icon

Všetky tehuľky sem

archanjel007
21. jún 2017

Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂

matka295
22. jún 2017

@labonita ďakujem a držím palce a vsetko dobré až do úspešného konca 😉😙

labonita
22. jún 2017

@olylili
Ďakujem🙂 tebe prajem aby si čim skôr mala tvojho valibuka už vedľa seba v postielke 🙂 Ti nezávidim s tym maxi bruškom tie horučavy teraz :D

labonita
22. jún 2017

@matka295
Ďakujem aj ja 🙂 ako dlho sa už snažite?🙂

mokilko
22. jún 2017

Aby ste vedeli, že to vie byť aj horšie 🙂))) 16+5

olylili
22. jún 2017

@labonita dakujeeeem no je to už strasne 😀

labonita
22. jún 2017

@olylili to si aj pri prvom mala take bruško?:D

archanjel007
autor
22. jún 2017

@mokilko fajne bruško aj ty mas🙂

olylili
22. jún 2017

@labonita pri prvom ešte väčšie pri druhom kus menšie ako teraz 😀

labonita
22. jún 2017

@olylili preeeeeee boha 😂 Vacsie?:D no obdiv :D to kedy ti už vyskočilo bruško?:D už hadam aj v siedmom tyzdni nie?:D

olylili
22. jún 2017

@labonita ja som bola v 16 týždni a sa ma pýtali že už každú chvíľu čo? 😂

archanjel007
autor
22. jún 2017

@labonita budem držať palce 🙂🙂

trinka
22. jún 2017

Ja Vás pozdravujem zo skolkarskeho guláša 🤗 Bruško nemám ešte... tak posielam čo Vás caka o 5 rokov!!!

archanjel007
autor
22. jún 2017

@trinka pecka🙂fajný gulasik🙂

kchan
22. jún 2017

Kocky pridavam sa k vam 😊

matka295
22. jún 2017

@labonita v septembri to bude rok a vy? Tak hádam to vyjde 😘

karmela
22. jún 2017

@trinka jeeej tak nás to čaká deň deti za nami a teraz v sobotu budeme mat akciu pre deti hurá prázdniny s gulášom 😊 Zlate

archanjel007
autor
22. jún 2017

Ja som si musela pospať 🙂a teraz sme hladny🙂

karmela
22. jún 2017

@olylili moja ty nepribras z jedla ale podľa mna sa v tebe drží voda tak ako som mala ja..veď ty máš nôžky ako ja ruky 😊

karmela
22. jún 2017

@archanjel007 pekne ti rastie bruško a na kúpko by som šla ja som sa dnes otom bavila s dr lebo mám malú vodníčku tak len mi odporučila že bazén plávanie veľmi pomáha v tehu uvoľniť všetko..Že to prospieva lebo mi sa chystáme na tri týždne na dovcu že to len pomôže na opuchy a celkovo hlsvne more..len môže uškodiť to keď niekde dajú v bazéne veľa chlóru ale že keď žena má chytiť mykózu tak ju dostane či je tehu či nieje..ja už som sa bola kúpať v Maďarsku 5 dni a sme v pohode bez pliagy

karmela
22. jún 2017

@archanjel007 aj ja som zdriemla a teraz mám vyložene nohy mala sa kupka v bazéne tak len sledujem a močim sem tam nôžky

olylili
22. jún 2017

@karmela určite to bude vodou veď kotniky mám ako balón

karmela
22. jún 2017

@matka295 moja držím palčeky a áno od pregnylu môžeš mat pozitívny ovu aj tehu test.. hlsvne lásku majte mech sa zadarí

karmela
22. jún 2017

@olylili poznám zlato mna už to sprevádza moja dr sa dnes zhrozila keď videla moje nohy a prsty na rukách..Že mám nosiť sťahovacie nadkolienky vravím teraz keď je 35 stupňov veď umriem a nohy keď sa vyzujem hneď zaspim aj všetci okolo 🙈 Držte sa moje ešte dva týždne a už budeš mat Valibuka pri sebe

archanjel007
autor
22. jún 2017

@karmela
@olylili moje nôžky ja zatiaľ nemám s tým problém verím že to tak ostane najdlhšie 😀

karmela
22. jún 2017

@archanjel007 a ak môžem ešte poradiť tampóny by som nedávala no ale to je každej Maminy osobná vec..ja som bola na kupku týždeň pred pôrodom v Maďarsku dr sa zomna smial že som trúfala ale že sa mu páči že tehotenstvo si užívam normálne a takto má byt..A mojej malej to ostalo vodu zbožňuje

archanjel007
autor
22. jún 2017

@karmela ok a sú v lekárni nejaké gate do vody manžel chce ísť to Popradu tak neviem rozhodujem sa

olylili
22. jún 2017

@karmela ďakujem aj vy sa držte mne povedala že žiadne minerálky ani soliť a veľa bielkovín

karmela
22. jún 2017

@archanjel007 takto nech ti to vydrží čo najdlhšie najlepšie aby sa ti to vyhlo 😉Ja mám takéto fionske nôžky-medvedie laby 😝

karmela
22. jún 2017

@archanjel007 kľudne chod moja gate neviem či sú ja som neriešila vzala troje plavky a prezliekála spodok a vôbec nám to neuškodilo..

@olylili ja pijem cistu vodu mne už dala dve druhý magnezia len sa boji aby má nekleplo o zem dakde lebo mám nízky tlak a magnezium ešte znižuje ale na bolesť podbruska mi pomáha.

matka295
22. jún 2017

@karmela juj moja tak radšej ho nerobím no ono mňa už predvčerom teosxha pichalo včera večer má pichalo ak teraz ma pichá na obidvoch stranách ale ľavý má bolo troška no ale žeby to bolo silné bolesti to neviem. Možno ešte len prebehne ovu čo myslíš? Keď mi ho včera na obed pichli