Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@archanjel007 drz sa!coskoro budes po vsetkom!
@archanjel007 Myslim na teba(((
AHOJTE ZIENKY chcem sa vas opytat ak ste mali niektora UHNIEZDOVANIE tak len jedna otazka na vas je to nieco podobne ako ked prvy den menstruacie -slabulinke krvacanie ?
@domci1203 Pytam sa pretoze dnes z nicoho nic v praci citila som ze ma pobolieva brucho sla som na WC a zakrvacala som a pritom menstruaciu by som mala dostat az v piatok a pred kramami stale brucho ma pobolieva a dnes take to bolo jak z nicoho nic . Pohlavny styk sme mali tento mesiac 10,18,21,22,24 a cykly mam riadne na 28 den
@domci1203 a mam naozaj aj take ako keby tahanie za pupok a bola som teraz na WC a uz nic nemam na zaciatku to bola jak keby krv a potom take kus hnede a teraz vôbec ziadna krv ... aj asi 5 den mam take stale nutkanie na curanie a kupila som si urolog. caj a nic nepomaha a prechladena nemam z kade byt 😀 a testovat este skoro si myslim, pockam do zajtra ci sa nespusti menstruacia
Dakujem pekne ,uvidíme pockam ci sa nahodou M-ko nerozbehne a tak skusim testnut 😘
@archanjel007 moja ako sa mas?uz si po tom vsetkom alebo sa este trapis?vsetko ok?ohladom teba si myslim?!
@nita216 ozývam sa vám večer o polnoci bolo po všetkom bol to chlapček príčinu nevedia som stabilizovaná nemám bolesti teraz ale normálne som rodila od 19.00 do 22.30 a tak ma brali na kýretaz všetko rýchlo okolo obeda idem domov
@archanjel007 prajem rychle zotavenie ci uz tela, ci duse. Vas anjelicek bude davat na vas uz navzdy pozor a verim, ze coskoro vam posle braceka alebo sestricku.
@archanjel007 tak musel byť aj kyret? Som rada že už to máš za sebou drž sa moja a rýchle zostavenie
@archanjel007 je mi luto ze si to musela prezit .teraz sa musis zotavit .si velmi silna zena!uz tak skoro ta pustaju domov?
@nita216 hej tak antibiotika len brat a budem odychovat doma ležať
@olylili hej museli ma vyčistiť teraz ma kontrolovali maternicu takže ok len sa zotavit
@archanjel007 tak to som rada že je všetko ok len sa šetrí
@archanjel007 až teraz som sa dozvedela čo sa ti stalo 😢bože velmi ma to mrzí je to strašne viem čo prežívaš ja som tak isto v 22tt porodila mrtve dieta videla som ho ležat pri sebe to bolo najhoršie čo som zažila nikomu to neprajem. No prajem ti skore zotavenie a vela síl. Ja som sa z toho velmi tažko doztavala niekolko rokov.Držkaj sa moja vela síl prajem.😢😢
@butterfly333 ďakujem pekne ja už doma si odychujem a budem potrebovať čas a povedali ti dovod
@archanjel007 vieš čo je to už 19rokov no dovod presne neviem. Len mi začala doma v 21tt odtekat plodova voda išli sme to nemocnice a tam som musela ležat male žilo no po pár dnoch som ho už citila ako sa tlačí von dostala som bolesti a musela ist rodit. Jedine čo viem nejaka infekcia a z toho mi praskol plodovy vak. Viac neviem.😢
@archanjel007 mojko je mi veľmi ľúto čo sa stalo tvojmu bábätku 😢😭 nemôžem nato nič povedať len to že ti prajem moc síl zvládnuť to a otehu znova úspešne do pôrodu
@karmela ďakujem pekne
@archanjel007 moja veľmi veľa síl ti prajem aby si to všetko zvládla a posielam veľmi veľa dobrej energie 🙏

@archanjel007 myslím na teba zlatko 🙏