Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@trinka ty už máš deticky🙂
@trinka pozrela som si tvoj profil a ak sa staras o tie deti tak sa pred tebou skláňam a si u mňa Pani s veľkým P!!!!
@amelie2017 krásne idem ti i ja odfotit
@archanjel007 krasne, cely zivot tuzime po plochom brusku a potom by sme dali vsetko za to, aby sa krasne gulatilo. Moje sice mohlo este par tyzdnov pockat, ale na druhej strane je uzasne, ako mi ho mm stale hladka a pusinkuje.
@amelie2017 to v robote som sa od fotIlava nemáme takú hroznú kupelnu
@archanjel007 mám, dve baby - jedna ma 7 a druha 5 😉
@archanjel007 profi deti už nemáme, mala som ich pred otehu s prvou... vlastne počas tehu 😂 Sa smejem že ja som v priebehu 6 rokov 5x prešla vek od 0 do 5 ...
@trinka šikovná si🙂
@amelie2017
@archanjel007 krásne brušká máte druhy trimester je najkrajší 😊
@olylili no ja zatial asi horsi ako prvy.. sice mi uz nie je zle, ale nonstop zaha, bolesti hlavy a spaaaanok. V prvom som sice spala v noci asi 3 hodiny, bola sok uz z toho chora, ale cez den som fungovala. Teraz spim 8 hod a este si musim lahnut na 3-4 hodiny denne.
@olylili nemala by som Mat väčšie?
@amelie2017 ja cez deň môžem späť no v noci som hore každú noc to iste
@archanjel007 ja som mala také 18+5tt ty máš akurát a čakáš prvé
@olylili ta ty si pekná a peckove brucho nádhera🙂

@olylili 5😍
Aj ja sa pridávam, včera sme sa dozvedeli že čakáme druhé 🙂
@lulueg blahozelam🙂
@archanjel007 ďakujem 🙂
@trinka och to nedajú pokoj jej 😒a ona super baba
@archanjel007
@amelie2017
@olylili ahojte babule ja som dnes absolvovala poradňu o týždeň skôr..Tlaky v podbrušku 2 dni večer až fest..Ale babulka na sone vyzerá v najlepšom poriadku tak tomu sa teším najviac..mame mat kludovy režim nasadené 2 druhý magnezka.A vy sa ako máte? olily ty to máš za pár moja
@karmela ja som mala dnes skúšku z hygieny ale dobre aj keď som nič nevedela mam osvedčenie k lekárovi idem 12 jula a zatiaľ nemám žiadne problémy ja verím moja ze bude všetko v poriadku
@archanjel007
@amelie2017
@olylili krásne bruska aj mi naberame na raste..riadne by som povedala hlavne moja váha ide hore 🙈 Nohy opuchnuté jak des
@archanjel007
@olylili napokon to dobre dopadlo... 😘
@karmela ja tak príberam normálne som myslela ze ci nemám viacej..🙂

@amelie2017 pôjde ale čo by sme nespravili pre naše deti hod sem foto ja tiež pridam keď budem domAa🙂😉