icon

Však by bolo super, keby tu bola možnosť použiť chať?

bellugia
21. mar 2011

..lebo koľkokrát by som aj napísala nejakej používateľke a online prebrala problematiku, alebo sa len tak prihovorila, keby som ju videla online... 😅 Lepšie, než napísať poštu a čakať, keby príde odpoveď, bolo by to promptnejšie 🙂 Myslím, že by to bolo dobré vylepšie, ale čo na to admini a tvorcovia tohto webu? 🙂 A čo na to vy, baby? 😕

pink_lady
Odpoveď bola odstránená
bambibam
21. mar 2011

Na jednej strane by to bolo fain, rýchlejšia komunikácia ,ale na druhej si myslím ,že už by sme sa nedočítali tolko zaujímavých názorov .

anjelicek26
21. mar 2011

Na klasicky chat je to prilis velke forum, prilis vela uzivatelov, bolo by to prilis neprehladne. jasne, ze napisat niekomu ako cez FB spravicku a vyskocilo by nove okno, to by asi bolo fajn..

beruska.zuzanka
21. mar 2011

Chat je technicky veľi náročný, veľmi by spomalil chod stránky, ktorá je už teraz dosť často ako slimák... bolo by to fajn, ale na chatovanie máme skype, gooogle talk, jabber a podobné aplikácie, ja som spokojná, čo sa tohto týka 😀

akdarka
22. mar 2011

mne nechyba.

nanulik
22. mar 2011

podla mna netreba, ked chcem niekomu písať a tá druhá je tiež práve na koníkovi tak mi aj na IP rýchlo odpíše, a ked by tu nebola tak ani na chat by neodpísala. takže moj názor že netreba

lucka1987
22. mar 2011

presne ako povedali vyssie.. aj ja mam kamosky z konika na skype alebo na facebooku.. ked tam chatujem rychlo a poholne i ked nie som prihlasena na koniku.. chat by len spomalil uz aj tak teraz sem tam padajuceho konika..

bianca
22. mar 2011

skor by ma potesila automaticka aktualizacia stranky.Nebavi ma preklikavat a ci uz niekto odpisal