Voliči vládnej koalície: Ako vám vadí predseda NR?
Koncom septembra keď sa konali voľby do NR SR sa viacerí ohradzovali že nemôžu voliť PS ko lebo majú silnú agendu pre LGBT komunitu. Už je to verejné tajomstvo že predseda NR je gay. Nevadí vám to? Agenda Smeru a SNS bola postavená my sme za hodnoty ktoré prezentuje tradičná rodina. Nastala dosť zaujímavá situácia.
@markusrasford no to si ma teraz srasfordko pobavil😀 načo zakladáš tému ked sa potom rozčuluješ čo ti tu kto napíše?🙂 čo si z mk platený len aby si aj ty tomu Pellemu postel nezahrieval😀 ked sa tak durdíš😉
@liusa82 pokračuj ďalej v písaní. Má to hlavu a koleno
@liusa82 ináč aby si porozumela vôbec ale vôbec není téma Pellegrini. Ale voliči Smeru a SNS.
@markusrasford, prečítaj si vlastnú otázku, ty inteleguan a potom tu kop nožičkami.
@markusrasford rozdiel medzi Danko, Ficom a PS teda ak berieme len tú agendu LGBTI je v tom že pre PS je to nosná téma, chcú a presadzujú vyššie práva pre týchto ľudí. Čo mne osobne nevadí keďže som liberálne zmýšľajúca.
Pričom Danko, Fico chcú zachovať stav ktorý je tu teraz, LGBTI ľudia im nevadia ( aj to viac krát komunikovali) len im nechcú priznať práva ako napríklad v Rakúsku.
Obaja sú blbci (jemne napísané).
@vroni dobre precitam
@markusrasford nebola som ich volic a nikdy ani nebudem a ze je gay mi nevadi. Aspon vidno rozdiel medzi gayom a lgbti propagandou a ideo...su to 2 rozdielne veci...
@bosorkabb celkom rozumne napísané.
@euka210 zjavne tomu rozumieš.
@markusrasford no vôbec ale vôbec tam ujo Pelle nie je spomenutý🙂 nepi radšej tolko po večeroch a rob dačo zmysluplnejšie aj ja idem 🙂 papa😀
@markusrasford myslim si, ze toto je najmenší problem tejto vlady a SR. Obavám za, ze voliči nevidia ani jednu chybičku na svojom rozhodnuti komu dali moc.
@liusa82 nevadí
@liusa82 a už začínajú osobne útoky ale nebudem ako ty nakoľko si hovorím že aj taký chodia autobusom ako ty
@markusrasford tak to berú aj ich voliči. Preto im Pelle nevadí a vadiť nebude. Pravdaže nájdeš výnimky.
Ja mám voličov Smeru, Hlasu aj Danka v rodine tak viem že jeho sexuálna orientácia nie je až taká podstatná.
Nie som volic Hlasosmeru, Danka, Republiky a pod. ale zhrniem preco pre mna a moje okolie je Pellegrini neakceptovatelny.. a teda jeho sexualna orientacia je ten najmensi problem..
Od tohto cloveka som nepocula jeden realny, uskutocnitelny a konstruktivny navrh na riesenie akehokolvek problemu, vzdy len zhrnie preco to niekto robi zle, ze to robi zle ( “ to” rozumej akakolvek spolocenska situacia ktora potrebuje riesenie- migracna kriza, kovid kriza a podobne), nikdy neprisiel s riesenim.. tie jeho hesla pred volbami, cisty populizmus, . Dnes som videla ze bol oznaceny za “ asistenta predsedu vlady”, uplne sa s tymto tvrdenim stotoznujem, doplnam este ze sa spominaneho predsedu boji ako cert kriza, je to obycajny farizej ktory sa zapreda za funkciu, vstupil do vlady s dvoma najvacsimi sovinistami, vedela by som pokracovat ale popravde mi to pride zbytocne, mnohym stacia jeho jamky v licach a su hotove/hotovi 😂 . Cakam vsak ze sa cochvila objavi po jeho boku zahadna slecna, ktoru bude prezentivat ako partnerku, sestra na toto nestaci 😂😂😂
@bu1bu Jeho sestra by to zvládla, napr. toľko ako chodila s Kiskom Kisková, tak to sa dá zvládnuť.
@petronelag nepochopila si ako som myslela tu slečnu... Nemala som na mysli doprovod na statických stretnutiach, ale skôr na oko prezentácia " normálneho, tradičného" života a orientácie na za lepenie oči 😂 aj tak to nieje dôležité, je to len moja hypotéza...

@zahrajzlato to čo si napísal tak v dnešnej diskusii 90 percent necchape. Ešte raz ďakujem za tvoj triezvy názor