icon

Všetky tehuľky sem

archanjel007
21. jún 2017

Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂

archanjel007
autor
11. júl 2017

@matka295 ďakujem pekne moja odychujem sú teraz

kubik12
11. júl 2017

@archanjel007 nevieš mi pomôcť z výsledkom hcg z krvi prosim 😢 S-CELKOVY HCG + 89.20 IU/l referenčný rozsah 0.00-10.00 Ďakujem

archanjel007
autor
11. júl 2017

@kubik12 meska ti menses od 50 je už tehotenstvo musí ti rast

kubik12
11. júl 2017

@archanjel007 no ja som po umelom oplodneni 14den po transfere a neviem či je to pozitívny výsledok 😍

archanjel007
autor
11. júl 2017

@kubik12 oni pichaju aj nejaké hormóny na udržanie tehu ale 14 dní to už je dlhšie takže budeš tehu želám ti to z celého srdca aby ti to vyslo

matka295
11. júl 2017

@archanjel007 oddychuj moja 😘

kubik12
11. júl 2017

@archanjel007 strašne ti ďakujem za tvoje slová ❤ 👏 aj tebe prajem len to najlepsie tiež zo srdiečka ❤ a hlavne úprimne...dam vedieť ako to dopadlo 😉

trinka
12. júl 2017

@archanjel007 teraz som si prečítala ... pár dni som bola mimo... veľmi, veľmi ma to mrzi! Drž sa a myslím na teba ❤️

archanjel007
autor
12. júl 2017

@trinka ďakujem tak lezim.a odychujem si

adamko67
12. júl 2017

ahojte potrebujem radu pred tyznom som porodila chlapceka lenze po porode som sa postavila as na piaty den z postele lebo mam roztiahnutu panvu dali mi bandas na panvu ale s nou sa nemozem hybat mam ju mat mesiac 24 hodin denne mam strach ze sa nebudem moct postarat o svojho syna ak nate alebo poznate niekoho kto si s tym presiel prosim o radu ako to bude prebiehat co ma este caka

olylili
12. júl 2017

@adamko67 mne zlomili pri prvej dcére panvu na nohy som sa postavila po 3 mesiacov o malú sa staral manžel s mojou mamou

olylili
12. júl 2017

@adamko67 ty máš predpokladám rozostup lonovej kosti tam nepomôže nič len sa bandazovat a čo najmenej chodiť užívať vitamín D po mesiaci by sa to malo zlepšovať podľa toho aký veľký je rozostup no ťažkosti budú už stále a hlavne v ďalšej tehotnosti koľko vážil syn

archanjel007
autor
12. júl 2017

@olylili ahoj moja ako kedy máš termín?

olylili
12. júl 2017

@archanjel007 ahoooj termín budúci týždeň piatok zajtra poradňa dúfam že už aj termín sekcie lebo tri dni mám už slabé kontrakcie tak ktovie či vydržím kým ju naplánujú

mokilko
12. júl 2017

@archanjel007 moja zlata, drzkaj sa mi <3

@olylili ufff kocka tebe to fakt uz nezavidim, ako keby som videla seba pred 4 a pol rokom,tiez som mala taketo brusko.

Inak my dnes po poradni 320g a uz sa celkom pomalicky ale isto potvrdzuje to moje vytuzene dievcatko.

olylili
12. júl 2017

@mokilko už je to fakt prežívanie nech mám po tom ...tak to gratulujem 😊

domci1203
12. júl 2017

Tak dnes 4DPO som zvedava na test o par dni uvidime ale snazili sme sa ozaj statocne. Poa folikulometrii ktoru som mala vo stvrtok tak ovu dr povedala ze bude sobotu. Som po clostyle🙂....takze od stvrtku sme mali maraton az do vcera🙂

matka295
12. júl 2017

@olylili moja pekná 😘 to ťa poriadne trápia 🤔.... Tak už len akosi výdrž zubami nechtami do toho druhého týždňa. dnes som tak akurát myslela na teba že ako sa máš 😗

matka295
12. júl 2017

@domci1203 držím palce 🙏 aj ja beriem znova clostil aj inofolic si dav dva sáčky denne 😉. Budúci týždeň vo štvrtok idem na folikulometriu to budem akurát 12 DC 🙏

domci1203
12. júl 2017

@matka295 tak drzim palce🙂... Ja som tiez brala clostyl inofolic dvakrat denne a pila alchemilku od 1DC po.ovulku:)....a ovulacia krasne na 14DC🙂....ale inofolic beriem uz druhy cyklus stale🙂 a teraz od nedele mam duphaston🙂.... Tak uvidime🙂.... Potom daj vediet ako dopadla folikulometria😉

olylili
12. júl 2017

@matka295 no budem musieť má naťahujú ako gumu na trenkách 😀

adamko67
12. júl 2017

@olylili ahoj rozostup je 12 mm a ma byt 7 ja som mala porod po 13 rokoch povedali mi ze je to koli tomu mali ma 3290

olylili
12. júl 2017

@adamko67 tak to nie je veľa len je to nepríjemné a bolestivé kúpiť vitamín D a čo najmenej chodiť panvu poriadne sťahovať bandazou

adamko67
12. júl 2017

@olylili teras tu bol pan doktor a ties mi toto povedal vies ja som este v nemocnici velmi ti dakujem za odpovede

matka295
12. júl 2017

@domci1203 jasné že dám 😗 no ja alchemilkovy čaj nepijem niekedy som ho pila ale nepomahal mi. Ešte pred laparkou a pred liečbou mi gynda chcela dať utrogestan mala som malo progesterónu a nízku slizniu, ale po drilingu sa mi to upravilo, nespinim a normálne krvacam akurát jeden deň pred ms som spinila čo si myslím že nie je také hrozné. Ale spomeniem jej to a opýtam sa jej na ten utrogestan čo mi chcela dať, bola by som pokojnejšia keby mi ho predsa len dala.

matka295
12. júl 2017

@olylili juuj nech je to už čoskoro za tebou a drobček pri tebe 💗

archanjel007
autor
12. júl 2017

@domci1203 moja cakam na teste dve ciarocky🙂

domci1203
12. júl 2017

@matka295 no tak snad si najdeme // na teste🙂.....ja tiez som mala malo progesteronu ale moj stary dr to neriesil vobec absolutne. Az nova dr preto mi dala aj duphaston aby sme mohli zacat s clostylom. Prvykrat mi ho dala tak ze mi blokla ovulaciu ale to sme sa nesnazili chcela aby som dostala MS lebo dva mesiace dozadu som mala cyklus ze 63DC predtym 47DC a tak strasne nepravidelne. Tak za to mi dala duphaston hned🙂.... A MS prisla na 37DC🙂...a teraz verim a dufam ze nijaka nepride uz🙂.... A duphaston ze mi necha az do konca 1trimestra

archanjel007
autor
12. júl 2017

@olylili budem na teba myslieť aby si to už mala za sebou ja som tiež čakala chlapčeka už je v nebicku môj anjelik výsledky dnes som bola u gynekologa tak žiadna vada scrennig negatívny tak čakám ešte za výsledkami hystologie

domci1203
12. júl 2017

@archanjel007 ja tiez mojka🙂...uz by som aj nedelu testla to budem 8dpo ale neviem ci to nebude skoda testu este