icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

beruska.zuzanka
2. feb 2010

pandul, my uz sme plne len na UM, bojovali sme tiez takmer sest tyzdnov, no mala jak malo vytahala a nikedy sa lern hrala a vsetko dokopy, stres unava a tak, ta mlicko odislo... tak par kvapiek este vynde,ale to nestaci, takze sme na flasi a je dobre, aspon sa tolko nezlosti, bo tie kriky, to bol des ☹

a s tými bradavkami, ja by som zasla za tou laktacnou, bo mne mala dokusala do krvi v nemocke, doma sme tri dni len odsavali, ja som si prsia cistou vodou myla a vela vetrala a do troch dni to preslo a odvtedy pokoj, uz nehryzla....

meinkonka
2. feb 2010

tak dala som maleho k otvorenemu oknu, uz zavrel ocka, tak uvidime, dokedy pospi

lia
2. feb 2010

ahojte,

tak uz je to potvrdene-mame aj reflux,aj koliky 😔
kto tu spominal,ze ide na urad do ruzinova 4.2. pre ten prispevok od obce??aj my ideme

lia
2. feb 2010

mein,tebe to funguje 🙂
my sme dosli od lekarky a tiez som ju nechala este tak oblecenu a otvorila dokoran balkon,chvilu vymyslala,ale stuhla 😉

lia
2. feb 2010

este nas caka vysetrenie obliciek 🙄 ale asi tam pojdem az v lepsom pocasi,ked uz nebudu vsade chrchlajuce deti

lia
2. feb 2010

dava niekto nutriton do mliecka??

millada
2. feb 2010

lia, to mi je luto, ze vam potvrdili reflux aj koliky ☹ A čo ti mala grckala? Ja som myslela, ze reflux je od narodenia do cca troch mesiacov. Ale vraj sa to moze aj neskôr objavit 😔 Minule som sa zlakla, ked mala riadnu davku vygrckala.
A ako to vlastne doktori zistuju??? 😕

pietra
2. feb 2010

lia a teda este ten niekto 😀 , kedy ste tam drobcov nahlasovali? lebo nam zatial ziadna pozvanka neprisla a nahlasovali sme sa pred mesiacom. Tak ci na nas nezabudli ☹

pietra
2. feb 2010

millada, reflux vacsinou trva ovela dlhsie, tak do pol roka az roka a su aj deticky, ktore z neho nevyrastu ani do troch rokov

lia
2. feb 2010

iba raz mi taku sablu hodila a niekedy pri grgani jej trosicka,ale fakt troska vyslo mlieko,ja som si myslela,ze to nie je az take hrozne.ale mame na stastie iba ten lahky stav,ale mame 😖
zistuje sa to sonom mill,tam vidi doktorka ci sa jej mlieko pohybuje hore-dole

lia
2. feb 2010

juj,opytam sa pietra kedy tam bol manzel,ale asi mesiac to bude podla mna

pietra
2. feb 2010

Marco tiez spinka teraz pri otvorenom okne, po prechadzke, tak tu sedim v bunde, nech mi nie je zima 😀

meinkonka
2. feb 2010

lia a to koli grckaniu si tam isla? a ako sa u vas prejavovali koliky? a preco ides na oblicky? aj moj ma s oblickami problem ☹

pietra
2. feb 2010

lia, manzel tam bol presne 4.1., si to lahko pamatam, lebo to bolo rovnaky den, ako vyzdvihoval rodny list a na tom je datum vydania 😀 Kazdy den obzeram netrpezlivo schranku, ako ste tu pisali, ze tam 4.2. idete a stale nic nechodi 😠

pandula
2. feb 2010

no mne sa prave natrhnu vzdy tam kde boli prvy krat. proste sa otvori ta zahojena ranka. a tak dokola, akurat som dokojila z praveho prska aj ked nebolelo viem ze nebol prsaty poriadne. proste tie ustocka on neotvori ...

zuzankaro
2. feb 2010

lia, pietra ja som dostala tu pozvanku na 4.2. tak sa tam vidime 🙂
mm tam bol niekedy po novom roku zahlasovat

lia
2. feb 2010

pri narodeni jej zistili vybocenu jednu oblicku ci co ,ale zevraj to ma vela narodenych deti a potom sa to upravi.tato tam nic nevidela,tak hadam to budeme mat v poriadku.
nie,poslala ma tam moja doktorka,skor kvoli kolikom sme tam isli a ona mala podozrenie na ten reflux aj,no mne sa to tak nevidelo,ale asi s tym uz ma skusenosti.chvalabohu,nesablime,iba raz ma tak osablila.mein,boli ju brusko,to uz viem,inak neplace.a nevie zaspat z toho.a preto je aj zahlienena a ma to dychanie take.

lia
2. feb 2010

myslela som si zuzi,len som si nebola ista 🙂

lubkaeck
2. feb 2010

pandula - ani moj tie usta moc dokoran neotvori 😒 on si ju tak vcucne, ale uz to chvalabohu neboli (klop, klop) mne velmi pomohli na zaciatku klobuciky 😉

boli sme vonku som presla riadnu turu 🙂 , maly sa najedol, pokadil a zalomil, teraz spi na brusku taky spinavy, aj na bodynku su flaky, len mi ho je luto zobudit 😅

zuzankaro
2. feb 2010

nutrilon zarabam do prevarenej vody, do mliecka nie

lia
2. feb 2010

jasne,nebud ho lubi,chlapom take veci nevadia 😀
preco zuzi??pol hodinu ored mlieckom ci tesne pred??

lia
2. feb 2010

a preco ho davate??

zuzankaro
2. feb 2010

lia ja davam najprv moje odstriekane podla toho kolko sa mi podari odstriekat a potom davam nutrilon vzdy aby mi to vyslo tych 120ml, maly je hlados. pripadam si niekedy ako alchymista ked sa babrem stale s flaskami 😀

lubi supr, aj mi sa chystame von ked dopapame, sa normalne tesim na cerstvy vzduch 😝

lubkaeck
2. feb 2010

lia - ja som nutriton dala raz, teda jeden den, ale to bol inak husy sajrajt 😖 a nevedel sa tri dni vykakat 😕 uz nedam a davala som do materskeho mlieka 😉

lubkaeck
2. feb 2010

zuzankaro - noo musela som prevetrat hlavu, bo ma mm a svokra vcera vytocili, tak sa mi kus ulavilo 😅

pietra
2. feb 2010

zuzankaro, so mnou sa tam asi neuvidis, kedze nam pozvanka stale neprisla ☹

triminka
2. feb 2010

ahojte....
pietra aka si obetava,ze sedis v bunde 😎
nasa sa zobudila bola strasne placliva,tak som ju zobrala na ruky,pokolisala a po chvilke sa mi 2x vykadila 😀 tak ju brusko bolelo chuda moje. a teraz zalomila v kresielku ....idem sa naobedovat,mala by mala okolo 15h jest,tak potom s nou sup do kocika a von...idem na balkon skontrolovat ako je 🙂

triminka
2. feb 2010

lubka este ked vytoci len mm ale ked sa aj svokra prida,je to na nic...a nieco vazne?

pietra
2. feb 2010

baby, vy tu tusim motate spolu nutrilon (obycajne UM mlieko) a nutriton (na zahustenie pri refluxe) 😉

pietra
2. feb 2010

triminka, to nie je obetavost, to je vypocitavost 😀 som rada, ze chrni a nemusim ho mat na rukach 😀