icon

Vojna - sme v reálnom ohrození?

12. mar 2022

Prepáčte, že otváram takúto tému, ale nestíham sledovať celú situáciu ohľadom konfliktu na Ukrajine a v podstate ani neviem ktoré zdroje informácií sú skutočne dôveryhodné. Rada by som vedela od niekoho kto to sleduje, ako sa to zatiaľ celé vyvýja a či sme aj my v nejakom reálne veľkom ohrození. Ďakujem za odpovede.

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
abab
12. mar 2022

@zoro9836 Myslela som Rusa, ktorý utiekol a vie prečo.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
yoxinka
12. mar 2022

@admin
Toto bude na 100% troll. Vymažte túto diskusiu.

judar
12. mar 2022

Nepocuvam radiou, nesledujem tv aj ked posledne dni neviem aky to je program z radio kancelarie tak spovedaju tam odborniv ministrov tak hrozne ze som neverila vlastnym ociam -> moderatori z nivh nasilu pacili katastroficke scenare a to mi len chvilku stacili pocit 2-3 otazky a bola som zdesena....normalne so mnou nepohnu ani noviny ani napisane ani nic, otvorim knihu ci neotvorim a ani neviem ze je vojna 🤦....ale bude to mat well dohru, uz teraz dost ludi panikari lebo kuchtili s rusmi, eshopy sa zbavuju vsetkeho ruskeho, podnikatelia rusia zivnoste postavene na ruskom dovoze a tovare, zacina sa kupovat drevo vo celkom aj uhlie lebo budu kvoli plynu vysoke ucty a nedoplatky.. a to este je len zaciatok lebo konflikt sa taha cim viac tym blizsie po hraniciach a vstupuju don ine armadu...a hlavne fakt ze jednania a stretnutia neucibkuju a ani vobec nebudu ked uz sa to hroti zhadzovanim druzic a stanic

rakahaka
12. mar 2022

Toto bude nieco na sposob covidu. Bud ides s davom alebo nie.
Smutne je napriklad to ze ked bol bracho v iraku po vojne tak za ten cas co tam odminovali polia, zomrelo daleko viac ludi-civilistov ako pocas ich vojny. Videla som fotky odtial a dodnes to mam pred ocami. O tomto nikto nema paru.
Media nahanaju strach, ak to nikto nepochopil pocas covidu, nedojde mu to nikdy. My nie sme v ohrozeni zatial, ak nebudeme do ich konfliktu strkat prsty.

autor
12. mar 2022

@ysseba nie, skutočne nechcem rozprúdiť hádku 🙂 myslím, že ubytovanie nemá nič spoločné s tým, či sledujem alebo nesledujem situáciu, jednoducho mám voľný byt tak som ubytovala rodinu. Áno, máš pravdu diskusia tu je namieste, ale rodinky sa pýtať nechcem a so sesternicinym mužom sa zas tak často nestretávame 🙂 nemyslela som to v zlom, len som napísala čo mi povedali, nevidím natom nič zlé, pokial to je pravda.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
12. mar 2022

@zoro9836 spravy z Ukrajiny niesu realne 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ tak to sa my dvaja nemame o com bavit. Prosim ta, si uplne mimo. Sorry. Citam svetove media a kecy stylu "jedna pani povedala" alebo "zarucene spravy z facebooku". Si mimo. Stavim sa, ze si zo Slovenska nikdy paty nevytiahol s tymto zmyslanim.

autor
12. mar 2022

@yoxinka 🤣

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
12. mar 2022

Jezis to uz by som ako musela mat v hlave nakakane,aby som si neotvorila na nete doveryhodne spravodajstvo ale sla sa tu pytat na vojnu na Modry konik 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
12. mar 2022

