Voľte PS
Ak nechcete, aby voľby vyhral Smer, tak voľte PS! Je to aktuálne jediná strana, ktorá má šance ich predbehnúť. Smer nielen ze je mafia a spiatocnicka strana, ale je v prvom rade hanbou Slovenska a vo svete maximálne nereprezentativna strana! Pri ich spôsobe vystupovania a vyjadrovania sa nemaju čo robiť na čele krajiny. Ich názory a prejav nás pochovaju v očiach celej EÚ. Ako keby nestačilo, že už sme teraz na chvoste. Okrem toho zastavia všetky trestné stíhania voči svojim osobam. Preto nedovoľte, aby sa rozbili hlasy a voľte tých čo aj majú šancu túto tragédiu zvrátiť. Iné strany to nedokážu.
Na objavila si Ameriku 🤣 Ale Ved vyrozpravaj sa 🤣 Tieto mantry dokola 😁 Svedok Simeckov 🤣
@charliee1980 ale ty si uvedomujes, že to sú holé fakty? Žili sme tu tak 30 rokov a ocividne vďaka blbym Slovákom budeme aj ďalej. Chcete zdravotníctvo ako v zahraničí, chcete zivotnu úroveň ako v zahraničí, chcete platy ako v zahraničí a odmietate voliť politikov, ktorí nasledujú zahraničie a zdieľajú rovnaké názory ako vyspelé zahraničné vlády. Ved to je smiesne. Budeme tu ako v Rusku kde máme mafiánskeho diktátora na čele zazobaného a ľudia sú na hranici chudoby. Veď Fico je populista rozpráva čo chcú voliči počuť. Aj Putin je v Rusku za boha;) bežní občania tam živoria, ale poctivo vzhliadaju k nemu
Nie som volič Smeru, nikdy som nebola, no PS... Nikdy v živote, ani omylom! Doplním, že mám poctivo vyštudované dve VŠ, slušné IQ, tolerujem inakosť, ale neskutočne ma vytáča, táto násilná propaganda! Je mi ľúto, keď vidím, že mnohí tzv. moderní, no v skutočnosti jednoducho zmýšľajúci ľudia sú už úplne oblbnutí. O chvíľu otvorím chladničku a vyskočí na mňa chlap v kožených tangáčoch, alebo sa budem báť raz do týždňa ísť na veľký nákup na aute so spaľovacím motorom (kamoš elektroinžinier s červeným diplomom ho má tiež a za elektro meniť neplánuje). A v mojom okolí - oblasť zdravotníctva, súdnictva apod. nikto PS voliť neplánuje.
Si zdravotník? Vieš, čo konkrétne v zdravotníctve treba urobiť? Vieš, kto má na starosti zdravotníctvo v PS? Rozumieš týmto veciam?...
@keksik83 extrémne sa držíte dvoch tém, ktoré sú úplne banálne a na Slovensku s najväčšou pravdepodobnosťou sa ani nepresadia. Všetci sa tvária ako keby každý druhý človek na Slovensku patril do LGBT komunity a po voľbách sa to tu malo nimi hemžiť. Sklamem všetkých, ale nič také sa neudeje. Bude ich tu presne toľko koľko aj doteraz a osobne takmer žiadneho poznať nebudete iba tých čo aj doteraz. Ak vôbec nejakých homosexuálov pozná priemerný Slovák. Tiež sa pohybujem medzi extrémne inteligentnými vzdelanymi ludmi, sama medzi nich patrím a každý voli PS. Hlavne ludia čo študovali na svetových univerzitách..sám Šimečka medzi takýchto vzdelaných ludi patri. Čo sa o Ficovi a spol nedá povedať.
Sklamem ťa, poznám veľa veľa ľudí LGBT+, medzi mladými je ich čoraz viac, je to vďaka propagande, vďaka tomu, že je to proste in a vďaka tomu, že to nemajú upratané v hlavách ich rodičia. Každý deň som s nimi v kontakte v práci. V každom prípade ti držím palce a nech sa ti darí, môj čas je príliš vzácny.
@keksik83 považuješ tych ľudí za niečo zle? Čo nemá mať základné ľudské práva? V tom prípade, ak takých poznáš a naďalej si myslíš, že majú byť utláčaní tak je to smutné a na zamyslenie sa. A aj v minulosti bolo mnoho takých ľudí len sa k tomu nemohli priznávať. Mnohí žijú v nefunkcnych manzelstvach a nie je to žiaden novodobý trend. Len sa o tom začalo nahlas hovorit. Pekný večer
Len sa vyrozoravaj 😁😁😁
Kde píšem, že tých považujem za niečo zlé, prosím ťa? Veď ja im pomáham, robím im terapeuta! Nečudujem sa, že máme problém, keď vidíš v texte to, čo v ňom nie je. Upozornila som na to, že stojí za zváženie, prečo je týchto ľudí v posledných rokoch čoraz viac, to je skutočný problém. Ani alkoholik nemá ozajstný problém s alkoholom, ale s tým, čo ho k nemu vedie. A btw muž je človek, ktorý robí zmeny pohlavia (operatívne). Vieš, je krásne, že najväčší liberáli sú tu na SVK vždy tí, ktorí do týchto vecí skutočne nevidia.
@keksik83 ja píšem o ľuďoch, ktorí sú reálne naozaj homosexuálne orientovaní. Nie o tých, ktorí sa hľadajú. Na tom sa hadam zhodneme, že normálny homosexuál so svojím partnerom má právo na dôstojný život a nie nemať prístup, ak ide napríklad o zdravie a návštevy v nemocnici, prístup k zdravotným dokumentáciam a podobne.
