icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

iwa1
3. feb 2010

aela UM mozes pouzit len do dvoch hodin....vies co sa hoja navylievam? aj teraz ...dokojili sme, plakala, ze jej nejde, tak som sptravila 60-tku a slecna stiahla ledva 30...ale zase keby som spravila len 30, tak isto jej bude malo 😀 😀 😀

ja ju potom este tak o pol hodku dotlacim tym zbytkom 😉 ohrievam len raz 🙂

aela
3. feb 2010

no ja priam idem oslavovat, ked zarobim 60 a je malo ako vcera 😀 tak jej to skusam tak naplanovat, ze vecer jej budem davat to UM a medzitym kojit, ani brusko ju teraz tak neboli a vecer pekne zaspala

jaakajka
3. feb 2010

ahojte dievčatá....mám pre vás ponuku....mám na predaj plienky huggies a pampers všetkých veľkostí za super ceny...od 8,50 do 14 eur...nemali by ste záujem...viac cez IP

rush
3. feb 2010

mein / ani ja nie som extra stressmanka...ale na to aby som sa tvarila, ze sak mu nic nie je, ze sak z toho vyrastie...a pozerala na svoje dieta ako sa trapi a zvyja v krcoch fakt nemam zaludok...takze sa len pekne porad s lekarkou 😉 budes kludnejsia...

iwa1
3. feb 2010

mein/rush ved vam nikto nevravi ze ste stresmenky 😉 su to vase babolata 😀 😀 a vy ste ich amminy, tak citite ci su ok alebo nie 😉 a radsej sa 100X opytat ako nieco zanedbat, ale zase nesledovat vsetko uplne naj 😉 😀 ale ja som bola taka ista 😀 😀 😀 pri druhom to bude lepsie 😉

meinkonka
3. feb 2010

vies iwi, so mnou a rush /teda nasimi malymi/ sa od zaciatku tiahnu nejake zdravotne problemy. takze radsej 100x riesit, ako zanedbat, to mas pravdu. pozri, aj s tou mojou zltackou to bolo tak, a nakoniec sme v nemocke skoncili.

iwa1
3. feb 2010

mein ved to, ze ste sa s tou zltackou dlho trapili a ta mohla maskovat ine problemy, ktore este len zacnete objavovat - bodaj by ste uz nic viac neobjavili 😉 inak nechapem ako vas mohli s takou zltackou pustit domov?? 😕 ja viem, ze ked ivana mala zltacku, tak som ju tri dni v porodnici nevidela a potom mi dosli povedat, ze asi jej budu krv menit - to si mala vidiet kolko som sa narevala 😒 a nepustili nas az kym jej bilirubin tri dni po sebe neklesal 😕 takze to nechapem....ved z novorodeneckej zltacky su tazke postihy mozgu, ked sa nelieci...

triminka
3. feb 2010

cafte babule..

no vidim,ze sa trapite...tak dufam,ze coskoro bude dobre a deticky vyrastu z tych neduhov...drzim pasticky

ja som unavena jak hovado...mm je po 100rokoch doma,neni v robote.ja ze mi nieco doma pomoze a co on robi?lahol si spat. kua ja unavena,neviem ci mam skor upratovat alebo malej davat dudel,kedze stale ho vypluva a budi sa na to.tak som sadla ku konovi... 😀 serkam na vsetko a pojdem si asi aj ja lahnut...ved ma ten neporiadok pocka 😉
inak boli sme na kontrole u koznej...tak uz vyrazky nemame,sme pekne 🙂 a pytala som sa cim ju natierat ked sa mi minie ten krem z lekarne.tak sa usmiala a povedala ze modra indulona. aj ked ideme von,ze jej lica natriet tak,aby sa leskla cela...skratka treba premastovat,lebo babatka nemaju tu vrstvicku tuku pod kozou 😉
tak to len pre info,ak by vam nepomahali ine veci, skuste modru indulonu 🙂
idem k malej,lebo sa nejak budi s placom

meinkonka
3. feb 2010

iwa zltacka bola v nemocke len slaba. az doma sa to zhorsilo,

a volali sme dr. tak ze to moze byt ono, nas posle na gastro

zuzankaro
3. feb 2010

trimi ahoj jasne chod si lahnut, kasli na upratovanie, ja som tiez polavila lebo som uz bola unavena az az, ved sa svet nezruti no nie? treba si oddychnut ked sa da, mne sa zial cez den nedari spat a nad ranom ked maly najviac vystraja by som spalaaaaaaaaa 🙄

millada
3. feb 2010

ahojte, tak som išla v tomto snehu s malou aspon na hodku von a cestou k dr., lebo sa jej tie vyraztičky na ličkach zhoršili a ma to take suche, červene 😔 Tak mam natierat holtovym kremom a uvidime...

