Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@archanjel007 hej moja večer ešte keď sa vráti z práce 😚
Co poviete nato baby s manželom sme dva roky bývamé u nás aj budeme už stále ale jeho mama 30 ročného muža ako aj dnes nonstop borbarduje vypisuje ze kam išiel načo tam šiel ze piatok je veľká premavka a keď jej neodpisuje tak vypisuje mne ze ci neviem ze piatky sa nikam nechodi dnes som si kvôli tomu odinstalovala aplikaciu lebo už ráno pri ranajlach mi píPál mobil ze dnes je sviatok a ze ona bola v kostol3 a tak ze kde je môj muž ci robí a kde sme a pritom stále s nou ideme kde chce aj minuli týždeň boli u nás aj so svokrou tem je v pohode keď majú sviatky ideme bývajú len 10 km od nás ona stal3 točí ze bytovka je naša stale nemôže prijať ze ostávam doma a v kuse vypisuje mu teraz jej volal ze co to cez deň znamenalo ta mu povedala ze ona je jeho mam a a ona sa musí o neho starať a položila mu s mobilom o chvíľu budeme mat babo bude otec je toto normálne alebo ja robím niečo zlé?keby on nebol taký že mu to vadí co robi tak naše manželstvo je mu koniec lebo by sme sa hádali co mam robiť?
@archanjel007 najhoršie čo môže byť keď si matka neuvedomuje že je jej syn už dospelý a ma vlastnú rodinu ona na neho žiarli to poznám niekedy to matky prejde a sa uvedomia niekedy nie len vy dvaja držte spolu a nejako sa nad tým povzneste a nedovoľte aby vás rozoštvala aby vznikali kvôli tomu hádky a pri každej príležitosti jej treba s kľudom situáciu vysvetliť aby nemala pocit že si jej "ukradla" syna a manžel aj napriek tomu že je asi z toho nervózny nech jej stále dokazuje že je to jeho mama a že ju stále potrebuje no na druhej strane má manželku a o chvíľu aj dieťa
@olylili ďakujem za radu
@archanjel007 podľa mna záleží aký ma postoj k tomu tvoja polovička
@trinka lezie mu to na nervy snažím sa jej vysvetli ze je ženatý a ze ju má rád ale ze ho nemôže kontrolocat
@archanjel007 tak to je ten lepší prípad! Ber to pozitívne, horšie by bolo keby bol mamičkin maznacik a riešil by veci najskôr s ňou a potom s tebou. Svokru pekne strp. Najlepšia vec je na smartfonoch že si môžeš na konkretnu osobu nastaviť tiché zvonenie 😉, zavolaj jej naspäť až ti to bude vyhovovať. A ona sa časom naučí ... ver mi!
@trinka dekuji;) ako sa máte dnes?😉
@archanjel007 prikláňam sa k názorom od olylili a trinky. Len sa ľúbte ďalej 😘 dnes sa mám dobre fajne som sa vyspala dráhy oddychuje prišiel večer z práce o pol jedenástej a ja som momentálne u sestri a strážim neter. Ilustračná foto 😂 ešteže vymysleli tablety 👍 uľahčovač stráženia 😚
@matka295 no tak môžeš si vedľa nej ľahnúť🙂pozri ako ti pomohla pri strazeni
@archanjel007 no ležala na mne 💚 pomáhala mi strašne až si pochrapkavala 😱
@archanjel007 ja idem práve z robotky, unavena ako kôň ...
@trinka ja v robotke a este zajtra a aj pondelok
@archanjel007 ty makas ako drak ja som pustila naplno klímu a vypratala celý byť inak by som zdochla 😀 popri upratovaní sa mi malý nejako pokrútil je úplne vypuceny až ma to bolí 😀
@olylili no teraz tak vyšlo na mňa sa mi bars neceee🙂ja už mám poupratovane všetko tak keď prídem domov budem sa tešiť ze cisto🙂
@archanjel007 ja si tiež teraz sedím a vychutnávam si vôňu čistoty mám kľud deti sú von 😀
Babule... tak ja asi zajtra popadim na pohotovosť so zapáleným mocakom 😔
@trinka skus brusnice a teplý kúpeľ a pij veľa veľa tekutín aby si chodila curat
Baby konečne som sa zastavila celý deň som rozlietana 😱 o chvíľu sa odplazim do sprchy a môžem ísť spať 😂
@olylili
@archanjel007
@trinka baby ja som mala také obdobie asi tri roky po sebe kedy som každú zimu v tých troch rokoch mala zapálený močový mechúr a to nieže raz za zimu ale aj tri štyri krát. Mala som to tak akútne, že cez deň mi nič nebolo a v noci som sa zobudila na hroznú bolesť a tlačenie na cikanie keď som cikala ako žiletky keby zo mňa vychádzali. Po utreti som mala krv ako pri menzese 😱. Takto sa to opakovalo asi tri zimy po sebe. Potom to prestalo. Odvtedy musím zaklopať je to asi päť rokov čo som to už nemala. Vtedy som nemohla ani soľ ani minerálky žiaden sodík horčík a vôbec nie urologický čaj ten som mala prísne zakázaný. Teraz v apríli mi pri laparke odstránili zrasty z pobrušnice (presne tam kde je močový mechúr) som neskutočne vďačná Bohu za to že sa mi neurobili zrasty na maternici aj vajcovodoch. Odvtedy sa toho bojím ako čert kríža 😢
@matka295
@olylili
@archanjel007 bola som ... ja sa s tým trápim od osemnastich ... dokonca už som mala 3x obličkovy kameň ... preskákala som si svoje.... najhoršie to bolo v tehu ... potom zelena plodová voda a o tri týždne kameň ...
teraz som sa vrátila ... moc negat ale dali mi atb pre istotu mám si nasadiť keď do dvoch dni neprejde...
@trinka uzdrav sa nech ti to čím. Skôr prejde
@matka295 no tak to si si vytpela tak len na seba dávaj pozor

@matka295 takže už máš v sebe nejaké to ....ale dnes ešte poistit🙂