Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
tak dala som maleho k otvorenemu oknu, uz zavrel ocka, tak uvidime, dokedy pospi
ahojte,
tak uz je to potvrdene-mame aj reflux,aj koliky 😔
kto tu spominal,ze ide na urad do ruzinova 4.2. pre ten prispevok od obce??aj my ideme
mein,tebe to funguje 🙂
my sme dosli od lekarky a tiez som ju nechala este tak oblecenu a otvorila dokoran balkon,chvilu vymyslala,ale stuhla 😉
este nas caka vysetrenie obliciek 🙄 ale asi tam pojdem az v lepsom pocasi,ked uz nebudu vsade chrchlajuce deti
dava niekto nutriton do mliecka??
lia, to mi je luto, ze vam potvrdili reflux aj koliky ☹ A čo ti mala grckala? Ja som myslela, ze reflux je od narodenia do cca troch mesiacov. Ale vraj sa to moze aj neskôr objavit 😔 Minule som sa zlakla, ked mala riadnu davku vygrckala.
A ako to vlastne doktori zistuju??? 😕
lia a teda este ten niekto 😀 , kedy ste tam drobcov nahlasovali? lebo nam zatial ziadna pozvanka neprisla a nahlasovali sme sa pred mesiacom. Tak ci na nas nezabudli ☹
millada, reflux vacsinou trva ovela dlhsie, tak do pol roka az roka a su aj deticky, ktore z neho nevyrastu ani do troch rokov
iba raz mi taku sablu hodila a niekedy pri grgani jej trosicka,ale fakt troska vyslo mlieko,ja som si myslela,ze to nie je az take hrozne.ale mame na stastie iba ten lahky stav,ale mame 😖
zistuje sa to sonom mill,tam vidi doktorka ci sa jej mlieko pohybuje hore-dole
juj,opytam sa pietra kedy tam bol manzel,ale asi mesiac to bude podla mna
Marco tiez spinka teraz pri otvorenom okne, po prechadzke, tak tu sedim v bunde, nech mi nie je zima 😀
lia a to koli grckaniu si tam isla? a ako sa u vas prejavovali koliky? a preco ides na oblicky? aj moj ma s oblickami problem ☹
lia, manzel tam bol presne 4.1., si to lahko pamatam, lebo to bolo rovnaky den, ako vyzdvihoval rodny list a na tom je datum vydania 😀 Kazdy den obzeram netrpezlivo schranku, ako ste tu pisali, ze tam 4.2. idete a stale nic nechodi 😠
no mne sa prave natrhnu vzdy tam kde boli prvy krat. proste sa otvori ta zahojena ranka. a tak dokola, akurat som dokojila z praveho prska aj ked nebolelo viem ze nebol prsaty poriadne. proste tie ustocka on neotvori ...
lia, pietra ja som dostala tu pozvanku na 4.2. tak sa tam vidime 🙂
mm tam bol niekedy po novom roku zahlasovat
pri narodeni jej zistili vybocenu jednu oblicku ci co ,ale zevraj to ma vela narodenych deti a potom sa to upravi.tato tam nic nevidela,tak hadam to budeme mat v poriadku.
nie,poslala ma tam moja doktorka,skor kvoli kolikom sme tam isli a ona mala podozrenie na ten reflux aj,no mne sa to tak nevidelo,ale asi s tym uz ma skusenosti.chvalabohu,nesablime,iba raz ma tak osablila.mein,boli ju brusko,to uz viem,inak neplace.a nevie zaspat z toho.a preto je aj zahlienena a ma to dychanie take.
myslela som si zuzi,len som si nebola ista 🙂
pandula - ani moj tie usta moc dokoran neotvori 😒 on si ju tak vcucne, ale uz to chvalabohu neboli (klop, klop) mne velmi pomohli na zaciatku klobuciky 😉
boli sme vonku som presla riadnu turu 🙂 , maly sa najedol, pokadil a zalomil, teraz spi na brusku taky spinavy, aj na bodynku su flaky, len mi ho je luto zobudit 😅
nutrilon zarabam do prevarenej vody, do mliecka nie
jasne,nebud ho lubi,chlapom take veci nevadia 😀
preco zuzi??pol hodinu ored mlieckom ci tesne pred??
a preco ho davate??
lia ja davam najprv moje odstriekane podla toho kolko sa mi podari odstriekat a potom davam nutrilon vzdy aby mi to vyslo tych 120ml, maly je hlados. pripadam si niekedy ako alchymista ked sa babrem stale s flaskami 😀
lubi supr, aj mi sa chystame von ked dopapame, sa normalne tesim na cerstvy vzduch 😝
lia - ja som nutriton dala raz, teda jeden den, ale to bol inak husy sajrajt 😖 a nevedel sa tri dni vykakat 😕 uz nedam a davala som do materskeho mlieka 😉
zuzankaro - noo musela som prevetrat hlavu, bo ma mm a svokra vcera vytocili, tak sa mi kus ulavilo 😅
zuzankaro, so mnou sa tam asi neuvidis, kedze nam pozvanka stale neprisla ☹
ahojte....
pietra aka si obetava,ze sedis v bunde 😎
nasa sa zobudila bola strasne placliva,tak som ju zobrala na ruky,pokolisala a po chvilke sa mi 2x vykadila 😀 tak ju brusko bolelo chuda moje. a teraz zalomila v kresielku ....idem sa naobedovat,mala by mala okolo 15h jest,tak potom s nou sup do kocika a von...idem na balkon skontrolovat ako je 🙂
lubka este ked vytoci len mm ale ked sa aj svokra prida,je to na nic...a nieco vazne?
baby, vy tu tusim motate spolu nutrilon (obycajne UM mlieko) a nutriton (na zahustenie pri refluxe) 😉
triminka, to nie je obetavost, to je vypocitavost 😀 som rada, ze chrni a nemusim ho mat na rukach 😀

pandul, my uz sme plne len na UM, bojovali sme tiez takmer sest tyzdnov, no mala jak malo vytahala a nikedy sa lern hrala a vsetko dokopy, stres unava a tak, ta mlicko odislo... tak par kvapiek este vynde,ale to nestaci, takze sme na flasi a je dobre, aspon sa tolko nezlosti, bo tie kriky, to bol des ☹
a s tými bradavkami, ja by som zasla za tou laktacnou, bo mne mala dokusala do krvi v nemocke, doma sme tri dni len odsavali, ja som si prsia cistou vodou myla a vela vetrala a do troch dni to preslo a odvtedy pokoj, uz nehryzla....