbec, ešteže tie decká naše nás ľúbia bezmedzne, zatiaľ 😀 😀 😀
zuzi tak tymto som si presla a nezavidim ti...s dvoma detuchmi ☹ moj k tomu este pil a bol agresivny, takze to mas este celkom fajn- ja viem, ze nie, ale aspon v klude...ale neboj nic, zivot ide dalej...ved kuki na mna 😀 😀 a to som tiez myslela, ze to nezvladnem...my zeny vsetko zvladneme a neboj nic uvidis ako ti decka pomozu 😉 a radsej skromnejsie ako s debilom ☹ 😉
aela tak to aj moj...teraz mu mam najst pracu a ci som uz pozerala, teda zamestnany je, ale je to slabota s autodopravou 😉
,MY ZENY ZNESIEME!!! 😀 😀 😀
zuzit, ani neviem, čo ti mám na to napísať.. 😨
zuzitka - ani neviem čo napísať, toto už počujem druhý podobný príbeh behom týždňa ☹ Čo sa to deje ?! Takýto muži vždy skončia sami, čo si myslí, že dokedy sa dá takýto voľný život žiť, normálne som nas@atá na neho, že si nevie vážiť svoju starostlivú a šikovnú ženu a že zahadzuje tie najkrajšie chvílky so svojimi deťmi kvôli fiktívnej slobode a kamošom. Do riti, sorry.
a malinký sa zobudil v noci po 5,5 hodke a potom po 4 😵 , paráda
zuzitka - tak to je smutne ako si to napisala je my až do plaču
nezasluži si ťa on pride na to čo stratil ☹
maš krasne detičky oni ti to všetko vynahradia tu lasku
zuzi,to je mi luto 😒 ,že maš takého partnera a detičky vlastne nemaju otca,ale mala by si sa pri nom trapit cele roky,tak nech radsej ide. iste sa najde časom vhodný partner pre teba a aj ocko pre deticky,hlavne ze mas podporu v najblizsej rodine. vela kamoskam sa rozpadli dlhorocne vztahy,ja nechapem co tým chlapom chýba a co vlastne od zivota chcu 🙄
moj je tiez motorkar.ale nastastie ho zatial neláka sloboda......my sa nehadame vobec...
mein,ja prebalujem asi 10 x denne. obcas prebalim a mlady pan si s radostou nalozi do cistej plienky,tak prebalujem zas
pandul maly je peknucky, zval nadherne foto,aj ja chceeeeeeeeeem také 🙂 ,kolko vas to stalo
iwka - ty si to krasne napisala
radšej skromne ako z debilom
saska - tie naše deti sa nielen podobaju ale aj rovnako spia 😀 😀
zuzit, to je mi luto, ze to mas doma take tazke 😔 Ved na to sme tu, aby sme sa vyzalovali navzajom, tak sa nemusis ospravedlnovat 🙂
zuzit, ja ta uplne chapem, dokazala by som asi tolerovat cokolvek, ale zeny urcite nie, akurat nechapem, preco cakal, ak kym bude na svete aj druhe dieta
zuzit...mrzi ma co musis prezivat prave teraz...ale ked ti nie je oporou verim, ze to zvladnes aj bez neho....lahke to nebude...ale ked ti vobec nepomahal ani doma ani financne...zaobides sa bez neho...asi to chvilu potrva...ale verim, ze to zvladnes..podla toho co si pisala mas tipujem skvelu rodinu, rodicov, sestru...pomozu ti..hlavu hore...
noe no ja som si tym presla, takze tiez som sa musela rozhodovat a po 9 -tich rokoch som povedala dost 😠 😠 a to len bolo pre mojho ex prekvapko 😀 😀 😀 a doteraz je...teraz nevie prezit, ze mam simcu 😉 😀 😀
zuzi ono mu to dojde, len bohuzial vacsinou dost neskoro im to dojde 😒
joj nakopala by som takychto chlapov do guli
som sa nechala uniest 😅 prepacte 😎
rush 😀 😀 😀
zuzi to zvladne 😉
noemi - veru podobajú 😀
iwa - ty zuzitku asi chápeš najviac. Ale presne tak, radšej sama ako s debilom a darmožráčom. A akl má žena oporu napr. v rodine, tak to zvládne. A zuzit si mladá a možno časom stretneš niekoho normálneho, držím päste.
