Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@kudusko neviem asi mi odľahlo, že nekrvacam do brucha, lebo aj taký scenár som mala v hlave...
A k tým testom... mne dnes dokyna povedala, že mám kašlať na testy. Keď mi MS nepríde, mám prist o 2 tt na krv. A nestresovat sa.
@amelie2017 ani ti nepoviem že bol fajny!!! 🙊
DAJTE SA VY LIECIT DIEVCATA.!!MOJEJ MAME PISAT!!!STE TRAPNE!!!!!
Baby ja som normálne tak znechutená, že mám sto chuti si tiež zrušiť účet...
@trinka
@mokilko no áno lebo ona má akýsi dar že im napíše ip a oni jej hneď všetko zožerú veď chudinka mačka treba ju polutovat..... Keď jej na to prišli prvý x pamätám si ako sa objavila do fóra od februára 2017 ideme do toho .... Vtedy ma tam tiež niekto upozornil nech si prečítam duch na teste čo sa tam deje.... Taktiež mi písala ip s bludmi .... Tak som ju poprosila nech h nás tam neklame ... Vymazala účet na týždeň a vrátila sa zas ako mačka1234567890 .... Ospravedlnila sa.... Zas jej to skoro každý uveril.... Chvíľu bolo ticho pokým nebola na kontrole kde mi nijak tá nesedeli jej týždne tehotenstva.... Tak som sa jej pýtala na vysvetlenie a už vtedy bola sprostá .... Začala som ju ignorovať ale toto žeby ainzas nejaká sprostá mačka robila bláznov z normálnych žien tak to ide sme?
@archanjel007 ono je to smutné vieš možno je aj chorá 🤷
@matka295 zdravá určite není a ona je chorá ale horšie zákerná je aLe uz konec nebude nam odoberať energiu😎
Baby ja som si normálne naliala pohár vina! 🤷🏼♀️
@trinka červené alebo biele mame doma ešte plno brat sa zenil ti dačo poslem🙂na zdravie
@archanjel007 biele! Ale ja som fernetova... no došiel mi 😡
@trinka no 😈to je zle zajtra si kupis
Akú máte krvnú skupinu ja mam 0+
@archanjel007 A negativ
@mokilko to ti budu zisťovať protilátky?
@archanjel007 ja mám 0- a mm ma A+ takze ak otehotniem ... tak ma čakajú protilátky pichat
@archanjel007 vieš čo že ja vždy si pozriem do karty keď som u dr no nikdy si nezapametam asi AB pozitív .... Nie som si ale istá
@trinka a to mne budú tiež zisťovať protilátky?

@matka295 gravitesty podobne ale ajbtak ked boli mokre normalne ciary tam.boli