icon

Všimli ste si, že na ploche sa objavujú stále tie isté mamičky?

27. aug 2021

Chodím sem denne aspoň na pár minút, no deň či deň aj ten o týždeň neskôr sa na ploche objavujú stále tie isté mamičky. Nič proti nim, len mi to príde ako "Gossip mothers"😂.Všimla som si, že veľa pozornosti získavajú stále tie isté osoby a niekto pomerne neznámy pridá krajšie fotky či zaujímavé myšlienky a do 10 like....príde mi čudné že sa to prehliada a niektorá dá 10067* podobne stylizovanu foto a cez 150 like....prosím poznámky o závisti si nechajte, píšem anonymne možno som práve tá či má pozornosti veľa, len ma zaujíma váš pohľad,či ste si to všimli, či je vám to jedno 🤔

Strana
z4
zuzitko74
28. aug 2021

S Hitlerom by som neporovnávala, v tomto kontexte je to len čistá manipulácia diskusie.
Sorry, ale pre mňa osobne je slovné spojenie ,,ide mi na nervy", alebo ,,je otravný", synonymom k slovnému spojeniu ,,vadí mi". Takže si, prosím ťa, uprac v hlave, ako to naozaj myslíš, lebo si brutálne protirečíš.
Tvoje prirovnanie so steakom tiež trochu pokrivkáva. Ber tú stenu, ako obchod s potravinami. Aj tam vidíš vystavené všetko, ale nikto ťa nenúti všetko kupovať a už vôbec nie konzumovať. Vyberáš si sama.

galioska
28. aug 2021

@miskakyska toto je hlavná, poprípade prvá uvádzania plocha, ktorú vidí každý a aj keď máš niekoho bloknuteho, tam ho vidieť budeš😃. Ja osobne nemám nikoho bloknuteho, neriešim 😆
Aldu držíš na pobavenie asi😃😝

autor
28. aug 2021

Pozrite ženy, ak vám vyhovuje byť tovar nižšej akosti " keď už tu je prirovnanie k obchodu".... Budiš....ja osobne tu neprispievam vôbec.....len som chcela upozorniť na to že v tomto MK sa stráca hlas mnohých šikovných mám....pokiaľ niekto neschudne a nedá porovnávaciu fotku, či nejaký kontroverzný text tak je to taká "vata"
....stále to isté deň čo deň, to mi pripomína moju nebohu starú matku ktorá takto denne čakala na svoju Jednoduchú Máriu....prosto nová doba priniesla nové telenovely.🙊🙊🙊

zuzitko74
28. aug 2021

Každý môže žiť svoj život tak, ako uzná za vhodné. Nikto ti nebráni žiť tvoj život ,,prvej akosti". Nikto ti nebráni byť ,,hlasom rozumu" v tejto povrchnej dobe plnej telenoviel.
Ak však chceš mať úspech, mala by si sa snažiť ponúknuť niečo hodnotnejšie, vytvoriť ten protipól, o ktorom si vravela. Ak si len kritik v pozícii tichého pozorovateľa, ktorý nemá odvahu sám prispievať, tak sa v podstate nemáš právo sťažovať. Respektíve, právo máš, ale nedáva to zmysel.

acrobaleno
28. aug 2021

Niekto si mysli, ze je gatekeeper kvalitneho obsahu 🙄 Ako keby si dostala mandat kontrolora kvality prispevkov na Stene Modreho Kona. 😂 Mam pocit, ze autorka je jedna z “tych sikovnych mam”, ktora nema dost palcekov.

iwesska
28. aug 2021

@veronikaszabova Nie,sme 2😂 Som tu asi 10r a sa dobrovolne priznavam,ze vobec netusim,kto ma kolko likeov a ma praveze vzdy zarazi,ze toto vobec niekto sleduje😂 Koho chcem citam,koho nemusim,preskocim,este aby som tu statistiky navstevnosti robila😂

alaguema
28. aug 2021

vôbec som si to nevšimla je mi to jedno. Obľúbenosť na sociálnych sieťach je číra ilúzia. Úplná zbytočnosť sa tým zaoberať. Ja nesledujem nikoho ani na FB. A som rada, keď nikto nesleduje mňa 😂

mirkas76
28. aug 2021

@didaa Konečne to niekto napísal! 👏👏👏

mirkas76
28. aug 2021

👏👏👏... Veľmi objektívny príspevok k téme! Jednoducho súhlasím!

