icon

Voľby

29. júl 2023

Ako môže niekto voliť Fica alebo peleho... Ľudia už sa spamätajte, ved oni rozkradli, co sa dalo

viestta
14. aug 2023

@triss83 ty ani netusis ako si vedla, ale teda na kilometre si sa netrafila...

triss83
14. aug 2023

@viestta PS, Sme rodina, SAS, Za ľudí..... viac možností z bývalej koalície nie je

viestta
14. aug 2023

@triss83 mala si jednu sancu, netrafila si. Zmier sa s tym

triss83
14. aug 2023

@viestta chápem, že je ťažké priznať si svoje zlyhanie a vyložiť karty na stôl

viestta
14. aug 2023

@triss83 moje zlyhanie? Ked ma mas tak dokladne "precitanu" odpoved poznas, netajila som sa tym nikdy, tak sa snaz ak ti na tom tak zalezi.
Pretoze mne osobne je v podstate jedno, koho kto voli. Len niekedy sa cudujem dovodom, preco toho alebo onoho volia. Ale v konecnom dosledku je to ich slobodna vola a ja to po volbach budem akceptovat, pretoze uznavam parlamentnu demokraciu zakotvenu v slovenskej ustave.

triss83
14. aug 2023

@viestta konečne reálny názor, prejav slobody a demokracie

viestta
14. aug 2023

@triss83 preco konecne? Ja parlamentnu demokraciu uznavam odkedy sa pamatam...

viestta
14. aug 2023

@triss83 a nebolo by od veci ak by si aj ty pristupovali k tym, ktori sa rozhodnu volit inac ako ty podobne. Potom by si nemusela vypisovat "...pred voľbami v 2020, len si mala iného mecenáša..."

iwesska
14. aug 2023

@candii No mne sa tak zda,ze velmi vela ludi trpi stratou pamate, ked zabudli,ze 3r.bol covid. Ze ekonomicky sa z neho spamatava cely svet,nielen my. Ze chudoba a zdrazovanie,je aj dosledok vojny a klimatickych zmien. Jasne Fico bol kral, lebo vsetko bolo stabilne. Akurat,ze kolko vojen bolo pocas jeho vlady? Aku pandemiu riesil? Nic mu nebranilo v tom,aby sme sa tu mali uz ako v Svajciarsku. Napriek tomu neurobil napr. pre slovenske zdravotnictvo NIC. Miesto toho si nakupovali predrazene CT-cka,kym pocas Covidu nikto nevedel,ci testovat/netestovat,nazory v krajinach boli rozne,nikto vo svete nemali skusenosti a riadili krizu stylom pokus/omyl. Ano,mozno nebol vsetko dobry napad,ani nesuhlasim s Igorovym spravanim a vsetkymi napadmi, ale zas tvrdit,ze vsetko dobabral len on je uplne scestne.

kiwi3
14. aug 2023

tu je to zase ako cez kovid: "uvidite, co simecka s nami narobi". no co take? zase ziadne konkretne argumenty, len strasenie a strasenie. strasenie niekym a niecim, co ani neviete pomenovat. ak to ma byt lgbt, tak sorry, ale toto je take putinovske... bol to on, kto vytiahol lgbt ako najvacsieho nepriatela a zjavne ho vie stale ucinne vmasirovavat svojmu proruskemu publiku. predtym to boli zidia, potom madari (teraz byt nemozu, ked sa treba bit aj o madarskeho volica) a nakoniec to budete vy sami. ved smola. nerozumiem, co vam lgbti robi? akoze pride nejaky gay a zoberie vam partner-a/-ku? alebo vase deti sa nimi stanu len tak, lebo to niekde uvidia? to mate take nesvojpravne deti, ak si myslite, ze orientacia je fluidna? a tie reci o fetovani, och to je tak na prvu signalnu... pritom vecer do krcmi, to je u nas stale povinna jazda. okrem toho, niekto, kto fetuje nema sancu studovat na karlovej univerzite a skoncit oxford.
ze fico rozkradol, co vedel, uz ani nikto nepopiera, len on sam. smutnosmiesne. ze po jeho vlade prisiel kovid, vojna, inflacia, to je naozaj tak tazko pochopitelne? naozaj sa neda zamysliet nad suvislostami?... to fakt za vyssiu cenu chleba a kovid moze matovic? kurnik, ten fico si musel tak ruky madlit, co vsetko mu prislo vhod. to normalne ani tolkien hobitov takto netyral pri boji so sauronom. ok, tu fakt konci sranda.
ja proste nechcem zit v krajine, kde sa pravo ohyba, ako sa to hodi hornym 20 smerakom, len aby mohli dalej kradnut a zit si ako krali. ak niekto ano, fakt neviem, co na to povedat...

