VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety. Študujete tu diaľkovo?
Ahojte
chcem sa spytat chodi niekto z vas dialkovo na tuto VS?
Ja by som mala zaujem, len mam par otazok co sa tyka tej skoly.
Ak ano napiste mi prosim.
Dakujem.
Ahojte, nemal niekto Sociálnu prácu s rodinou s prof. Majákovou, díííky za info ?
ahojte,chcem sa spýtať,či si niekto nepamätá otázky na skúšku s Mikloškom Soc.práca s rodinou
ďakujem
@elize nam neprisla ziadna ponuka ani pri bakalarskych a ani teraz pri magisterskych staniciach... tu v PN mame este dokonca 4.2. skusku zo supervizie, a este jednu skusku z psychologie zdravia, takze ani neviem kedy vlastne stihneme vypracovat nejake tie statnicove otazky a popri vsetkom este dokoncovat diplomovku... strasne zle nam to vyslo a zasa sa to vsetko nakopilo...
Ahojte ako prebiahala skuska zaklady vyskumu v soc. Vedach s kratochvilom?????
ahojte, prosim vas viete mi povedat, kedy su na vasej skole vo vasom meste statnice zo socialnej prace? magistresky stupen, dakujem za odpoved 🙂
ahojte. chcela by som sa spýtať, či má niekto vypracované otázky z prednetu aplikovaná sociálna politika- prof. Tkáč? a zároveň by som chcela aj veľmi pekne poprosiť či by mi ich niekto poslal na mail? Ďakujem veľmi pekne veronika.matejcikova@gmail.com
@norika1990 ahoj aj my ho mame tento rok, tiež by ma to zaujímalo ako prebieha skuska, zatial nam nedal ani materialy :(
ahojte - nemáte náhodou niekto knihu Centková, M., Balogová, B. Filozofia sociálnej starostlivosti o terminálne chorých. 2007 - surne potrebujem - ak ano budem vdacna - Dakujem
Ahojte, je tu niekto z 3ročníka externá forma z Ba zo skupiny číslo 5 alebo 9 alebo 7? chcela som sa dohodnúť o informáciach o skúškach....
Caute, chcela by som Vás poprosiť, či nemá niekto vypracované otázky Sociálna práca vo verejnej správe s JuDr. Vojtechom Tkáčom. Pošlite mi prosíííím: slavka31@orangemail.sk
AHOJTE - MA TU NIEKTO SKUSENOST S PRAXOU V SUPERVIZII?! AK ANO BUDEM VDACNA ZA INFO
Ahojte, bola by som strašne rada, keby ste mali nejaký materiál poprípade prácu podobnú mojej téme. Píšem o Komunikácii s agresívnym klientom. Potrebujem to hlavne kvôli zostaveniu obsahu. Veľmi by mi to pomohlo. Budem vám nesmierne vďačná!!!
@lienkalenka7 prosím ta mozes aj mne poslat tie vypracovane otazky na aplikovanu socialnu politiku - Tkač. dakujem. gamark27@gmail.com

@123ctv ak by to neslo na ten skus na teno mail 321thomas321@azet.sk