Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
Ahojte, chcem poprosiť o vaše skúsenosti, dnes som 18tt+0d, čakám druhe babo a este stale necítim nic :( ani len bublinky, motýle, proste nic, ziadny pohyb :( Pri dcérke som cítila pohyby uz v 17 tt a myslela som ze teraz to bude skor ked to je druhe tehotenstvo. Mam 50 kg rovnako ako pri prvom tehotenstve v tom istom týždni. Mate niektorá podobnú skúsenosť? Začínam byt zúfalá :( srdiečko počúvam pravidelne, takze bábätko je v tomto smere v poriadku 🙂 dakujem
@diduska777 tak sa nic neboj moja bude vsetko dobre urcite o chvilu zacnes citit🙂a vecer ked si lahnes skus v klude pocuvat🙂
@olylili krasny malicky rastie ako z vody🙂
@karmela ahoj karmela ako sa mas ja sa mam dobre citam z ti je este zle he super mala rastie potom ako z vody🙂🙂
@archanjel007 ďakujem 😊 rastie strasne rýchlo veci mu kupujeme na pol ročné deti 😀
@archanjel007 ahoj moja v celku sa dá nielenže mala rastie ale aj ja už som ako tank keď som sa postavila na váhu do plaču mi bolo ale čo už..potom budem riešiť a vy ako? Po ms či ovu čas ? Držím palčeky nech sa pekne zadarí
@karmela uz som mala aj menses presne po sestonedeli som ho dostala ziaden problem bol bezbolestny trval 5 dni ovu som uz mala tak uvidime nebranime sa lekar vravel 3 mesiace pockat ale kto vie kedy sa zadari naco sa branit🙂som pripravena psychicky ist opat nato tak dam vediet kedy mi moj anjelik posle svojho surodenca medzi nas 🙂
@olylili vidim ze je ovela vacsi no to bude chlapisko ked vyrastie😍
@archanjel007 14-teho poradňa tak som zvedavá koľko váži nervak malý 😀 ty sa máš ako moja
@olylili i ja som zvedava ja dobre sa mam uz som vyrovnana so vsetkym a pripravena na dalsie tehulkovsnie🙂
@archanjel007 tak to je super držím ti silno prsty aby sa zadarilo a všetko išlo hladko až do šťastného konca 😘
@olylili dakujem pekne🙂
@archanjel007 počkaj krami si mala 15.8 či?
@olylili nie mala som 18.8 a teraz mam dostat 15.9 a mam doma dva testy tak jeden slm si teraz urobila ma tak napadlo lebo v sobotu ideme ma svadbu 🙂
@archanjel007 ahoj moja ešte zatiaľ nevidím dobre na tvojom mieste spravím test ešte v piatok ráno určite..nejaký tienik tam je len či to je ono ale zo srdca ti želám nech to do piatku stmavne
@archanjel007 aj ja tam vidím tienik ešte skús o niekoľko dní silno držím prsty 😊

@archanjel007 ahoj moja 4.8 som mala ket blastocysty... Vcera som po obede skusila test a negativny 😒 to bol 10dpo. Myslis, ze mam este nejaku sancu v piatok na krvi?? Dakujem ti za odpoved ak odpises 🙂