icon

Voľby

29. júl 2023

Ako môže niekto voliť Fica alebo peleho... Ľudia už sa spamätajte, ved oni rozkradli, co sa dalo

erikavesela
12. aug 2023

@beataxxx a co maju statisticke prieskumy vzdelania spolocne s tym ako budu volit?..predstav si...poznam vela vs vzdelanych a volia kotlebu a vela s nizkym vzdelanim a idu volit to najvacsie zlo, co sa na nas chysta a to je ps...to je cisto len ststistika, nic ine

beataxxx
12. aug 2023

@nikajve z Tvojho príspevku vyplýva, že si bola medzi tými, čo museli odísť…..ja som s Vallom veľmi spokojná, aj všetci naši známi, robí Bratislavu mestom pre ľudí, každú chvíľku pribudne niečo pekne, mhd funguje ako hodinky, mesto žije, stále sú nejaké akcie zadarmo pre ľudí, nemá ľahkú pozíciu, posledná vlada znížila rozpočet o veľa miliónov, ale aj napriek tomu všetko funguje

erikavesela
12. aug 2023

@beataxxx vallo robi bratislavu dobrou???...preboha, to nemyslis vazne...ja a moja rodina tu zijeme cele generacie a nestacime sa divit, cim dalej je bratislava horsia a horsia, ale ked ti stacia k stastiu farebne ciary a kruhy na zemi, tak chapem...

zoja1234
Autor odpoveď zmazal
beataxxx
12. aug 2023

@erikavesela predosli primátori rozpredávali čo sa dalo, u Valla je istota, že sa to nedeje, konečne nám nevladnu developeri, tiež tu naša rodina žije cele generácie, Ty si bohužiaľ tak veľmi proti PS, že odmietaš vidiet to dobre, čo pre nas robí

zoja1234
Autor odpoveď zmazal
beataxxx
12. aug 2023

Milé dámy, ja som z tejto debaty smutná a bojím sa, že sa k moci dostanú Ficovci a radikáli a nasmerujú nas pekne na východ k Rusku…..nechápem, ako si toto môžete niektoré z Vás želať…..čím Vas presvedčil, že to je ten správny spôsob života????

zoja1234
Autor odpoveď zmazal
mima1608
12. aug 2023

@beataxxx nikto kto pozná Fica a jeho zmýšľanie nemôže reálne veriť tomu, že sa odkloní od EU. Odtiaľ tečú peniaze, takže po voľbách sklopí znovu uši. Tieto predvolebné rečičky sú len kecy, aby si nahnal voličov

beataxxx
12. aug 2023

@zoja1234 pre mna určite ano

zoja1234
Autor odpoveď zmazal
erikavesela
12. aug 2023

@beataxxx ano som proti ps...pretoze tuyo krajinu privedu do zahuby.. este budeme horke slzy ronit, ked sa dostanu k moci...
Btw a co robi vallo?...ved nahrava developerom ksde chodi, zakony chce kvoli nim upravovat...

erikavesela
12. aug 2023

@zoja1234 ja som to uz napisala...ja mam vs tiez a prena je fico mensie zlo ako simecka...fakty sa maju tak...fico ma len plnu hubu reci sle simecka je presvedceny o svojej pravde, kt.pravdou nie je ani nahodou, je to cisty fanatik, kt.nici vsetmo, co je inak ako on zmysla...ja fica a pelleho zo srdca nenavidim, tuto krajinu priviedli na mizinu, ale co s nami urobi simecka je 100x horsie..a ako sa pise hore.. fico nie je sprosty, vystup/odklon z EU a NATO nepkanuje a nikdy neurobi

erikavesela
12. aug 2023

@beataxxx tym ze na rozdiel o simecku nehlasa najvacsiu hlupost svete...dostojna buducnost pre vsetkych...keby bol na vyber simecka s tym arogantnym s povyseneckym usmevom na billbordoch a fico, tak volim fica...nastadtie mam na vyber a nebudem musiet volit ani jedneho z nich

zoja1234
Autor odpoveď zmazal
nikasmile
12. aug 2023

@nikpa presne 👍🏻 porovnávať neporovnávateľné.

erikavesela
12. aug 2023

@beataxxx ne,nizila, zvysils o menej ako povodne planovala...nemyl si pojmy

mateson
12. aug 2023

@zoja1234 👍ani som nedúfala, že tu niekedy takéto niečo budem čítať

att123
Odpoveď bola odstránená
lula313
12. aug 2023

@beataxxx nemyslíš vážne, že konečne nám nevladnu developeri? Vallo je developerský kon, veď jeho atelier vallo&sadovsky projektoval mnohe developerske stavby. Všetky tie jeho najomne byty su robene tak, aby dal zarobiť kamaratom, plus tie zmeny uzemneho planu, čo inicioval. Aj to obmedzovanie individuálnej dopravy je len na to, aby vychádzali dopravne štúdie developerom. Fakt už ludom absolútne svihori, že sa nechaju opiť rozkom

lula313
12. aug 2023

@erikavesela stotoznujem sa s mnohými tvojimi vyjadreniami. Koho budeš volit?

zoja1234
Autor odpoveď zmazal
erikavesela
12. aug 2023

@lula313 sas alebo dzurindu..ako jediny posunul sk dopredu a z toho slovensko dodnes zilo...sulik je chmulo...posral vsetko, co sa dalo...ale je to jedina pravica...

viestta
12. aug 2023

@zoja1234 Fico sa k prezidentke sprava ako posledny krcmovy hulvat, presne tak by sa k nej spravala velka cast jeho volicskeho portfolia a on im hra na tu ich strunu. Aj kritika sa da vyjadrit civilizovane, lenze to nanahana volebne body tak ako tie jeho invektivy.

att123
Odpoveď bola odstránená
viestta
12. aug 2023

@att123 mne je uplne jasne, kde sa jeho volici zgrupuju, aspon vyrazna vacsina z nich

nana8989
12. aug 2023

Určite nie PS, mne je až zle keď čítam koľko ľudí by ich volilo. Desí ma, akú budúcnosť chcú pre svoje deti keď sú ochotný voliť takú bandu šaškárov a neschopákov. Oni sú ako nejaká sekta..

vroni
12. aug 2023

@zoja1234, Fico sa k prezidentke správa tak, ako mu káže jeho prepity a hulvatsky mozog - ako ozrate hovädo. Prezident musí zniesť aj kritiku, ale vyvreskovat o niekom, ze je kurva nie je kritikou ale sprostým urážanim. Fico sa choval ako ozrate hovädo vždy a ku každému, kto s ním nesúhlasil alebo by nesúhlasiť mohol. V krčme by mu za to aspoň rozbili hubu, v politike mu podobne obmedzení jedinci ešte aj drukuju. Voliť ho nebudem ani v najhoršom pomateni zmyslov. A jeho duchovných len menej vulgárnych súrodencov z PS tiež nie.

viky173
12. aug 2023

ja sa normalne bojim tychto volieb, lebo tie zostavy co tam su, no katastrofa 🙈

kristiii
12. aug 2023

@erikavesela zaujímavé..mne si v inej diskusii tvrdila, že sas isto nie, lebo pravicový volič nezabúda (aj ja sa ich asi chystám voliť, aj keď s tým nie som celkom stotožnená). Takže tiež len balansuješ a hľadáš čím menšie chyby a prešľapy ako mnohí v nasledujúcich voľbách...