Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@mokilko ja keď ťa 52 bosacku🙂
@archanjel007 len ak máte s mm rozličné faktory
@mokilko hahahaha 😘
@trinka môj ma B +
@trinka pochopila som ;) dakujem
@archanjel007 😂😂😂
@archanjel007 dobru drahá 😘
@trinka posledný mesiac pred tehu som robila ovu testy ale ani jeden nebol pozitívny ale keď bola čiarka trocha silnejsia tak som mu kričala kde si asi mam ovu a tak som držala po ..nohy hore 10 minut a stopla som si na mobile zakaždým ,mi vraví ty si sa asi zbláznila nepotrebuješ lieky hahahshahab
@matka295
@archanjel007 ešte aby som nezabudla tak tie protilátky sa pichajú po pôrode 😘 Na niečo mi ta zdravotná škola bola 😂
Baby už sme sa poľúbili 💗😘 inak taký dobrý sex sme si už dávno neužili 😍 zajtra ráno ešte poistime 💚 a odkedy myslíte že môžem rátať DPO?
ahojte no uz som vas aj ja nasla a chcela by som sa pridat!hned na zaciatok mam taku otazocku zacala mi puchnut noha hlavne na vecer a aj to na vecer ukrutne boli nevladzem na nich na vecer!nic ine len noha mi puchne!pri tom som este ani kilo nepribrala skor mam dole este z povodnej vahy -3,5 kg takze vaha to nemoze byt!ci nepripisujem to tomu!aj vam takto opuchaju aj boli?
Dobré ráno baby 😊 som na škaredej ceste do práce 😲 jednak sa mi tam nechce a po druhé prší ale tak že akurát kým som kráčala na autobus tak skončila búrka 😄 našťastie 😉 a vy čo robíte? Ako je u vás?

@archanjel007 kua, nem negatív, pozitív 🙂 tehu demencia 😂