icon

VŠ tlmočníctva a prekladateľstva v BB. Navštevujete?

gabii83
29. mar 2009

navstevuje to niekto??
ja mam zaujem.
dakujem 😉

Strana
z2
gabii83
autor
30. mar 2009

aha a tak preliozit texty vysvedcenia a tak ti co to robia tak ti maju tiez takuto skolu vsak??
alebo ako je to? 😖

zuzanockamt
30. mar 2009

gabii83...prekladat uradne listiny, teda aj vysvedcenia mozu iba prekladatelia registrovani niekde na ministerstve

devlin
30. mar 2009

Ahojte,

na to, aby ste sa stali sudnymi tlmocnikmi/prekladatelmi, nemusite mat tuto skolu. Po skonceni tejto skoly mozete pracovat ako tlmocnici/prekladatelia, ale nie ako sudni (t.j. bez peciatky). Sudni tlmoc./prekl. musia absolvovat uz spominane skusky plus musia mat prax.

Bilingvalny gympel je vyhodou, ale nie podmienkou 😉 Urcite ale citit rozdiel medzi studentami z bilingvalneho gympla, prip. tymi, co su "namakani" z nejakych kurzov a tymi, co prisli len s vedomostami zo strednej, prip. robili kuchara v Amerike 😀 Takisto je rozdiel v tom, ake jazyky si vyberies, pretoze su tam lahsie kombinacie aj tazsie.

A to s tou akreditaciou som nevedela, fiha 😕

elenita
30. mar 2009

Ahojte, aj ja tam prave finisujem posledny rocnik......mam taky pocit, ze sugika a devlin su moje spoluziacky 😉 ani om nevedela, ze ste na koniku, baby, teda hlavne sugika 😉
Inak ja som sa doteraz neinformovala o tom, ako je to s tou peciatkou, ani som nevedela........

sugika
30. mar 2009

Boze, vsak jasne ze sme spoluziacky Elena, vsak ma poznas z nasej super skoly, len som nevedela ze mas dvojicky, minule si mala v skole len jedno babo ked sa dobre pamatam🙂svet je maly nie?AKoze ja ficim na konikovi uzz davno, ale tak bez muza a bez babo, len tak just for fun🙂

mimi
31. mar 2009

ja tiez studujem v BB prekladatelstvo-tlmocnictvo.

sugika, ty studujes denne,ci externe?

devlin
31. mar 2009

Elenita, Sugika, cafte 😎 😀 Aj ked Sugika, pri Tebe mi chvilu trvalo, kym som Ta spoznala 😀 😀 Uz sa ucite na statnice?

sugika
31. mar 2009

hehe,no tak realita nezodpoveda tej mojej fotke ked som v skole 😀 co uz. ale akoze ani ja neviem podla fotky teraz kto si 😝 aku mas kombinaciu?Mimi, ja som na dennej.

devlin
31. mar 2009

Sugika, IP 😉 Ale nie, len tak narychlo ma netrklo 😉

matusssik
12. apr 2013

Ahojteee &potrebovala by som radu od niekoho kto chodí na VŠ tlmočníctva,

matusssik
12. apr 2013

halooooooooooooo

Strana
z2