icon

Všimli ste si, že na ploche sa objavujú stále tie isté mamičky?

27. aug 2021

Chodím sem denne aspoň na pár minút, no deň či deň aj ten o týždeň neskôr sa na ploche objavujú stále tie isté mamičky. Nič proti nim, len mi to príde ako "Gossip mothers"😂.Všimla som si, že veľa pozornosti získavajú stále tie isté osoby a niekto pomerne neznámy pridá krajšie fotky či zaujímavé myšlienky a do 10 like....príde mi čudné že sa to prehliada a niektorá dá 10067* podobne stylizovanu foto a cez 150 like....prosím poznámky o závisti si nechajte, píšem anonymne možno som práve tá či má pozornosti veľa, len ma zaujíma váš pohľad,či ste si to všimli, či je vám to jedno 🤔

aylinn
28. aug 2021

Veľa šťastia moja zlata 😂
Ešte takú nehrali aby tu nejaká anonymná uzivatelka navrhovala aké zaviesť pravidla 😂 keď teda vies že sa dajú bloknut a máš ich/nás bloknute , tak čo ťa tankuje ? Čo vôbec riešiš ? Celé to nechápem , máš to bloknute ale taká si alergická že chceš s adminmi riešiť aby povolili len 5 prispevkov týždenne? Tak prepac ale potom ty si diagnoza 😂😂

autor
28. aug 2021

A dôležité prečo to píšem ako ANONYM, nechcem aby tu nabehli večne obranovatelky svojich tímov a zvrhlo dá to na útoky proti mne konkrétne, každý proti každému, píšem to všeobecné vidíte že niektoré sa vyjadrili že si to nevšimli či im je to jedno.... prosto je MK už len o pár ženách????je to dobré či zle?

aylinn
28. aug 2021

Ešte aby my sme sa zle cítili zato ze iné mamičky niesu na svojich profiloch aktívne a chodia tu len stalkovať a prskať jedy do komentov 😃 my čo tu pridáme denno denne fotku sme oveľa menšie zlo ako všetky tie zamindrakovane tety čo nemajú čo robiť len vyryvať a hľadať chyby ☺️👍🏼
Pokial nebude v pravidlách vyslovene zákaz pridávať svoje fotky alebo denne väčší počet fotiek tak bohužiaľ môžte sa aj o zem hodiť

ateh
28. aug 2021

Anonym.. ak by si sledovala niektore pribehy videla by si ze v dnesnej hnusnej dobe, kedy clovek s namahou hlada kamaratku a nie hada na krk, si niektore osobky dobijaju pozitivnu energiu a endorfiny na koniku. Casto su tu zeny po depresiach, a mne osobne nevadi ked dostanu aj 5000 likov a pomoze im to citit sa lepsie, krajsie a posuva ich to prec od zlych myslienoch.

ateh
28. aug 2021

Preklep 😅 myslienok

lenuska0075
28. aug 2021

Lepšie pozitivnych 500 fotiek od jednej mamičky, ako 1 takáto negatívna diskusia. Kazdy ma svoj profil a je na kazdom, co tam da. Nie som nikoho fanusik, ale rada si pozriem fotky co sem zienky davaju. 🙂 niekomu moze ist na nervy 300 fotiek jednej mamicky a niekomu moze ist na nervy mojich 5 fotiek 😂 zi a nechaj zit ✌

kristiii
28. aug 2021

Tou plochou myslíš stenu? Ak áno, tak nie nevšimla som si to a len vďaka tebe som sa o nej dnes dozvedela 😆. Ale nezaujala ma, ozaj niečo ako insta, viem prečo nemám ani ten

acrobaleno
28. aug 2021

Toto sa mi nepaci, tieto shady zenske komenty. Ved na plnu hubu pomenuj tie zeny, ked uz si o nich zalozila temu a nevyhovaraj sa. Hlavne, ze rozoberas “gossip mothers” a ty si potom co. 🙄

viestta
Odpoveď bola odstránená
tayla
Odpoveď bola odstránená
autor
28. aug 2021

Neviem čo je na mojom názore negatívne, kritické to áno.....ja sa zastávam tých mám čo sem pridajú tiež niečo pekne a zaniknú, sú úplne v tieni....a pritom majú rovnako pekne témy, nehovorím že mi tie populárne vadia tiež majú pekný obsah a už vôbec neriešim výzor!!!!!
Len napríklad uvediem mám tu tiež oblubebe osoby ale naposledy pridala príspevok pre 3 mesiacmi????a pritom ma tiež min 200like +zoberme že to je znamenie popularnosti+ čiže mi nevadi že je niekto populárny sú prosto viac charizmaticke....no uvažujem o vhodnosti byť tu s príspevkami non-stop, to je už podľa mňa na zváženie

