icon

Videli ste kontroverznú reakciu premiéra po voľbách?

8. apr 2024

Vraj, či nám už všetkým drbe, keď máme úzkosť po voľbách. To niekomu príde v poriadku takéto vyjadrovanie? Predpokladám, že tých, čo pobúril Korčokov povolebný prejav, to vôbec netrápi. Dvojitý meter

sevrin
8. apr 2024

@pkgirl30 od fica nečakaj nejaké správanie. Vyjadrovanie na úrovni sedláka mu fungovalo ešte keď bol v opozícii, prečo by to mal meniť? Stačí vidieť aká suita ho prevažne volí. A to platí aj na jemu podobných, ako Blaha, malý VýKaliňák a ešte jeden opičiak, ktorého meno mi teraz nenapadne.

koniarova
8. apr 2024

@veronka1996 medzi tebou a Ficom veru rozdiel nie je žiadny.

bublinka1426
8. apr 2024

@pkgirl30 to vazne?

veronka1996
8. apr 2024

@koniarova Ja nie som platená z daní občanov SR, ja nie som verejný činiteľ, nie som zlodej, neparazitujem na štátnom rozpočte 30 rokov, nepodvádzam partnera, neklamem, nebývam v dome odsúdeného podvodníka, nestýkam sa s pochybnými oligarchami, v živote som nikomu neublížila, nebola som v KSČ.

xckaretxxx
8. apr 2024

@huginko všimni si ako sa uboho vyjadrujú voliči Korcoka, vsetci, vsetci diskutujuci - žiadna úroveň, tu na Koňovi, FB, Ins...všade. ako by ich jedna marec mala.

xckaretxxx
8. apr 2024

@xckaretxxx mater

pkgirl30
8. apr 2024

@bublinka1426 nie, ani jedného politika neberiem vážne

bublinka1426
8. apr 2024

@pkgirl30 ja politiku nesledujem. uz naozaj nemam sil.

gribka1
8. apr 2024

@xckaretxxx No neviem, poznam voličov Pelleho a Fica a pre nich sú voliči Korčoka debily, magory, skoro dennodenne toto.

pkgirl30
8. apr 2024

@bublinka1426 a dobre robíš, sú dôležitejšie veci na svete

milanemila
8. apr 2024

Vyjadruje sa tak, aby mu jeho volici dobre rozumeli a vedeli sa s nim stotoznit 🤷🏼‍♀️

koniarova
8. apr 2024

@veronka1996 ale si žena a máš mať určitú úroveň.

portret7
8. apr 2024

Caputova tiez pivedala, nech netliachame pocas covidu. Samozrejme u ziadneho politika sa takyto slovnik nehodi, ani u korcoka, fica, caputovej… hocikoho… ale tvoj prispevok to neovplyvni. Skus mu napisat otvoreny list a vyjadrit pocity zien na MK, mozno sa spamata😁

gabrm
8. apr 2024

A to je teprve pár dní pri moci táto zgerba. Čo bude za taký rok? Dúfam že ste spokojní ľudia,čo ste si toto zvolili. 👍

stanulienkat
8. apr 2024

@gabrm nezostane tu kamen na kameni.

zeldia
8. apr 2024

@miggy kto mu čo môže? je to opica zvolena na tri a pol roka môže mu niekto napríklad rozbiť papuľu. Aj to sa môže stat. Ini králi skoncili vseliako tato opica nieje nesmrteľna.

zeldia
8. apr 2024

@veronka1996 a predpokladám že nie si ani vrah dvadsaťročných deciek, lebo henta opica vrah je.

lenkasarka
8. apr 2024

@timea301196 on sa utrhol už veľmi dávno

viestta
8. apr 2024

Premier, ktory bojuje o hlasy krcmovych stamgastov predsa musi hovorit ich jazykom. Ak by hovoril civilizovane nerozumeli by mu. Lebo tak sa to robi, huste reci a skutky ziadne

pandorra
8. apr 2024

@portret7 no daj link, kde a kedy povedala Caputova, ze tliachame. Je jedna z mala politikov na urovni, co taky slovnik nema a ani ho nepotrebuje.

nicicka
8. apr 2024

Aj keby ľuďom vynadal do k...v a p.č aj tak ho budú velebiť.

eliska13
8. apr 2024

@sevrin manipulátor ved ľudia sú sprostí to máš ako Stockholmsky syndróm.Tak nech si ho uziju

larinka552
8. apr 2024

Ze ho huba neboli... To je ten slubovany mier a pokoj. Urazil vsetkych, ktorych znepokojili vysledky volieb a maju obavy o buducnost krajiny. Toto je pluvanec do tvare vsetkym slusnym ludom zijucim na Slovensku.
Ako bolo raz povedane- Vyhraj volby a mozes vsetko. A on tie volby vyhral, my ostatni sme prehrali.

sticker
portret7
8. apr 2024

@pandorra link uz ti poslala @jaroe
Vidis, a predsa😉

jamidea
8. apr 2024

Nevidela som ho, lebo ak by aj prepla by som ho. Lebo, naoxaj mi uz drbe a mam uzkost z volebneho vysledku.

lenkasarka
8. apr 2024

@xckaretxxx som volič Korčoka. Ak píšeš všetci tak tam spadam aj ja. Prosím nájdi mi jednu diskusiu v ktorej som nadavala voličom P.P. , resp som sa úboho vyjadrovala na ich adresu. . Myslím,že je na mieste,aby si nepouzivala slovo všetci v tomto kontexte,lebo to nie je pravda.

viestta
8. apr 2024

@xckaretxxx ja som Korcokova volicka a ja ti mam presne opacny dojem, ze prave nam sa nadava(lo)

apolka77
8. apr 2024

Tlieskam novinárom nezávislých denníkov 👏👏👏 len tak ďalej píšte pravdu raz z nej Fica šľak trafí.
Toto je jediná cesta ako sa zbaviť diabla.
Vytáčať ho do nepríčetnosti ..je ako pes utrhnuty z reťaze , žily navrete ide ho rozdrapit od hnevu.
Nebojte sa ho a píšte.
Raz ho v priamom prenose porazí a nič iné si ani nezaslúži. .je to jediná zbraň pre túto škodnú.

carolynka
8. apr 2024

Strasne sa tam dnes triasol