triss83
14. aug 2023

@viestta vieš, všetkého veľa škodí a určite by bolo fajn, prestaň masírovať hlavy, v tvojom mene, v prospech jednej strany - rozumej PS, v každej diskusii na MK, kde si skutočne neustále

viestta
14. aug 2023

@triss83 preco by som nemohla verejne vyjadrit svoj nazor? Ty si ten cenzor, ktory rozhodne kde a co mam hovorit? Kto ta do tej funkcie pasoval? Ty sama?

oliolijanka
14. aug 2023

@iwesska Ale covid bol aj v inych statoch a tam sa neminulo tolko penazi a nezomrelo tolko ludi(percentualne) ako u nas.
A predstav si, vojny boli aj pocas ficovej vlady a ani si si to nevsimla, ze?
A ze nakupovali predrazene ctcka? Teraz nakupujeme predrazenu bojovu techniku, ked sa teda uz nebavime o covidovych casoch a nehovorime o predrazenych testoch kupenych cez trnavsku firmu.

Ja som minule pocuvala nejaku relaciu a ma sokovalo, ze za fica boli rocne prijmy do statneho rozpoctu okolo 12 miliard(uz si nepamätam presne) a vydavky o miliardu viac. Cize sme sa zadlzili miliardou.
Po ficovi (za hegera, matovica, odora...???)su prijmy do rozpoctu vyssie(lebo sa zvysili ceny za tovar), cize prijmy napr.15 miliard a vydavky dvakrat take ako za fica, cize za dva roky sme sa zadlzili 20 miliard. Tolko ako za 12 ficovych rokov nie.
Kludne ma opravte, alebo dajte tabulku s konkretnymi cislami.
A nepostavili ani nemocnice, ani byty, ani skoly, ani zamestnanost sa nezvysila, ani nie je lepsie.

triss83
14. aug 2023

@viestta ty si sa samozvane, pasovala do role,, nenahraditeľnej osôbky,, na tejto platforme, v každej diskusií,v každej téme,v každom príspevku na stene. Vieš, podsúvané názory na akýkoľvek tému, stále tou istou osobou, sú už skutočne toxické. Nie je možné, aby jeden človek všetko vedel, všetko komentoval, všetko režíroval, jednoducho všetkého veľa škodí 😉😊

viestta
14. aug 2023

@triss83 ja nerezirujem, to skor ty "prestaň masírovať hlavy, v tvojom mene, v prospech jednej strany..."

triss83
14. aug 2023

@viestta áno🤣🤣🤣, a ktorej strany? Ruku na srdce ❤️, na teba sa nechytajú ani moderátori, ktorú sú tu denne 🤣🤣🤣.

viestta
14. aug 2023

@triss83 od volieb si presla k rieseniu mojej osoby. V poriadku

triss83
14. aug 2023

@viestta si neprehliadnuteľná

candii
14. aug 2023

@iwesska ten Covid čo zázrakom čarovného prútika zmizol spolu s príchodom vojny na Ukrajine ? Niektoré krajiny Covid vôbec nepoznali a aha hľa .. stále existujú. Žiadny Covid sa už nerieši, pritom nezmizol. Tak čo to bolo potom? Preto píšem, že čo nevieme je ešte horšie. A ano, v mojich očiach domrvil veľa veci a hlavne nás zadlžil na XY rokov tými jeho ockovacimi loteriami, vyplácanie penzistom 300€ za očkovanie .. tými jeho celoplosnymi testovaniami, ktoré ako sa on vyjadril by ani psovi nedal. A to nehovoriac o tom, že sme sa zajali a zapájame to vojny medzi Rusmi a Ukrajincami. Čo úplne najväčší prúser veď keby prišli Rusi tak nás vybijú capicami. Ohrozil Slovensko a aj vďaka nemu nám stúpajú ceny za energie .. nie len kvôli prebiehajúcej vojne. Ja neviem ako by sa popasoval Fico s nátlakom Covidu .. a čo by bolo ale viem že vždy udržiaval vzťahy tam kde bolo treba. Je sviňa, hajzel neobranujem ho ale Matovič ozaj nie .. a tie jeho výlevy na sociálnych sieťach. Je hanba Slovenského národa.. darmo

iwesska
14. aug 2023

@oliolijanka No preco asi nezomrelo tolko ludi? Zeby mali v lepsom stave nemocnice? Lepsie vybavenie? Viac kvalifikovaneho personalu? Ci si niekto myslel,ze pride Igor,svihne prutikom a naklonuje zdravotnikov, sanitky, pristavi nove poschodia pre nemocnice?Vsak ti nasi chudaci nemali ani len zaklade ruska a respiratory! Po Ficovi tu zostala akurat tak spust a holy trt.

