icon

Viete s dámskou veľkosťou nohy 34 kúpiť topánky?

trogir
29. mar 2011

Mam velkost nohy 34 a problem po celom Slovensku kupit seriozne topanky. Nakupujem asi takym sposobom, ze sa hned predavacky opytam, ci uvedenu velkost maju, samozrejme ze nemaju a mam nakupene za 2 minuty. Samozrejme ze pri takejto velkosti nie som velmi vysoka a preto mam rada vysoke opatky, ale zozeniem tak botasky, alebo nejake detske snurovacky. Je to otrasne. Este ked som nebola na MD a cestovala s manzelom, vedela som obcas natrafit, alebo kupit v zahranici. Fakt ma sokuje, ze tento trh absolutne nemysli na zeny s mensou nohou. Bohuzia, keby som mala nejake plutvy, aj sa zaobujem. Su tu nejake mamicky s rovnakym problemom? Rada by som vedela, ako to riesite a kde nakupujete. Dakujem

zuzanag1
6. feb 2013

pardon bol to preklep. www.andypola.cz tam maju malu obuv od č 32 a vyššie, som si tiež teraz objednala

zuzanag1
6. feb 2013

@amienne ja tiež patram po obchode na DUnajskej v BA skus si objednat na www.andypola.cz

zuzanag1
6. feb 2013

www.andypola.cz sksute tam a dajte vedieť na zuzanag1@azet.sk či sa Vam podarilo niečo zohnať

tinuss0
28. apr 2013

Ahoj, ja som si kupovala damske topanky na www.obleckovo.sk , maju aj male velkosti,co som bola potesena 🙂 dufam,ze pomoze

johankajohi
31. máj 2013

@zuzanag1 dakujem dakujem, aj mne rada velmi fakt velmi pomohla 🙂

zuzanag1
2. jún 2013

som rada, že pomohlo 🙂

zuzanag1
2. jún 2013

@tinuss0 ahoj a maju aj 32 malebo 33? v tom oblečkove?

dafnea
6. jún 2013

@zuzanag1
@tinuss0
@johankajohi baby mam skupinu pre kočky s malymi nohami , do ktorej aj ja patrim kedze mam velkosť 33-34 🙂 tak sup dnuka su tam aj nejake e-shopy kde dostat male boty.

zuzanag1
20. aug 2013

Ahojte mám na predaj nenosene leskle lodičky 14cm opätok, žial mne sú uzke. cena je 55 eur, predtým 65. eur.
ak máte záujem. osobný odber Bratislava. kontakt: zuzana.gericova@gmail.com

olexa
23. feb 2014

@dafnea aj ja chcem byt v tej skupine o botach, ja mam 34 😀 prosim, pridala by si ma ?

dafnea
24. feb 2014

ved tak klikni na moj profil a na pravo mam skupiny tak do tej s malymi nohami sa pridaj 🙂 to ta same tam prina, nie je to sukromna 🙂

agi76
21. mar 2014

@amienne
ahoj, ja som myslela, že som sama s takýmto problémom, ale vidím, že nie, som z východu / PO, BJ / a nájsť topánočku č. 34 max. problém, doslova nemožné, takže ak nájdem, a nezoberiem hned 2 páry, smola, takže beriem čo vidím, či sa mi to páči alebo nie, predsa nebudem chodiť bosá.... CCC obuv má občas, Deichman XXS tiež veľké, Altero tiež... čo mám robiť ? poradte

nikuska100
18. apr 2014

@olexa Milá Olexa aj päťdesiatročné ženy sa chcú pekne obúvať,Já mám tiež veľmi malú nôžku /ak číslo 33-34 a v cm je to asi 21,7, tak ako odporúčajú merať nohu, keď kupujete topánky z katalógu/ a okrem toho aj také malé 152 cm žieňa. Ak môžem poradiť, tak v Partizánskom hneď vedľa stanice je malá predajnička, kde majú už číslo 34 a veľmi krásne a elegantné topánočky za slušnú cenu a aj kvalita je dobrá.A keď som si kúpila viac párov, tak mi ochotne dali aj zľavu.Ináč nechápem našich výrobcov,že nevyrábajú aj malinké čísla, však nie všetci môžme mať stredné,alebo väčšie čísla topánok.