@keksik83 a ak teda sa pohybujes v tomto prostredí a tvoj muž robí zmeny pohlavia, tak určite vieš, že sa nerobia na počkanie len tak z ničoho nič. Nie je to niečo čo by ficalo jak teplé rožky a bez dohľadu odborníkov.
Mňa vždy tak pobaví, keď práve PS má plné ústa ľudských práv. Len vždy zabudnú dodať, že len pre tých, ktorí poslúchajú.
Oni nemaju dostojny zivot?..my im lameme nohy, trhame nechty, rezeme usi....??? Sa zobud...oni dostojny zivot maju, len taki ako ty tvrdia nieco ine
Btw, radsej si ruku odseknem, akoby som mala volit ps...
@walentina7 Okrem toho hlasovali v Bruseli za zrušenie Pravo Veta na Slovensku, tj Slovensko si uz ani neprdne.
@walentina7 presne tak, PS je vlk v ovcom ruchu..nenechajte sa oklamat ovečky.
Kedysi keď mal chlapec dievčenské správanie sa pichali mužské hormóny a bolo po probléme.
Čítala som svedectvo jedného dospelého muža ktorý bol gay, no po tom ako spoznal Boha a začal čítať Bibliu, sa z toho obrátil ( vyslobodil) a teraz robí prednášky mladým ľuďom, je ženatý, má deti. Aj v Novom zákone boli lesbý a gayovia, ale Boh to považoval za zvratenost a hriech, ktorý trestal.
Nechcem aby vyhral smer keď vôbec pôjdem volit Ps to urcite nebude. Som svojprávny človek a urcite ma týmto nepresvedčíš ani ty ani nik
Ps nikdy
@cafelatte Aj ja poznam muza ktory je verny manzel a otec 3 deti ale manzelku podvadza s muzom.A to preto lebo to ludia ako ty chcu.Aby sa citil normalne.Tak radsej si vzal manzelku ale svoje potreby ma naolnene pri muzovi.Hlavne ze je zenatu so zenou.Snad ty doma nemas tiez tkeho manzela,dopriala by som ti ho.
@amy2807 Ale stále lepsi nez Fico...Preco sa na to nepozriete takto??
Presne je to tak ako pise autor..Je to jedina strana ktora im percentualne konkuruje. Ste tu vela ktore si nezelate vyhru Smeru .Ale zaroven nechcete PS lebo geyova a neviem co ....A Ako inac maju prehrat tie volby az nie hlasovanim PS?
@bibuskaiba a v com je lepsi ako fico ?
@bibuskaiba
Myslela som, ze voliť sa chodi s úmyslom presvedčenia o politickej strane, nie s úmyslom vytlačiť tu nevyhovujúcu 😁a vlastne je jedno koho, len aby Smer nebol 😁
@bibuskaiba voliť sa chodí tak, že si vyberiem stranu, ktorá je v nejakej zhode s mojimi názormi a očakávaniami. Určite nebudem voliť, len aby Fico nevyhral. Toto tu už bolo v 2020. A ako to dopadlo? Ak by vyhralo PS, tak sme úplne v zadku. Zbohom sloboda a demokracia. Táto strana uznáva len jeden názor, všetko mimo neho je zakázané.
@jajka257 Zbohom sloboda a demokracia nastane pri Smeru...Dosadia si aj prezidenta a veru ze ludia uz nebudu mat na vyber ..On uz ide s jasnym cielom do toho.
Ale nie kvoli ludom na tych sere potrebuje si zachranit ri*tku .
Ale vsak kazdeho nazor.. Dufam ze on to fakt nevyhraje
@bibuskaiba ty poznáš len dve politické strany? Ci úplne si podľahla tejto kampaní, len aby Fico nevyhral? Vysvetli mi, v com je lepšia jedna ideológia pred druhou? Ktorá strana tu chcela zaviesť povinné očkovanie? Ktorá strana popieral základné ľudské práva? A čítala si vôbec program PS? To je len vlk, ktorý to hra na ovecku. Véd ani raz neodpovedali priamo. V strane majú človeka, ktorý si myslí, že robotníci by nemali mať právo voliť. Toto ti nevadí? Segregacia ľudí na základe vzdelania? Tým, že túto stranu propaguje, vlastne súhlasíš s tým, že delíme ľudí do rôznych kast. To je ta domokracia a liberalizmus v novodobej praxi.

Vas smiech prejde, keď zo Slovenska odídu investori, novi neprídu ani omylom..bude vysoká nezamestnanosť taká aká bola počas celej éry Smeru a žiadna krajina s nami kvôli našej politike nebude chcieť mať nič spoločné. Uvidíte tu životnú úroveň o ktorú sa pán Fico so svojimi prorusky orientovanými názormi postará. Keď podľa neho nám je tak zle v EU, kde aj tak iba parazitujeme a čerpáme eurofondy a ničím neprispievame ako iné vyspelé krajiny. Azda sa nechceme v únii porovnávať s takým Nemeckom, ktoré financuje celú EU. My by sme mali ďakovať Bohu za to, že nás tam držia ako chudobného skorumpovaného príbuzného a eurofondy tu kapu jedna radosť a krajina sa za 30 rokov nijako nerozvinula a pritom toľko peňazí tu poslali za tie roky. Opäť môžeme poďakovať drahému Smeru, ktorému rozprestierate pomaly, ale isto červený koberec na veľkolepý navrat