mein, to aj moja ma take priznaky. To asi fakt vsetky detičky ako tu čitam. A posledne grcka nejako častejšie, ale zatial si myslim, ze v norme. A čka furt, ked ju prezliekam a na brušku ani za svet nechce byt 😀 Ale radsej sa spytaj dr., ked sa ti to nezda 😉

aela, ked moja zvyši UM takych 20 ml, tak vylejem. Ale ked necha 60 ml alebo aj viac, tak dam do chladničky a potom v horucej vode ohrejem. Aj v porodnici davali len ohriate. Myslim, ze v chladničke v pohode vydrzi aj viac ako 2 hodinky, ako pisu na krabici 🙂

a s tou flašou mi nikto neporadil ☹ Su na cumli čisla 1-čaj, 2-mlieko a 3-kašička a mam otočit to čislo, ktore prave davam smerom k babätku. Ale myslia tym ku tvaričke, aby som to čislo aj ja videla, alebo k brušku babätka? Prosiiim poradte 😕

meinkonka
3. feb 2010

milli ja netusim aky je to cumel 😨

aela
3. feb 2010

millada, ved vyskusaj, daj cistu vodu do flasky potoc tym cumlom od jednotky na trojku a ked ti najrychlejsie bude tiect, tak je to nastavene na kasicku 😉

noemi01
3. feb 2010

lubka - tak zajtra vam držim palce na očkovani

horučky asi budu a maličky pekne hned zaspi
aj ked ja som pri malej vždy plakala ked ju očkovali je to strašne ked plaču a hlavne ked už je take večšiako dominička to už vam povie že sa boji .............

a mojmuž nema na to žaludok tomu je to ešte viac luto vždy ked sme tam boli doktorka mu kazala aby malu pevne chytil nemal na to nervy ked plakala musela som držať ju ja

iwka - febrilne krče juuuuuuuuj nezavidim toho som sa ja ja bala
a moja horučky vždy prespala

noemi01
3. feb 2010

mein - no som zvedava čo vam povedia na gastro
bude dobre 😉

meinkonka
3. feb 2010

moj maly este nema ziadne ockovanie

noe a ked chodil maly na B12-ky, tak som mu ja nozicku drzala

noemi01
3. feb 2010

v 3 mesiacoch sa robi očkovanie
a zaleži aj podľa vahy ak je drobne dieťa tak očkuju neskor

no my sme silnejšie moj nevie ani malej dať sprej do nosa lebo jej to vadi a potom plače a on sa toho boji 😀
ale ked je to pre jej dobro tak aj ked bude plakať musi vydržať 😉

vlastulka
3. feb 2010

Ahojte 🙂 My sme dnes neboli vonku, som to vzdala, kedže celé doobedie totálne snežilo 😝 Ale boli tu naši, si zobrali Viki, tak som bola sama so Sofi 🙂 Ale už volal tatino, že ide pre nu 🙂
Viki znášala všetky očkovania veľmi dobre, nikdy žiadna teplota ani nič.. uvidíme ako bude na tom Sofia 😕
Sofi zas ťahá akosi málo mliečka.. zasa akosi štrajkuje.. 😅
Jééj, a dnes máme 2 mesiačiky 🙂

iwa1
3. feb 2010

mein to kvoli zltacke nemate ziadne ockovania? ani proti TBC? 😕

vlasti gratulujeme 😀 😀

triminka
3. feb 2010

no tak ja som nespala ani minutu.obliekla som malu a sli sme von.nadherne bolo...a teraz este spi.uz pred hodinou mala jest 😅 a v ramci prechadzky sme boli s mm na kave 🙂 xixi som si dala kremes a horucu cokoladu so slahackou.to som potrebovala davku sladkeho 😀
idem na to upratovanie,nikto mi to tu medzitym nespratal 😎

lubkaeck
3. feb 2010

ajajaj ☹
asik sa zacneme aj my dokrmovat ☹ teraz mi hodinu po kojeni stiahol 40 vody len taky lusk a cely den pytal jest kazdu hodinu 😨 som zvedava kolko vazi a co na to povie dr 😖

idem citat co ste popisali bo zaspal po tej vode 😅

iwa1
3. feb 2010

no dievcata ked mi budu takto dalej padat vlasy tak koniec sveta, budem holohlava 😠 po hrstiach si ich vytahujem? a to beriem dalej femibion 😒

lubkaeck
3. feb 2010

iwa- ani nevrav, ved zo mna to pada jak dnes sneh 😠 samy dlhy cierny vlas 😠

noemi01
3. feb 2010

lubka - aj my papame každu hodinu a lekarka to chvali
oni maju take obdobia raz viac raz menej papaju
my sme sa v noci krmili dnes 6 krat tak čo bol smedny a hladny moc 😀

iwka - ja som tak plechavela pri malej
teraz už iba šediviem 😀

noemi01
3. feb 2010

lubka - ale ty maš riadne huste vlasky

millada
3. feb 2010

jooj, mala mi pred chvilou spustila z ničoho nič taky plač, ale taky ten zalostny, az očervenela, so slzičkami ☹
A strasne slini teraz a stale si pcha pästičku do pusy. To aj vase tak? Az jej po brade teču sliny 😨

mamonia
3. feb 2010
iwa1
3. feb 2010

lubi ty mas krasne vlasy...a som zvedava co mi na hlave ostane 😠

milladi na zubky je skoro 😀 😀 😀 moja ma tiez "svoj den" 😒

triminka
3. feb 2010

miladka nasa tiez si pcha rucicky do pusy a strasne slinta. tiez jej po brade tecu slinky 🙂 ale neviem preco to robi maska jedna...ale niekde som citala ze to babatka tak bezne....ja to neriesim zatial....

iwa1
3. feb 2010

teraz si zacinaju objavovat rucicky a musia ich ochutnat- co ak by sa dali spapat? 😀 😉