My sa nehádame, len ja niekedy zvýšim hlas, napr. čo robí tá špinavá krabica na čistom stole vedľa vyžehlených vecí 😠 a samozrejme za 5 minút ani neviem, že som bola nahnevaná a len sa čudujem, že drahý má ešte za 2 hodiny hubu odutú a nebaví sa so mnou, že som na neho kričala 😅 😕 Jednoducho sme iné temperamenty - on nad všetkým dumá, za celú dobu len raz bol spontánny, ja naopak. Ale aspoň sa dopĺňame.
baby, vdaka za podporu ...
mne je to hlavne lúto kvôli deťom. malinký bude v pohode, ale samko sa bude vypytovať, nebude chápať, kde zmizol tato ... ajked nás snad bude navštevovať ... ale určite samko pochopí, že sa niečo deje 😔
ja som vždy vedela, že má rád dievčatá, ale som myslela, že to drží na uzde .... ale nejak mu to prerastá cez hlavu už. ked mal samko polroka, som mu našla sms v telefone, s kolegyňou pachtloval. som ho už vtedy vyhodila, lenže čušal a ostal. radšej mal ísť už vtedy....
mojej sestry frajer pracuje s Durom v jednej kancelárii, takže vidí, ako tam Duro rieši všetky baby ☹
a v TNT expres ich je teda habadej ... ach jo
no a na tých motork.zrazoch si ani neviem predstaviť, čo sa deje ... tam skáču baby samé do spacákov...
len nechápem, prečo súhlasil s druhým dieťaťom, ked už vtedy mal v hlave myšlienku, že chce odísť od nás, to fakt nechápem. on si myslel, že slobodnej mamičke s dvomi deťmi sa žije lahšie ako s jedným dieťaťom?
on je fakt debil
ale prekúšem sa cez to a bude fajn 🙂 🙂
Idem dnes s malým po 12.00 na kontrolné sono hlavičky, volala som tam, že mám prísť aby spal a lepšie ked bude hladný. Sú normálny, však keď je hladný nezaspí 😅
zuzi, mas to tazke, ale uvidis, ze vsetko sa ukludni, ked budes sama a aspon kvoli chlapovi sa uz nebudes musiet stresovat a casom sa aj nejaky normalny najde 😉
rush - ja by kopla do guli 😀 😀
iwka - tak ty si dlho vydržala 😉
zuzi - aj som sa ťa chcela spitať že čo samko
už niečo tuši asi
viem podľa dominiky ta tiež ked zvišim hlas pride za mnou ocinko je dobručky nekrič 😀
ale to len take blbosti
a každe rano ked ho nevydi že je v praci hned sa pita na neho
tak ja si to neviem predstaviť koli malej
zuzi - tak keby odišiel vtedy nemala by si alexka a možno je lepšie ked maš 2 detičky počkaj za par rokou ako vam bude veselo budeš mať viac vnučatiek 😀 ako pri jednom chlapcovi 😀
no jasne zuzi najdeš druheho 😉
a možno nam tu raz napišeš že sa znova vydavaš 😉
noe, ty uz myslis na vnucata? 😀 😀 😀
no a mam zase hovno na praci maly sa prekakal až na chrbat
no pre samka to bude asi najhorsie...najma ked k nemu mal dobry vztah...vsetko raz preboli...
mm tiez nie je idealny..ale ani ja nie som 😵 takze sa k sebe hodime 😀 ....zatial 🤐 ...ja uz po skusenostiach mna aj kamosiek...za ziadneho chlapa ruku do ohna nedam...za ziadneho! 🙄
moj maly si tu vykecava vedla s plysovymi kamosmi...je k sezrani...10minut spinka potom sa tu porozprava...potom zase spinka 😵 zlatusik moj...
zuzi Samkovi to vysvetli a nikdy netreba pred deckami na tatu nadavat alebo nieco ine 😒 ja som sa snazila pred nimi nenadavat, lebo aj mne by sa zle zilo s pocitim , ze moj tato je debil a alkac ☹ a teraz na to prichadzaju same aky je a poviem ti, ze by som ho zabila ked vidim Ivanu plakat kvooli tomu, ze jej nieco slubi a nesplni to 😠 Matejovi je to jedno...oni su inak cela rodina posahana 😀 svokra byvala len Ivanu vidi a Mateja nooo uz ked musi , tak akceptuje 🙄 ale uz to neriesim.... mas fajn rodinu uvidis dobre bude 😉 aspon sa nebudes trapit ako a s kym je, ci ta nepodvadza 😉 preboli to a bude fajn 😉
saska bohovska kombinacia 😀 😀 😀 hladny a spat 😀 😀
aela - jasne že myslim už sa tešim na ne 😀 😀 😀 😀
ale budem zlaaaaaaaaa svokra
dominička už ma v školke frajera a keby ste vydeli akeho neprichadza do uvahi
ten čo jej stale robil zle hrizol ju 😠
a včera jej sneh nahadzal do oči 😠
a že frajer ja jej daaaaaaaaaam 😀
sa smejeme s mm na malom...on rad kuka na obrazy....mame tu jeden taky z ikei so zltymi taxikmi v uliciach NY nad gaucom kde lezi...a moj mm ze maly bude urcite umelec... a potom ze...alebo taxikar v new yorku 😀
noe , ze hovno na praci 😀 😀 😀
Zuzi povedz si, ze za tie detuchy to stalo s nim zit chvilku 😉 su kraaassnucky obaja a budu ta ochranovat uvidis 😉
noe 😀 😀 😀 😀 tuším si vie malá už teraz vybrať chlapa 😀

a potom ze ako moze mat 6-8 pocickanych plienok za den, ked prebalim 6x a to aj nie do kazdej cikne rsp. len malicko do niektorej. boze uz mi sibe