eeffka
28. aug 2021

Normalne som rozmyslala o com hovoris, toto je moj kon, som v skupinach co ma zaujimaju a ostatne neriesjm, nech si tu kludne aj pipiny vesaju ak sa nehanbia 🤣

acrobaleno
28. aug 2021

Autorka ty o com tocis? Hadam ludia si mozu vybrat komu daju like a komu nie a zrejme tie temy, ktore su podla teba “tiez pekne a zaujimave” v reale vela ludi nezaujme. Ja tiez odoberam dve prispievatelky podla svojej chuti a netrapi ma pocet likeov. A este stale si nedala mena tych repetetivnych matiek.

lula56
28. aug 2021

Diskusiu na toto by ma teda nenapadlo urobiť 😁 ale keď už vznikla, tak prispejem svojim názorom. Áno, všimla som si to, to sa nedá nevšimnúť 😁 kto má koľko like netuším, popravde ma to nezaujíma, ani ma to nenapadlo sledovať.
Je úplne samozrejmé, že sa tu baby idú podeliť o radosti aj starosti, pochváliť sa niečím. Ja to síce nerobím, ale plne to chápem a rešpektujem. Nerobím to hlavne preto, že chcem byť v anonymite, a som tu hlavne kvôli radám, no rada si pozriem aj fotky, kto čo prežíva.
ALE!! sú fotky, ktoré by naozaj mali zostať v súkromnom archíve, aj napriek tomu, že je to stránka pre mamičky. Keby sa dajú pridať videá, tak prvá fotka deviatich mesiacov nebude foto pozit tehu testu, ale video procesu plodenia 🤦 A dennodenne pridať fotku s bruchom, veď to ani zaujímavé už nie je. Je to mamičkovská stránka a nie IG ako tu už bolo spomenuté (na ktorom tiež nie som a ani nebudem). Nechápem tomuto trendu, že už nič neostane doma v súkromí, nezdieľam to len s najbližšími, ale musí každú blbosť o mne vedieť celý svet, a nedajbože závidieť. Lebo snáď by si o mne mysleli aký mám nudný život.
Tak ako píšem, všetko má svoje hranice, rada si pozriem zdieľané fotky, no naozaj si myslím, že ,,vocať-pocať" ....
Prosím nebrať to ako odsudzovanie tých ktoré to robia, píšem len svoj názor, tiež mám dobrú kamarátku, ktorá dava všetko na FB a napriek tomu s ňou dobre pokecám a máme stále rovnaký vzťah.

leskovael
28. aug 2021

na koňa už chodím pomenej lebo nestíham, nikdy som nepozerala plochu a vôbec nie už denne, ale na druhej strane nevidím nič zle natom ak niekto dava fotky ci príspevky aj každý deň..nemyslím si ze si musí niečo kompenzovať,toto su také keci že až... Asi ma nato len každý iný názor 🤷🏽‍♀️ Niekto ma xy sociálnych sietí, niekto len MK a tak zdieľa všetko tu. Ja to berem tak že tie ženy jednoducho baví písať príspevky, či fotiť niečo a či už same seba, deti, alebo jedlá to mi je už úplne jedno. Su ženy čo to baví a tie, ktoré si nevedia predstaviť žeby sa odfotili alebo zdieľal niečo podobné.. Čo chcem alebo potrebujem si pozriem, čo nechcem preklikam a tak som bez takýchto starosti 😅

zuzitko74
28. aug 2021

Nó, asi tuším, čo chceš týmto príspevkom povedať, lebo niektoré osôbky sa naozaj nedá prehliadnuť. Nemôžem však povedať, že by mi to ktovieako vadilo. Nijako mi svojim životným štýlom neubližujú, nech sa hrajú, keď ich to baví.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
28. aug 2021

@galioska ja potom na ktorú plochu čumím,ked nevidím? 😲 😀 asi mám periférne videnie na prd 😀

Ináč sranda..túto kočku,ktorá sa tu našla bloknutú nemám a keby som neklikla na jej profil ani neviem,že porodila ... asi tych 25 hodín čo tu sedím je málo 😀 😀 😀