@maminkadeticiek prečo hneď urážate? 🤌🏼

chocolatte1
12. mar 2022

Akurát včera som mala pracovne stretnutie s jedným pánom v Žiline. Bavili sme sa potom už o kadečom a nejako sme prešli na tému pracovne pozície. On mi povedal, že už 2 jeho známi pracujú ako “diskutéri”.
Cely deň sedia za PC, majú presne dane témy a zadanie na aku tému otvorit diskusiu a akým sposobom do nej vstupovať. Prišlo mi to divne, ale niekedy mám vážne pocit, že pár osôb tu robí presne toto …

nenne9
12. mar 2022

Lebo si myslis ze zeny matky musia byt nevyhnutne tupe a zozeru ti tu tvoju manipulaciu, chod niekam do kelu na fb, tam ti dochodkyne budu pritakavat

autor
12. mar 2022

@nenne9 Čím konkrétne manipulujem?🤣

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
12. mar 2022

Aha, čiže je ľahšie založiť diskusiu a diskutovať ako si prečítať pár správ.. aj ja poznám ukrajincov, myslím že teraz ich pozná skutočne obrovské množstvo ľudí na Slovensku a úprimne si nemyslím, že by tvrdili to, čo píšeš že vravia ti, čo sú vrja u teba ubytovaní..

Zo začiatku ma rozčuľovalo že mazali tieto témy, ale už ich aj celkom chápem.. keď čítam tieto bludy ruskej propagandy, tak som len rada že to mazu.. fakt hrôza..

jana_eyre_2
12. mar 2022

@chocolatte1 jasne, ved na to slúžili celé trolie farmy.. to je presne tá hybridna vojna, v nej už sme všetci..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
12. mar 2022

@zoro9836 prečo by som mala, ja nemám záujem za tu hádať s rusofilmi..

chocolatte1
12. mar 2022

@zoro9836 to netuším zase podrobnú analýzu som od neho nežiadala 😂

nenne9
12. mar 2022

Blablabla

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
12. mar 2022

@jana_eyre_2 úprimne, každý si môže myslieť čo chce, ja som nikomu nevnucovala ani nevnucujem žiadne moje názory ani nič podobné (vlastne ani žiadne názory nato skutočne nemám, nestojím ani na jednej, ani na druhej strane), napísala som to, čo som počula, v ničom som neklamala, ale niektoré ste tu fakt zaujaté a idete si tu hneď urážky a podobne.

jana_eyre_2
12. mar 2022

@anonym len by ma zaujímalo aké urážky 🤔

maminkadeticiek
12. mar 2022

Neurazam,len nechapem ze niekoho napadne ist sa tu pytat na vojnu do takeho s prepacenim,nechcem nikoho urazit,ale kurnika,kde sa zeny nevedia zhodnut ani na najzakladnejsich veciach.Daj si do vyhladavaca vyrazy a najde ti clanky,alebo online prebos na aktuality.sk

yoxinka
12. mar 2022

@chocolatte1
Samozrejme. Presne tak to funguje ;)

zuzanazu85
12. mar 2022

Všade je to vojna,okupácia,mrzacenie,len z Kremlaa je to ,,špeciálna operácia". Čiže este aké info teba hľadať? 🤐

autor
12. mar 2022

@maminkadeticiek áno tak to už vidím že bola chyba, vlastne tu nemôžte ani nič napísať lebo hneď to otočia proti vám a nakoniec ste z toho Rusofilka, troll a chcete iba rozpútať hádky 🤣🤣

yoxinka
12. mar 2022

Typické znaky trolla: 1. Nestojí ani na jednej ani na druhej strane 2. Len informuje, čo počuje niekde a necháva každého si robiť názor 3. Nemá vlastný názor 4. A základ je, že pravda je UPROSTED.
Ich úlohou je vytvárať informačný chaos. Akože, napísať, že Ukrajinci, ktorých som ubytovala mi povedali, že si za to môže Ukrajina sama, lebo si moc vyskakovali … akože really??? Aspoň sa viac posnažte si vymyslieť nejakú dôveryhodnú storku, nie takýto bullshit 🤮