iwesska
14. aug 2023

@oliolijanka Tak ale aspon,ze Fico dostaval po xy rokoch nemocnicu Razsochy a mame uz vsetky potrebne dialnice,ked nam tolko usetril 👌

lenkasarka
14. aug 2023

@autorka koho navrhujes voliť ty?

iwesska
14. aug 2023

@candii Jezkove oci, len to nie,aby Fico udrzoval vztahy s Rusmi🙈 Uz len to nam tu chyba - diktatura a otocka na vychod. Ked uz ludom nevadi vrazdenie novinarov a basa za vyslovenie nazoru,tak asi si taku vladu potom zasluzia. Ja si tiez myslim,ze Igorova vlada urobila vela preslapov, ale naco vlastne ludia po Kuciakovej smrti stali na namesti kvoli odvolaniu Fica a jeho mafie,ked sa ho chystaju zvolit znova?😳 O ne/existencii covidu sa tu bavit nebudem,o tom tato diskusia nie je.

triss83
14. aug 2023

@iwesska v iných krajinách nemali celoplošné testovanie, mali dostatok liekov a liečili ľudí na covid. Tu si sa k doktorom dostal, až keď ťa viezli v poslednom štádiu a rovno napojili na pľúcnu ventiláciu, ak bola voľná. Čiže možnosť záchrany života minimálna😢
Totalitu máme už teraz a Fico vôbec nevládne.

hefo
14. aug 2023

@candii A Španielska chrípka po cca. dvoch rokoch tiež zmizla zázrakom čarovného prútika, alebo prečo? Alebo že by tam boli nejaké epidemiologické zákonitosti?

nikajve
14. aug 2023

@iwesska a na hospodarsku krizu v 2008 sme tiez zabudli?Viete kolko penazi bolo porozhadzovanych pocas kovidu?Rovnako aj pre UA krizu?Kolko ich Matovic bez rozmyslu oplieskal?Ved si volte zase,plagiatora a blazna.

iwesska
14. aug 2023

@triss83 Ved ano, lebo taka dostupnost lekarov je u nas bezna.....na vsetko sa caka tyzdne,mesiace...Sa dalo cakat,ze pocas pandemie to moze byt uz len horsie.

nikajve
14. aug 2023

@kiwi3 Co je zle na PS?Chodte sa spytat ludi,ktori zazili ich pravu tvar. PS najlepsie prirovnat k totalite.Skuste si precitat o 15 minutovych mestach,ich skutocnu existenciu a nie to pozlatko okolo.PS su najlepsi v porusovani/nedodrziavani zakonov,oni by najradsej zrusili vsetko,co doteraz ako-tak funguje a nastolia,co chcu oni a ked sa vam to nebude pacit,mozete sa ist past.Ak im budete odporovat, beda s vami.Najprv vas nechaju v sladkom nevedomi,aka ste super,skvela, budu vas sledovat a potom sa vas zbavia,postaraju sa o vasu spolocensku likvidaciu,nalepia sa na vas ich plateni trollovia az kym nedosiahnu svoje a skoncili ste.Taka je skutocnost.Vela stastia pri volbe.

nikajve
14. aug 2023

@iwesska skus si najst skutocny dovod takeho mnozstva umrti.Predstav si, ludi v nemocniciach zabijali lekari,pretoze im pustali 100% kyslik.Klamali s mnozstvami,sam lekar povedal,ze sa premiestnovali pacienti z 1 oddelenia do druheho a to sa bralo ako novy pripad! Takze ak premiestnili 10, tak bolo akoze 20 novych pripadov covidu,nikto nekontroloval,ci ludia zomreli na covid,tak ako teraz nerobi nik statistky umrti mladych ludi.To je len prachsprosta vyhovorka,ze sa nedalo nic robit,tak ako Vallo pistal a nakoniec sa zistilo,ze len mzdove vydavky mu od 2018 stupli o minim. 16 milionov eur.Kde su tie najomne byty co sluboval?Vieme aky rozpocet mal pocas svojej vlady Matovic,Heger,Kollar,Sulik a kde vsade skoncili?

nikajve
14. aug 2023

@iwesska a Nemocnica svateho Michala sa kedy postavila?Razsochami sa prsil aj Matovic a Heger a co tam je teraz?Tiez hola rit.