Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@archanjel007 no ja som už dva týždne napuchnuta ako balón 😀
@olylili ale tebe sa to už fajne krati o chvíľu máš svojho drobca pri sebe a co máš nohy opuchnuté ci i ruky
@archanjel007 nohy ruky aj oči niekedy
@olylili brúseno máš iste veľké ja si myslím že tvoj malý bude mať 55cm a 4.5 kila😉
@olylili ste mu dali s manželom dobrý základ na rast 🙂
Ahojte baby🙂.....sice nie som tehulka ale snazilka🙂.....olily uz to mas cochvila za sebou a drobca pri sebe🙂..
@domci1203 o chvíľu budeš tehulka🙂
@archanjel007 moja ty teraz dakedy pojdes na to velke sono morfo ci?🙂
@archanjel007 jasne ze hej🙂 len nech pride slecinka cervena🙂
Ano 12 júla to budem 22 tyzden keď správne počítam to ma naučila olylili som jej vďačná a už by mi mali zistiť aj pohlavie lebo neviem a verím že babo je ok mam strach troska
@domci1203 odpoveď hore tvojA
@archanjel007 už je to brušisko 😁
@olylili daj fotku🙂
@archanjel007 ja som este len v 16. tyzdni a puchnu nohy aj ruky, zatial viac ruky. Este chvilu a budem sa musiet rozlucit s prstienkami, uz teraz ich davam aspon doma dole. A pribrat? Uz 5kg!!! A to sa stravujem zdravsie ako kedykolvek predtym..uz radsej ani necitam diskusie z 2. trimestra, ze kolko ste pribrali do 17., do 24. tyzdna a podobne, lebo tam skoro vsetky este schudli alebo pribrali max 1 kilo. Ja budem rodit ako slon, kedze ani pociatocna vaha nebola zrovna 50 kil. Aj ked si hovorim, ze tym sa budem trapit o rok, neda sa nemysliet na to, vsak som zena. A potom tie komentare ludi, ze vsak to teplo este chvilku vydrzim a budem rodit.. no jasne, chvilku, v decembri, to radsej uz ani nehovorim 😜😀
@amelie2017 ja som pribrala 4 kilá dnes som sa vážila ale ja som vysoká 178 cm tak dúfam že to bude všetko ok mne zatiaľ nič nepohne ani ruky ani nohy aj keď je horúco len v noci sa budím aj 2 krát nemôžem späť aj keď som unavená.
@archanjel007 taaa poviem Fórum! Ja hľadám ako magor v skupinách 😂😂😂
@trinka ja taka mudra ani neviem jak som zalozila
@archanjel007 kotlík 😂
@olylili ta toto by si zaslúžilo zápis do knihy rekordov maxi bruchu za 31 rokov som ešte toto nevidela jednoducho nadhera😁😁😁😁
@olylili krásne som ukazala mužovi ta vraví wau to ona čaká trojčata ja ze nie len jedno ta podarený bol vraví ci pana😅
@trinka
@archanjel007 no casto počúvam či fakt len jedno aj sestrička v nemocnici sa smiala bude to jeden za troch 😀
@olylili to je super už sa na neho teším keď bude fesak vonku🙂
@archanjel007 už sme vo veľkom očakávaní 😀
@archanjel007 no ja mam 175 cm a tie kila zatial vnimam len na bruchu, inde je vsetko ako pred tym, len ja mam odjakziva problem, ze priberam len do brucha, stehna boky nic, sa bojim, ci to pojde potom dole, ked uz teraz to slo tazko, budem po porode ako lienka z Ferda Mravenca. 😀
@archanjel007 ale brusko olylili ma ukludnuje 😀😜

Každej vám v tehu puchli nohy co najradšej papkate a koľko ste pribrali a co ma čaká v 20 týždni idem na ultrazvuk 🙂