Voľby 2023 - hlasovanie
Inspirovali ma dievcata z poslednej diskusie ohladom prieskumu, tak som sa podujala skusit to .Ak mi to admini neakceptuju ,nevadi.Ak to niekoho pohorsuje ,ze sa vytvaraju duplicitne temy, ospravedlnujem sa,tuto by som chcela cisto o prieskume a nie debatovani.Debata nech sa prenesie a pokracuje v inych diskusiach
Pod temu uvediem nazvy 25 politickych stran.Nevkladajte komentare.
Hlasujte(ktora budete chciet)formou" paciku",az kym uvidite svoju politicku stranu za ktoru budete hlasovat.
@77daniela77 tomu obrázku uverí len človek čo stal v zlom rade keď sa nadelovala inteligencia, prepáč. K tomu sa ani nedá nič povedať, lebo ak tomuto veríš, tak škoda reči
@klip0 Predpokladam ze ty si bola v tom jedinom spravnom.....preto si tak prudko inteligentna🤔....Byvala volicka SAS,OLANO a Sme rodina predpokladam....spravna volba zase😎
@niekto2hy https://progresivne.sk/programy/porodnictvo/ o antikoncepcii je druhý bod v predtehotenskej.
@paradajkova politik poukazuje na to, co mu zabezpeci hlasy...
@panda21 Dakujem.
@77daniela77 Prepac, >nehormonálne formy antikoncepcie dostupné v lekárňach zadarmo pre osoby od 16 do 25 rokov.
O potratoch som tam nenasiel nic.
@niekto2hy Presadzujeme progresívny zákon o interrupciách, ktorého hlavným cieľom je zabezpečenie dostupnej interrupcie pre všetky tehotné osoby, ktoré sa pre ňu rozhodnú. K tomu patrí odstránenie čakacej lehoty, zrušenie povinného poučenia nad rámec informovaného súhlasu nevyhnutného pre výkon medicínskeho zákroku, zrušenie 6-mesačného obmedzenia od posledného prerušenia tehotenstva (upravené 15.9.), ale aj povinného súhlasu pre neplnoleté osoby. Zabezpečíme umožnenie medikamentóznej formy interrupcie, ktorá je v iných krajinách normálnou súčasťou kvalitnej zdravotnej starostlivosti pre ženy. Presadzujeme tiež plné hradenie interrupcií z verejného zdravotného poistenia pre všetky osoby bez rozdielu veku a dôvodov na interrupciu.
@niekto2hy https://progresivne.sk/programy/rovnost/#rovnos...
Tú sú v originálom znení všetky body z toho trapneho vycucu..
@panda21 vypocuj...si kde domov moj...tam vsetci ukazali, co sa na nas vali...
@77daniela77 tehotne osoby neexistuju...tak ako neexistuju menstruujuce osoby...my sme zeny, ale tymto pokrytcom sa bridi nas pomenovat...
@erikavesela "tehotne osoby neexistuju" :D Hmm, zena nie je osoba? :D
Bridi nebridi... co uz s nimi ked sa to tak rozhodli napisat. Ale zena je osoba nezavislo na tom.
Priebezny stav hlasovania:
PS: 111 hlasov, 32.8%, 54 poslancov
SaS: 45 hlasov, 13.3%, 22 poslancov
Smer: 34 hlasov, 10.0%, 16 poslancov
KDH: 28 hlasov, 8.3%, 14 poslancov
OLaNO: 25 hlasov, 7.4%, 12 poslancov
Republika: 19 hlasov, 5.6%, 9 poslancov
Demokrati: 19 hlasov, 5.6%, 9 poslancov
Hlas: 16 hlasov, 4.7%, 8 poslancov
SNS: 12 hlasov, 3.6%, 6 poslancov
Vzorka nereprezentativna, spolu 338 hlasov. Skutocny limit je 5%, pre OLaNO 7%.
Mna by celkom zaujimalo,preco ludia volia Smer a nie Hlas. Vsak Pelle bol tiez premier,tiez pekne rozpraval, situacia v parlamente bola pokojna, aj Covid "zvladol", ked pri 13 pozitivnych zavrel hranice. Tak co vlastne motivuje ludi volit stale Fica?
@iwesska lebo hlas pripustil spolupracu s liberalmi a to je neodpustitelne😅
Ja nechapem ako niekto moze volit smerakov a tiez Matovica a jeho sektu. To si fakt nepamataju co navyvadzali? Slubuju opat to iste co uz slubovali roky rokuce ale vlastne nic z toho nesplnili ... jaj ci teraz to uz urcite splnia ... a ked nie, tak nevadi, raz urcite.
