Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@archanjel007 nevieš mi pomôcť z výsledkom hcg z krvi prosim 😢 S-CELKOVY HCG + 89.20 IU/l referenčný rozsah 0.00-10.00 Ďakujem
@kubik12 meska ti menses od 50 je už tehotenstvo musí ti rast
@archanjel007 no ja som po umelom oplodneni 14den po transfere a neviem či je to pozitívny výsledok 😍
@kubik12 oni pichaju aj nejaké hormóny na udržanie tehu ale 14 dní to už je dlhšie takže budeš tehu želám ti to z celého srdca aby ti to vyslo
@archanjel007 oddychuj moja 😘
@archanjel007 strašne ti ďakujem za tvoje slová ❤ 👏 aj tebe prajem len to najlepsie tiež zo srdiečka ❤ a hlavne úprimne...dam vedieť ako to dopadlo 😉
@archanjel007 teraz som si prečítala ... pár dni som bola mimo... veľmi, veľmi ma to mrzi! Drž sa a myslím na teba ❤️
@trinka ďakujem tak lezim.a odychujem si
ahojte potrebujem radu pred tyznom som porodila chlapceka lenze po porode som sa postavila as na piaty den z postele lebo mam roztiahnutu panvu dali mi bandas na panvu ale s nou sa nemozem hybat mam ju mat mesiac 24 hodin denne mam strach ze sa nebudem moct postarat o svojho syna ak nate alebo poznate niekoho kto si s tym presiel prosim o radu ako to bude prebiehat co ma este caka
@olylili ahoj moja ako kedy máš termín?
@archanjel007 ahoooj termín budúci týždeň piatok zajtra poradňa dúfam že už aj termín sekcie lebo tri dni mám už slabé kontrakcie tak ktovie či vydržím kým ju naplánujú
@archanjel007 moja zlata, drzkaj sa mi <3
@olylili ufff kocka tebe to fakt uz nezavidim, ako keby som videla seba pred 4 a pol rokom,tiez som mala taketo brusko.
Inak my dnes po poradni 320g a uz sa celkom pomalicky ale isto potvrdzuje to moje vytuzene dievcatko.
Tak dnes 4DPO som zvedava na test o par dni uvidime ale snazili sme sa ozaj statocne. Poa folikulometrii ktoru som mala vo stvrtok tak ovu dr povedala ze bude sobotu. Som po clostyle🙂....takze od stvrtku sme mali maraton az do vcera🙂
@matka295 tak drzim palce🙂... Ja som tiez brala clostyl inofolic dvakrat denne a pila alchemilku od 1DC po.ovulku:)....a ovulacia krasne na 14DC🙂....ale inofolic beriem uz druhy cyklus stale🙂 a teraz od nedele mam duphaston🙂.... Tak uvidime🙂.... Potom daj vediet ako dopadla folikulometria😉
@domci1203 jasné že dám 😗 no ja alchemilkovy čaj nepijem niekedy som ho pila ale nepomahal mi. Ešte pred laparkou a pred liečbou mi gynda chcela dať utrogestan mala som malo progesterónu a nízku slizniu, ale po drilingu sa mi to upravilo, nespinim a normálne krvacam akurát jeden deň pred ms som spinila čo si myslím že nie je také hrozné. Ale spomeniem jej to a opýtam sa jej na ten utrogestan čo mi chcela dať, bola by som pokojnejšia keby mi ho predsa len dala.
@domci1203 moja cakam na teste dve ciarocky🙂
@matka295 no tak snad si najdeme // na teste🙂.....ja tiez som mala malo progesteronu ale moj stary dr to neriesil vobec absolutne. Az nova dr preto mi dala aj duphaston aby sme mohli zacat s clostylom. Prvykrat mi ho dala tak ze mi blokla ovulaciu ale to sme sa nesnazili chcela aby som dostala MS lebo dva mesiace dozadu som mala cyklus ze 63DC predtym 47DC a tak strasne nepravidelne. Tak za to mi dala duphaston hned🙂.... A MS prisla na 37DC🙂...a teraz verim a dufam ze nijaka nepride uz🙂.... A duphaston ze mi necha az do konca 1trimestra
@olylili budem na teba myslieť aby si to už mala za sebou ja som tiež čakala chlapčeka už je v nebicku môj anjelik výsledky dnes som bola u gynekologa tak žiadna vada scrennig negatívny tak čakám ešte za výsledkami hystologie
@archanjel007 ja tiez mojka🙂...uz by som aj nedelu testla to budem 8dpo ale neviem ci to nebude skoda testu este

@matka295 ďakujem pekne moja odychujem sú teraz