@rebekamarcusko gratulujem k prírastku do rodiny ♥

lalenka33
28. aug 2021

@malinoismum tomuto anonymovi očividne vadí to, že keď napríklad Rebeka pridá fotku tak má 1000 lajkov a 100 komentárov a píšu jej aká je krásna. A anonymka keď pridá foto, tak jej ho buď nelajkne nikto alebo len pár ľudí a nikto jej nenapíše, aká je krásna. A už jej to tak vadilo, že napísala túto diskusiu lebo vedela, že tu sa nájdu také, ktoré s ňou budú súhlasiť a bude konečne za hviezdu aj keď len anonymnú.

rebekamarcusko
28. aug 2021

@miskakyska dakujem velmi pekne ❤

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
zuzitko74
28. aug 2021

@lalenka33 Myslím si, že máš pravdu. Ja som od malička skôr vlk samotár, vždy trochu mimo kolektívu, ale som s touto mojou pozíciou spokojná, lebo som si ju sama vybrala. Preto mi hviezdy v kolektíve nikdy nevadili, ani som na ne nežiarlila, no nikdy som nepatrila ani medzi ich obdivovateľov. Sú však ľudia, ktorí by boli radi stredobodom pozornosti a nie sú. Takíto ľudia vždy budú kopať do ľudí, ktorí sú v akomkoľvek kolektíve za hviezdy, budú ich ohovárať a znevažovať, obviňovať z povrchností a z toho, že strhávajú na seba pozornosť. Takí ľudia si vo svojom rádoby ,,spravodlivom hneve" neuvedomujú, že obdiv, ktorý akákoľvek hviezda má, jej bol daný dobrovoľne, čiže niečím musí byť pre toľkých ľudí príťažlivá.

olivia1425
28. aug 2021

Ja som este nikdy plochu nepozerala 🙈🙈🙈🙈😆
Pozeram veci/diskusie a dala som si k oblubenym 2 baby co pisu blog aj to mi nikdy neukazuje 😁
Asi by ma tu nebavilo pozerat fotky cudzich bab dost co pridavaju priatelia na fb/insta 😁 takze pokial tu nieje "jenifer aniston" strata casu sukromny zivot niekoho koho nepoznam

autor
28. aug 2021

Hmmmm🤔
@zuzitko74 zaujímavý názor, napr. Hitler bol v nacistickom Nemecku tiež hviezda

Ja nepíše o Tom že "mi hviezdy vadia" aké o Tom že sú už otravné z tym nonstop spamom .....mnohé z nich mi zo začiatku boli sympatické, no teraz mi už idu na nervy ....a čim????ono aj keď máš steak každý deň tak sa ti zhnusi.....chýba mi tu protipól....to je celé

lalenka33
28. aug 2021

Ja si napríklad veľmi rada pozriem fotky čo si kto kúpi, či už oblečko, kabelku, šperk. Rada si pozriem aj fotky nechtov, make-upu, domov,bytov , záhrad či fotky z dovolenky lebo ma to inšpiruje. Keď neviem čo variť idem sem lebo viem, že tu nájdem inšpiráciu. Radšej si pozriem fotky pekných žien na výlete ako 💩 v plienke, použitú vložku či hlien na prstoch. Takéto fotky podľa mňa nepatria na plochu. Ja tu mám 1 najoblubenejšiu užívatelku, ktorú pozerám denne lebo neskutočne super varí a 1 ktorú neznášam lebo furt svojimi príspevkami vyvoláva hádky, nikdy nenapíše nič pozitívne len prská a je štiplavá ako jej nick.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
28. aug 2021

dám Ti tip na protipol 😀 odborníčku virologičku Albínku na očkovanie..prídeš úplne na iné myšlienky 🙂

lalenka33
28. aug 2021

@ptmt1011 tiež rozmýšľam nad tým, prečo si od nich nevypne príspevky, keď jej tak strašne vadia, ked sa mi nepáči čo niekto pravidelne pridava, tak ho vypnem a vybavené. Ale očividne zvedavosť na ich nové príspevky a sledovanie kolko lajkov a komentarov dostanú jej to nedovolí.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
aylinn
28. aug 2021

Ty si úplne samonasieraci typ😂😂
Nezablokuješ ich, budeš sa ďalej nasierať a fučať ako spamuju a ešte sa rozhorcena pokušaš o konikovsku revolúciu 😂😂😂
To by chcelo minimálne protest na námestí SNP toto. Okrem lampárne