crystal1972
27. apr 2014

cely april riesim situaciu ako si kupit topánky velkosti 34 - chodim po celom SR a dokonca som si prvýkrát objednala topánky z MIlana, vysolila 100 euro a samozrejme ich cislovanie bolo uplne ine ako nase, takze topánky cislo 34 su mi obrovske:( takze peniaze v lufte a topánky nemam...rozhodla som sa, ze uz iba priamo na skusanie budem riesit, ale zial nemozne...v Auparku je obuv sempre ale znacka Albano ktora jedina vyraba 34 ky a ktore mi dokonale sadli vyraba lodicky na tanecnu a s flitrami🙂 takze opat passe..a to som obchodna managerka a potrebujem neustale chodit vy vysokých popatkoch, takze teraz cestujem do Polska, Rylko ma nadherny tovar 34 len je to velmi daleko:(

alesiaezer
Odpoveď bola odstránená
sisi01
28. jún 2014

Ahojte, ponukam na predaj uplne nove nenosene biele slapky medzi prsty vo velkosti 34 za 20 €. Mala by niektora z Vas zaujem?

alesiaezer
8. okt 2014

alesiaezer
No, milé dámy, staré čínske príslovie hovorí, že...múdrý človek ani priveľa nechváli , ani priveľa nehaní.
V zmysle tohto príslovia chcem vyvážiť informácie o firme z Bytče- Kotešovej, Myslíím, že som ju priveľmi vychválila a nielen na tomto fóre- , takže vyrovnávam hladiny- dala som si tam pred vyše mesiacom ušiť lodičky 34. Ani sa mi neozvali, až keď som sa bola informovať na predajni- ochotná pani, ktorá si ma pamätala, mi oznámila, ža asi ani nebudú- lebo že šijú kolekciu kotničky (asi normálne čísla). Potom mi to ešte zisťovali priamo vo výrobe. Takže po 5 týždňoch nemám nič, nikto sa mi ani neospravedlnil ani neponúkol napr. zľavu z ďalších..., skrátka ako na zákazníčku sa na mňa úplne vy..., A to som mala výnimočnú možnosť kúpiť si inde a tiež 34. Niekedy sa nevyplatí za každú cenu podporiť domáceho výrobcu a treba brať - hlavne v našom prípade ČO JE MI DOBRÉ HNEĎ od KOHOKOĽVEK. Žiaľ, mohli mať stálu zákazníčku a dobrú reklamu. Spánombohom, idem od vás 🙂))

liebling98
8. okt 2014

Pridávam sa k vám, hoci moja noha je trošku väčšia, zvyčajne sa uspokojím s 35. Ale najčastejšie si kupujem 36, pri botaskách a čižmách neprekáža, ak sú trochu väčšie, doladím ponožkou. Tiež letné sandále, pokiaľ sú na remienok, z nohy nepadnú. Najhoršie je to s lodičkami. Keď si pýtam číslo 35, posielajú ma do detského oddelenia. Raz bol takto manžel so mnou nakupovať, pochopil, že to nie je jednoduché. Od zúfalstva zahlásil, že pôjde do hračkárstva a ukradne topánky prvej bábike, ktorú uvidí.
Lodičky riešim tak, že si kupujem zásadne so zvýšeným priehlavkom (k nohaviciam a športovejším sukniam úplne super,alebo lodičky s prackou. Aby som fakt neskončila ako Popoluška.
Väčšinou vyhráva Deichmann, najprv si nájdem pár pohľadných kúskov na nete a potom predajňu, kde ich majú v XXS veľkostiach.
Prajem úspešný lov!

mimielka
28. jan 2015

Zohnať topánky,hlavne lodičky je pre mňa hotové umenie :D Mám nohu veľkosti 34 (21,5 cm) občas mi je dobrá 33, záleží od strihu.Mám úzku nohu..Kupovať v deckom sortimente pre dospelú ženu nieje žiadna výhra...Natrafila som náhodou na inzerát na internete pri rušení obchodu Dermek v Partizánskom (škoda, že som nevedela, že taká firma existuje) a kúpila ich...No sú mi malé...Topánky sú koženné , veľkosť 33.. Mal by niekto o ne záujem..Je škoda ich nechávať v skrini keď má toľko žien problém zohnať topánky..Keďže sa rušila prevádzka stáli ma len 5 euro + poštovné...Má niekto záujem?

