Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@karmela uplna pohoda stojim pevne nohami ma zemi 🙂pockam kym bude meskat to bude najlepšie🙂🙂ako inak sa mas?
@olylili to je najkrajší usmev krasny malicky no tak dnes sa bude hrat posilam mu boztek 🙂🙂
@archanjel007 moja už by si mohla nech ti naplní srdiečko další poklad už úspešne..Ja sa mám v pohode celkom akurát pindam lebo má Páli záha už 3noc som nespala a teraz zase začína tak moja babula asi bude vlasanka a moja prvorodena 😍Daj určite vedieť či nesilnie náhodou testik
@karmela hej urobim a samozrejem dam vediet 🙂mozno si zasluzim byt opat tehu🙂🙂bolo by to uzasne velmi by sme sa potesili 👶
@archanjel007
@karmela no žienky a sme hore 😂 a ja by som už aj spala ale on je pán 😀
@archanjel007 nooo tak ako dnešný myslím že je tam veľká šanca určite ešte testuj keď nedostaneš
@olylili no ak bude meskat 🙂nic nejde v tej telke tak som si zapla farmu mozno pri nej zaspim
@archanjel007 jooooj a ja by som tak spala 😊
@olylili no aku ste mali noc🙂
@archanjel007 na to že som sa tak bala zaspal hneď a spal 😀
@archanjel007 to bolo tebe na ten testik.
@lulila098 ten test je z 13 marca a vtedy som bola tehotna ciarka postupne silnela lenze tehotenstvo sa skoncilo 20 tyzdni zamlky potrat
@archanjel007 moja ved ten testik som ti upravovala pokial sa pamatam 🙂
@archanjel007 ten testik som myslela co si dávala včera večer. Ci to je to iste
@lulila098 nie jeden som dala 13 ten spodny a ten vrchny je xo vcera dakujem za odpoved beriem to tak ako to je;)
@mokilko ano vcera som si urobila test a zdalo sa mi ze bol ako ten 13 ale to som asi len ocami hypnotizovala 🙂vtedy si mala carovne rucky pretoze potom to silnelo ms mam dostat 15 no tak uvidim lekar vravel ze oktober novembrer budem tehu a ze da na mna pozor tak uvidime ;)
@archanjel007 ja verím že budeš tehuľka už cubidub ❤️✊️
@archanjel007 zlatko bodaj by to silnelo lebo vidím držím silno palčeky
@karmela na zivo viditelna nabijam mobil a idgotim lepsie no uvidime som pila vodu dost teraz som urobila
@archanjel007 vidím zlato ešte skúsiš test ráno? Joooj nech ti tmavne druha čiarka 🤗
@archanjel007 máš ešte dúfam testy 😊 No pre istotu by som si nedala zajtra veľa pitiva na svadbe

@olylili ejha no krasnee ti spinka možno sa napapa a hajde spinkať zase ale krásny je ftuj tfuj tfuj