Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
🙂verim ze moj maly anjelik mi zosle svojho surodenca
@trinka blahozelam
@archanjel007 a ty zlato kedy ideš kúpiť testy?
@butterfly333 ahoj moja aj tu na mi v bazáre majú kopec toho
@trinka tak velmi pekne gratulujem a prajem všetko dobre.
@kudusko ja by som chcela nove pre bratovu dceru teraz 6.9 sa narodila náš drobček.
@butterfly333 jej ale krásna 😘😘😘
@kudusko dakujem ešte jednu čakáme sestra by mala mat už kažku chvilku už ide do 39tt. Sa tešíme na dalšiu babu
@butterfly333 ahoj moja skús dracik tam majú viac toho mala je krásna 😍
@butterfly333
@archanjel007
@domci1203
@karmela ďakujem baby snáď to dotiahneme do úspešného konca 🙏🏻
@karmela dakujem moja teraz som prišla z dráčika cca 33€ to tam stojí. Neviem či v nejakej predajny kde maju kočíky či tam ešte pozriem.
@butterfly333 prečo nepozries tu baby predávajú aj nové alebo minimum používané za polovicu
@kudusko už som pozerala dakujem
Dnes prisla mrska :(☹ale nevadi este asi neni ten spravny cas
Ach takto o dva tyzdne snad budem mat uz po laparke:/🙂
@domci1203 podla mna uz ju nebude treba😀
😀 😀 vsetko je mozne :D
@butterfly333
@trinka
@karmela
@kudusko ahojte kocky ako sa mate pozrite robim si ovulacne testy kedy mam ovulku no mam ich v rovnakom obale tak som namocila aj tehu test tak vysiel na 18dc vidite to
@archanjel007 vidím skúsila si ešte jeden pre istotu lebo pekne vidieť ale na 18 DC? Ako to máš teraz HM?
@archanjel007 ozaj a ovu si skúsila keď si chcela ten skúsiť?
@kudusko hej ovu som urobila obidve ciarky boli rovnke rano vecer bola o kus slabsia ale ovulacne som zacala robit len vcera.no po zakroku som mala ms 18 augusta tak som.dostala 18 septembra ale predtym som mala cyklus ze niekedy uz aj ma 25 den som mala alebo 27 stale sa tak drzalo no neviem mozno moje telo sa zblblo a mozno je ten test ze robi duchov a mozno som ju mala skor na 10 den vobec neviem🙂
@archanjel007 však uvidíš správ zajtra a uvidíš
@kudusko hej och neda sa mi spat svieti mesiac 🙂
@archanjel007 ahoj moja áno vidím peknú slabucku druhu čiarku tak prídem kuk ešte a verím že pridas že na ďalšom bude tiež ✊️Ja som mávala pred tehu 25-26dnovy cyklus ovu bola tak na 9-11dc takze možnosť tak je..týždeň pred ms mi vyšiel tienik ktorý silnel moc držím palčeky nech je to aj tvoj prípad

@karmela ano tak som;)ty ako dnes ja opat v praci do 22.00 🙂