Voľby
Ako môže niekto voliť Fica alebo peleho... Ľudia už sa spamätajte, ved oni rozkradli, co sa dalo
@nikajve z Tvojho príspevku vyplýva, že si bola medzi tými, čo museli odísť…..ja som s Vallom veľmi spokojná, aj všetci naši známi, robí Bratislavu mestom pre ľudí, každú chvíľku pribudne niečo pekne, mhd funguje ako hodinky, mesto žije, stále sú nejaké akcie zadarmo pre ľudí, nemá ľahkú pozíciu, posledná vlada znížila rozpočet o veľa miliónov, ale aj napriek tomu všetko funguje
@beataxxx vallo robi bratislavu dobrou???...preboha, to nemyslis vazne...ja a moja rodina tu zijeme cele generacie a nestacime sa divit, cim dalej je bratislava horsia a horsia, ale ked ti stacia k stastiu farebne ciary a kruhy na zemi, tak chapem...
@erikavesela predosli primátori rozpredávali čo sa dalo, u Valla je istota, že sa to nedeje, konečne nám nevladnu developeri, tiež tu naša rodina žije cele generácie, Ty si bohužiaľ tak veľmi proti PS, že odmietaš vidiet to dobre, čo pre nas robí
Milé dámy, ja som z tejto debaty smutná a bojím sa, že sa k moci dostanú Ficovci a radikáli a nasmerujú nas pekne na východ k Rusku…..nechápem, ako si toto môžete niektoré z Vás želať…..čím Vas presvedčil, že to je ten správny spôsob života????
@beataxxx ano som proti ps...pretoze tuyo krajinu privedu do zahuby.. este budeme horke slzy ronit, ked sa dostanu k moci...
Btw a co robi vallo?...ved nahrava developerom ksde chodi, zakony chce kvoli nim upravovat...
@zoja1234 ja som to uz napisala...ja mam vs tiez a prena je fico mensie zlo ako simecka...fakty sa maju tak...fico ma len plnu hubu reci sle simecka je presvedceny o svojej pravde, kt.pravdou nie je ani nahodou, je to cisty fanatik, kt.nici vsetmo, co je inak ako on zmysla...ja fica a pelleho zo srdca nenavidim, tuto krajinu priviedli na mizinu, ale co s nami urobi simecka je 100x horsie..a ako sa pise hore.. fico nie je sprosty, vystup/odklon z EU a NATO nepkanuje a nikdy neurobi
@beataxxx tym ze na rozdiel o simecku nehlasa najvacsiu hlupost svete...dostojna buducnost pre vsetkych...keby bol na vyber simecka s tym arogantnym s povyseneckym usmevom na billbordoch a fico, tak volim fica...nastadtie mam na vyber a nebudem musiet volit ani jedneho z nich
@beataxxx ne,nizila, zvysils o menej ako povodne planovala...nemyl si pojmy
@beataxxx nemyslíš vážne, že konečne nám nevladnu developeri? Vallo je developerský kon, veď jeho atelier vallo&sadovsky projektoval mnohe developerske stavby. Všetky tie jeho najomne byty su robene tak, aby dal zarobiť kamaratom, plus tie zmeny uzemneho planu, čo inicioval. Aj to obmedzovanie individuálnej dopravy je len na to, aby vychádzali dopravne štúdie developerom. Fakt už ludom absolútne svihori, že sa nechaju opiť rozkom
@erikavesela stotoznujem sa s mnohými tvojimi vyjadreniami. Koho budeš volit?
@lula313 sas alebo dzurindu..ako jediny posunul sk dopredu a z toho slovensko dodnes zilo...sulik je chmulo...posral vsetko, co sa dalo...ale je to jedina pravica...
Určite nie PS, mne je až zle keď čítam koľko ľudí by ich volilo. Desí ma, akú budúcnosť chcú pre svoje deti keď sú ochotný voliť takú bandu šaškárov a neschopákov. Oni sú ako nejaká sekta..
@zoja1234, Fico sa k prezidentke správa tak, ako mu káže jeho prepity a hulvatsky mozog - ako ozrate hovädo. Prezident musí zniesť aj kritiku, ale vyvreskovat o niekom, ze je kurva nie je kritikou ale sprostým urážanim. Fico sa choval ako ozrate hovädo vždy a ku každému, kto s ním nesúhlasil alebo by nesúhlasiť mohol. V krčme by mu za to aspoň rozbili hubu, v politike mu podobne obmedzení jedinci ešte aj drukuju. Voliť ho nebudem ani v najhoršom pomateni zmyslov. A jeho duchovných len menej vulgárnych súrodencov z PS tiež nie.
ja sa normalne bojim tychto volieb, lebo tie zostavy co tam su, no katastrofa 🙈
@erikavesela zaujímavé..mne si v inej diskusii tvrdila, že sas isto nie, lebo pravicový volič nezabúda (aj ja sa ich asi chystám voliť, aj keď s tým nie som celkom stotožnená). Takže tiež len balansuješ a hľadáš čím menšie chyby a prešľapy ako mnohí v nasledujúcich voľbách...

@beataxxx a co maju statisticke prieskumy vzdelania spolocne s tym ako budu volit?..predstav si...poznam vela vs vzdelanych a volia kotlebu a vela s nizkym vzdelanim a idu volit to najvacsie zlo, co sa na nas chysta a to je ps...to je cisto len ststistika, nic ine