lalique6
14. feb 2015
lilienlukacs
5. apr 2015

Dievcata mam na predaj krasne lodicky velkost 33 ale su mierne vacsie 34 podla mna velkost 21,5 cm uplne nove prisli mi z netu ale troska sa mi vyzuvaju. Ak mate zaujem niektora napiste poslem foto

amienne
8. sep 2015

Ahoj kocky popolusky,
tie ktore ste z BA alebo Nitry odporucam obchod SEMPRE ( Bratislava Central, Aupark a EUROVEA, v Nitre OC Mlyny). Mavaju aj 34, obcas dokonca aj 33. Tych topanok nemaju v nasej velkosti sice neurekom ale najdu sa aj lodicky, balerinky ci sandalky. Posledne uz nakupujem lodicky iba tam. Je pravda ze si treba pripravit minimlane 60 EUR na jedny topanky ( ak nie je akcia) ale kedze na vyber velmi nemam, tak mi nic ine neostava. Dalej sa mi podarilo zopar ulovkov i v CCC i ked musim povedat, ze priamo lodicky nie - tie maju az od cisla 35. Ale snurovacie polobotky, kotnickove topanky alebo cizmy mi v zavisosti od strihu sadnu aj 35-ky. No ved to poznate, ked je snurovacia topanka alebo cizma, tak to na nohe ako tak drzi :D.
Dalej existuje vyrobca HUJO z okolia Bytce. Mam od nich krasne a kvalitne lodicky ale dodanie do Bratislavy je problem. Ale maju aj podnikove predajne - okolie Bytce a Ziliny. Skuste www.hujo.sk.
Bola som aj v Brne v predajni Andypola ale bola som sklamana kvalitou. Na predjajni toho mali jednak velmi malo co sa tyka podmernych velkosti a po druhe mi to pripadalo ako od cinana ale za cenu talianskej obuvi. Teraz vsak maju v ponuke nove znacky , tak zvazujem nakup cez internet. Mate s nimi niektora skusenosti?

lilienlukacs
8. sep 2015

@mimielka Ahoj aka je vnutorna dlzka?

kika1905
13. máj 2016

ja mám tiež malú nôžku a výhradne kupujem značku Hujo , sú kvalitné a hlavne sedia na 34 ,a viem ,že
predávajú aj 33.
Som ich stála zákazníčka , vedia mi topánočky urobiť aj v inej farbe akú momentálne potrebujem.
Mám aj zľavu ,beriem od nich dosť 34. Naozaj krásne topánočky ,som spokojná.Konečne výrobca čo robí malé veĺkosti , dakujem 🙂 😉

crystal1972
7. jún 2016

kika prosim ta, ja na znacku HUJO chodim do Budapesti, lebo na Slovensku ked som volala do ich predajni, mi stale tvrdili predavacky ze najmensie maju 35 velkost, tak som prekvapena, ze ty to tu kupis na Slovensku.

crystal1972
7. jún 2016

inak babule ak mi mal niekto zaujem, pred cca 8 dnami som bola v Budapesti a omylom som zobrala krabicu s velkostou 33 namiesto 34:( je to znacka HUJO kozene krasne lodicky🙂 snazila som sa ich mat aspon jeden den v praci, ale nemozne..takze predavam:( neviem kto ma sice velkost 33 😀
🙂

kika1905
7. jún 2016

ahoj ,kupujem v Bytči a najviac kupujem v Žiline , majú aj 33 ,34 . V piatok som si kúpila zasa 2 topánočky ,
musím povedať je z čoho vyberať ,ak chceš dam ti na ne telefon
ja som stála zákazníčka ,dávajú mi zľavy

lilienlukacs
7. jún 2016
crystal1972
8. jún 2016

cena je 40€ lilien - mam original krabicu a mozem ukazat aj blok stali 65 €..
kika dakujeeeeeeeeeeeeeem..nemusela by som sa trepat preboha do budapesti , kde ten pan predava tuto znacku slovensku🙂

kika1905
8. jún 2016

značku Hujo nájdeš na stránke www.hujo, má tam celú kolekciu obuvi a má tam aj vypísané podnikove predajne , už som aj objednávala cez stránku lodičky a poslali ich na dobierku ,len čakacia doba 2 týždne
mám pocit ,že priamo od neho sú lacnejšie
mam telefon priamo na sklad , hned ako prišiel tovar na sklad mi volali
0903566920