icon

Videli ste kontroverznú reakciu premiéra po voľbách?

8. apr 2024

Vraj, či nám už všetkým drbe, keď máme úzkosť po voľbách. To niekomu príde v poriadku takéto vyjadrovanie? Predpokladám, že tých, čo pobúril Korčokov povolebný prejav, to vôbec netrápi. Dvojitý meter

Strana
z5
miggy
8. apr 2024

Nepočula, nevidela. Ale prečo by si mal teraz dávať pozor na jazyk? Kto mu čo môže? Veď ovládol všetko. 😐

sevrin
8. apr 2024

fico sa môže vyjadrovať ako chce, ovciam je to jedno. Aj keby im do debilov vynadal 😂

vanilkovazmrzka
8. apr 2024

@sevrin ved on ich aj za debilov ma, ale ludia su sprosti a nepamataju co bolo vcera. Alebo ze na vychode nic nie je.

timea301196
8. apr 2024

Žiaľ teraz bude utrhnuty z reťaze.

gab1sol
8. apr 2024

Má pod palcom všetko, už môže čokoľvek. 🤷‍♀️

veronka1996
8. apr 2024

Neprekvapuje ma to. Fico hovorí len to, čo chcú jeho prívrženci počuť. A keďže jeho prívrženci sú zväčša z radov násilníkov, fašistov, primitívov a dedinskej chamrade, potom jeho prejav vyzerá tak, ako vyzerá.

iwesska
8. apr 2024

To naozaj verejne vypustil z tej svojej nevymachanej huby? 😯 Meciarizmus je spat👏 Esteze Petko ma dar reci a od srdca,ludsky a dostojne to zametie pod koberec.

fauko
8. apr 2024

@veronka1996 Este ze ty sa vies pekne vyjadrovat o ludoch...,,dedinska chamrad,,...podaj si s nim ruku.

diewcatqoo
8. apr 2024

Ja som si vcera popri obede zapla O 5 min 12 a mala som dost. Ten Sukaj co si dovoloval voci spoludiskutujucemu a voci moderatorovi - totalne dno. Teraz si budu dovolovat jeden pred druhym, lebo zistili, ze ovce im zozeru naozaj totalne vsetko. Bez ucty voci komukolvek, bez akehokolvek respektu. A ovce to zozeru...

veronka1996
8. apr 2024

@fauko Ja nie som verejný činiteľ, ani najmocnejší človek v štáte na rozdiel od Fica. Je demokracia a sloboda prejavu, ja si môžem myslieť a písať čo chcem, nikomu sa nezodpovedám a nie som platená z daní spoluobčanov.

luliu
8. apr 2024

@veronka1996 veľká chyba, že si toto myslíš, nielen toto je vzorka jeho volicov. Voli ho aj inteligencia, ľudia s vysokými pozíciami, vzdelaní...... Nechápem to, ale je to tak

veronka1996
8. apr 2024

@luliu Áno, volia ho aj takí. To sú ale ľudia, ktorí majú z vlády HlasoSmeru finančné benefity, osobný prospech. Rôzni špekulanti, zlodeji, defraudanti, stranícki nominanti a podobná zlodejská svoloč.

luliu
8. apr 2024

@veronka1996 nie je to tak, sú to ľudia, ktorí mu veria, veria v jeho vládu.....

huginko
8. apr 2024

@sevrin jaj, tak voliči Fica a Pelleho sú ovce, Korcoka sú kto? Inteligenti, že? Slovník tohto typu by nemal používať nik v politike!!!

huginko
8. apr 2024

@veronka1996 to určite 🙂by si sa čudovala, akí vzdelaní ľudia ho volia... Poznám mnohých

pkgirl30
8. apr 2024

Fico povie či ľuďom drbe a v komentoch aj na MK si ľudia píšu do debilov alebo tupcov...tak čo riešime?

autor
8. apr 2024

@pkgirl30 presne, aký národ, taký premiér 😂😂😂😂

werony_n
8. apr 2024

Videla som, ale popravde , budem sa tomu radšej oblúkom vyhýbať, lebo dvíha sa mi žalúdok z toho v akej spoločnosti to žijeme a kde budú vyrastať naše deti. Je to na plač

chodec15
Odpoveď bola odstránená
veronka1996
8. apr 2024

@huginko Aj zlodej, špekulant, prospechár či skorumpovaný darebák môže mať vysoké vzdelanie a vysokú inteligenciu. Viď Kaliňák, Počiatek, Fico, Blaha, Šukaj Colštok, Danko, Taraba, Saková, Raši, Žiga, Pellegrini, Široký, Brhel, Výboh, Kočner, Erik Tomáš, Richter, Glück a ďalší naničhodní špinavci.

jana_eyre_2
8. apr 2024

To je ten ich kľud a pokoj 🤪 aj by som sa smiala keby to nebolo na plač..

sevrin
8. apr 2024

@huginko áno ovce, lebo dať hlas niekomu kto si zdvojnásobí plat a z druhého piliera ukradne budúce dôchodky, môže fakt len ovca. To proste normálny človek by toto nespravil.

huginko
8. apr 2024

@veronka1996 tak takých ja osobne nepoznám.. Si predstav... Ja píšem o slusnych vzdelanych inteligentných ludoch

veronka1996
8. apr 2024

@pkgirl30 Fico je najmocnejší muž v štáte, je premiérom všetkých občanov bez výnimky, mal by si teda zachovať určitú objektivitu, nestrannosť a dekórum, ako majú politici v Rakúsku, v Nemecku či vo Francúzsku. Je platený z daní aj voličov opozície, má teda slúžiť aj im a nie ich sprosto ohovárať a urážať ich. To je rozdiel medzi Ficom a nami tu na MK.

martinka13
8. apr 2024

Od posledných parlamentnych volieb politiku nesledujem. Lebo by ma porazilo. Teraz naša krajina zažije niečo, čo tu ešte nebolo. Aj keď ťažko uveriť, že niečo také ešte existuje.... Je šokujúce, koľko ľudí je možné veľmi ľahko zmanipulovať

huginko
8. apr 2024

@sevrin ďakujem za vysvetlenie. Nevedela som

sara07
8. apr 2024

a ako čo ste čakali ... že pôjde na komunikačný kurz ... proste dáva to vyžrat , môžem si to dovolit , viete čo mi môžete ... on taký bol a bude horšie .. a ešte sa pri tom aj rehoce ..

1mata
8. apr 2024

@iwesska a este s velkou pokorou, toto ked vypusti z tej papule pri kazdej moznej debate, sa mi chce vracat

pkgirl30
8. apr 2024

@veronka1996 Áno je to politik a každý politik by sa mal vedieť nejak správať, ale ruku do ohňa by som nedala ani za politikov v Nemecku alebo vo Francúzsku, možno nadávajú jak kočiš a len preto je to lepšie lebo nenadávajú pred kamerami? sme ľudia s emóciami, neexistuje taký človek ktorý by nehrešil alebo nenadával...ja som sa tiež chytila za hlavu keď povedal že jeden psychológ si musel dať lieky na ukľudnenie lebo nevyhral Korčok, to je vážne choré

koniarova
8. apr 2024

Áno. Ľuďom drbe. Pravdu má. Stačí si prečítať túto diskusiu.

Strana
z5