Však by bolo super, keby tu bola možnosť použiť chať?
..lebo koľkokrát by som aj napísala nejakej používateľke a online prebrala problematiku, alebo sa len tak prihovorila, keby som ju videla online... 😅 Lepšie, než napísať poštu a čakať, keby príde odpoveď, bolo by to promptnejšie 🙂 Myslím, že by to bolo dobré vylepšie, ale čo na to admini a tvorcovia tohto webu? 🙂 A čo na to vy, baby? 😕
Na jednej strane by to bolo fain, rýchlejšia komunikácia ,ale na druhej si myslím ,že už by sme sa nedočítali tolko zaujímavých názorov .
Na klasicky chat je to prilis velke forum, prilis vela uzivatelov, bolo by to prilis neprehladne. jasne, ze napisat niekomu ako cez FB spravicku a vyskocilo by nove okno, to by asi bolo fajn..
Chat je technicky veľi náročný, veľmi by spomalil chod stránky, ktorá je už teraz dosť často ako slimák... bolo by to fajn, ale na chatovanie máme skype, gooogle talk, jabber a podobné aplikácie, ja som spokojná, čo sa tohto týka 😀
podla mna netreba, ked chcem niekomu písať a tá druhá je tiež práve na koníkovi tak mi aj na IP rýchlo odpíše, a ked by tu nebola tak ani na chat by neodpísala. takže moj názor že netreba
presne ako povedali vyssie.. aj ja mam kamosky z konika na skype alebo na facebooku.. ked tam chatujem rychlo a poholne i ked nie som prihlasena na koniku.. chat by len spomalil uz aj tak teraz sem tam padajuceho konika..
skor by ma potesila automaticka aktualizacia stranky.Nebavi ma preklikavat a ci uz niekto odpisal