@hiro my sme zeny, ci sa ti yo paci, ci nie...samozrejme, ze sme zeny...ale pojem osoby zahrna deti, muzov, zeny....to, ze tebe to nedochadza a nic za tym nevidis, je mi ukradnute...ja za tym vidim ciel...takze vitsj medzi nami ty tehotna osoba
Rovno sa bavme o zivych bytostiach, ved tam tiez zeny zapadaju...nie?
@aalt ono je celkovo na zamyslenie ktorá strana je menšie zlo a ktorá nemám nič za ušami. Jednoducho niet koho volit.
@lenkasarka ano, nie je koho volit. Ale na 100% to nebolo nikdy. Vzdy sa da vybrat, lebo potom vyberu ini a bude nam vladnut Fico a opozicia bude Matovic. Cize budu nam vladnut mafiani a "oponovat" mu budu blazni ...
@jarmila2010 Aha😀 Vsak to by aj bolo divne,keby ako gay s niecim takym nesuhlasil.
@aalt máš pravdu,vždy sa dá vybrať,ale pre mna sú tieto voľby najhoršie. Nikdy som nemala takú dilemu. Viem že je to nesprávne,ale asi volit nepôjdem,alebo sa rozhodnem na poslednú chvíľu a potom budem ľutovať.
@lenkasarka Mas dilemu? Tak si napis na papier plusy a minusy, co ta naozaj trapi a co by pomohlo k zivotu ... Chces prosperujuci a fungujuci stat? Pracu, skolky, skoly, zdravotnictvo, urady, dobre cesty, spolahlivych policajtov a sudy ... kto to ma v programe? Kto to desatrocia slubil a vysledok dnes vidime? A co riesia? Migrantov a nejake fuj knizky pre skolkarov s kondomami a dvomi otcami (teraz si vymyslam, ale fakt sa podobne veci preberaju).
Mate deti? Boli ste teraz na rodicovskych? Tak ste sa mali opytat ake su moznosti na ucenie navliekania prezervativov na skolach a podobne! Podobne sprostosti rozpraval aj moj kolega, ale v zivote nebol na rodicovskom ani len v skolke.
Naozaj sa zamyslite ake problemy vo svojom zivote realne mate a kto ich moze vyriesit. Ved vsetci strasia neexistujucimi problemami, pred tymi vas lahko ochrania. Ale dieta do skolky nedate, lebo nie su miesta. Do skoly uz musia, ale triedy su preplnene a ucitelia cim dalej frustrovanejsi. Zdravotnictvo? Skoda hovorit ... Ale hlavne dobru pracu ... to radsej hodia socialnu almuznu a budu strasit, ze ti druhi vam vezmu aj tu ... to sa dobre strasi ...
A fakt si myslite, ze po volbach sa tito "strasici" zmenia? Ze budu fakt budovat fungujuci stat? Ked to uz nevedia povedat ani pred volbami?
@aalt Ktora strana podľa teba ponuka vyriešenie všetkých tebou spomínaných problémov?
@lenkasarka Viem zarucene napisat ktora neponuka ... to su tie, ktore v kampani strasia neexistujucimi problemami a tie skutocne zlahcuju, pripadne iba slubia socialne istoty - rozumej almuzny. Ved Smer, OLaNO, SNS, Sme rodina ... sa ani neunuvali poriadny program dat dokopy (aspon co som sledoval). Ved naco. Ich volicov to ani nezaujima. Stacia hesla, sluby, "ochrana" a kydanie na oponentov!
@aalt A neni lepsi blazon ? Nez skorumpovany mafian?
@bibuskaiba to sa pytas vazne? Fakt by si zverila svoje peniaze blaznovi, ktory ich uplne nezmyselne rozhadze? Lebo presno to spravili volici minule volby. Niektori precitli, ale 7% este zjavne nie. A to su nase peniaze! So svojho naozaj nedavaju.
@aalt Tak ich radsej das zlodejovi ktory ta o ne pripravy???
@bibuskaiba to by som si radšej privrela palce do zveraka ako volit Matovica. Keby tak zo svojho rozdával
@lenkasarka Ako chces
ta3 teraz,RTVS1 20.10 a Markiza 20.45 dnes 3 diskusie.

@77daniela77