Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@mokilko fajne bruško aj ty mas🙂
@labonita budem držať palce 🙂🙂
@trinka pecka🙂fajný gulasik🙂
Kocky pridavam sa k vam 😊
Ja som si musela pospať 🙂a teraz sme hladny🙂
@archanjel007 pekne ti rastie bruško a na kúpko by som šla ja som sa dnes otom bavila s dr lebo mám malú vodníčku tak len mi odporučila že bazén plávanie veľmi pomáha v tehu uvoľniť všetko..Že to prospieva lebo mi sa chystáme na tri týždne na dovcu že to len pomôže na opuchy a celkovo hlsvne more..len môže uškodiť to keď niekde dajú v bazéne veľa chlóru ale že keď žena má chytiť mykózu tak ju dostane či je tehu či nieje..ja už som sa bola kúpať v Maďarsku 5 dni a sme v pohode bez pliagy
@archanjel007 aj ja som zdriemla a teraz mám vyložene nohy mala sa kupka v bazéne tak len sledujem a močim sem tam nôžky
@olylili poznám zlato mna už to sprevádza moja dr sa dnes zhrozila keď videla moje nohy a prsty na rukách..Že mám nosiť sťahovacie nadkolienky vravím teraz keď je 35 stupňov veď umriem a nohy keď sa vyzujem hneď zaspim aj všetci okolo 🙈 Držte sa moje ešte dva týždne a už budeš mat Valibuka pri sebe
@archanjel007 a ak môžem ešte poradiť tampóny by som nedávala no ale to je každej Maminy osobná vec..ja som bola na kupku týždeň pred pôrodom v Maďarsku dr sa zomna smial že som trúfala ale že sa mu páči že tehotenstvo si užívam normálne a takto má byt..A mojej malej to ostalo vodu zbožňuje
@karmela ok a sú v lekárni nejaké gate do vody manžel chce ísť to Popradu tak neviem rozhodujem sa
@archanjel007 takto nech ti to vydrží čo najdlhšie najlepšie aby sa ti to vyhlo 😉Ja mám takéto fionske nôžky-medvedie laby 😝
@archanjel007 kľudne chod moja gate neviem či sú ja som neriešila vzala troje plavky a prezliekála spodok a vôbec nám to neuškodilo..
@olylili ja pijem cistu vodu mne už dala dve druhý magnezia len sa boji aby má nekleplo o zem dakde lebo mám nízky tlak a magnezium ešte znižuje ale na bolesť podbruska mi pomáha.
@karmela juj moja tak radšej ho nerobím no ono mňa už predvčerom teosxha pichalo včera večer má pichalo ak teraz ma pichá na obidvoch stranách ale ľavý má bolo troška no ale žeby to bolo silné bolesti to neviem. Možno ešte len prebehne ovu čo myslíš? Keď mi ho včera na obed pichli

@labonita ďakujem a držím palce a vsetko dobré až do úspešného konca 😉😙