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
iwesska
28. aug 2021

@ptmt1011 Autorka asi len prisla zistit,ako sa dostat do TOP 5 😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
28. aug 2021

Pozor, kazdy iny prispevok okrem pritakavania je zavist 😉

lienka.7
28. aug 2021

Mna skor trapi, ze za posledny tyzden som pisala asi 7 maminam ze mam zaujem o kupu, a ani obraz ani zvuk 🙊🙊🙊😎😎😎
Pritom vsetko drahsie vecicky a nist 😮😮😮
Nuz, vsetci asi komentuju a lajkuju a biznis nist 😂😂😂😂

mirkaveron
28. aug 2021

Hlavne také dve tie sú všade .Neviem aky majú nik ale majú fotku a tie sú všade. Komentujú čo sa dá ako ,keby tu celý deň sedeli.

3vita
28. aug 2021

Veď napíš konkrétne. Píšeš že mam ich je 15 tak to môžeš konkretizovať keď si anonym 😀
Mne osobne skor vadí typ ženských, ktoré musia neustále poucovat, napr k fotke s dieťaťom napíšu otázku či mu náhodou nie je teplo/zima v tom čo má oblečené, k fotke s dieťaťom v aute na rukách komentár typu že dúfa že to dieťa sa viezlo v autosedačke a nie na rukách, k fotke dieťaťa s mc Donald komentár že je to pre dieťa nevhodné a podobné. Toto sa však žiaľ bloknut nedá 😏

zaba21
29. aug 2021

Myslím, že je to na MK celkom bežné, že mamičky tu chodia počas tehotenstva a potom hlavne počas prvých mesiacov - majú radosť z bábätka a zároveň potrebu podeliť sa o svoje pocity, radosti, ale aj starosti. Časom počet príspevkov ubudne, prídu ďalšie mamičky...
A čo sa týka počtu ľudí, čo dali like - ono to bude hlavne o tom, aká dotyčná je... Sú tu baby, čo vyžarujú pohodu, sú nekonfliktné, ľudia si potom radi pozrú ich príspevky aj pridajú reakciu, komentár. Ja tak vnímam napríklad rebecamarcusko, mamelka.

rebekamarcusko
29. aug 2021

@zaba21

zaba21
29. aug 2021

@rebekamarcusko
Zdravíčko mrňousovi🍀💚

rebekamarcusko
29. aug 2021

@zaba21 dakujeme 💙

lienka.7
29. aug 2021

Ovela viac mi vadi to, ze pokial mate co i len trosku iny nazor, tak sa tu niektore do vas doslova pustia ako take osy. Taktiez ked si niekedy citam niektore komenty, rozmyslam kolko z nich je uprimnych a kolko sa chce len zaliskat... preco? Vid veta prva.
Nech si zverejnuje kto chce co chce, kazdy sme predsa iny... niekto to proste potrebuje, niekto to ma pre zabavu a pod. Ja typ exibiconistu nie som 😁 ale zase niektore by mohli mat trosku sudnosti, lebo daktore fotky su naozaj mimo 🙊🙊🙊 ale im to asi nevadi. Ale co uz 😁 aj negativna prezentacia je prezentacia. 👌
Predpokladam ze pre cast je to tu zase priestor, aspon kde sa mozu ako tak realizovat. Cize preto.
Co sa tyka
@rebekamarcusko na nu je to tu mierene asi najviac teraz 😁 nepatrim medzi jej fanynky 🤣😎 ale myslim ze nezverejnila ziadne foto, ktore by hocikoho mohli pohorsovat. Povedala by som standardne foto, kde sa chce podelit o radost z malickeho. Co je na tom zle??? Vsak kto nechce, nech nepozera a je to. No problem. 👌👌👌

elizabet173
29. aug 2021

@kitycat inak rozmýšľam, ako sa asi musí žena nudiť, keď sleduje, koľko má kto lajkov

kitycat
29. aug 2021

@elizabet173 autorka je uplna trapka... Zalozi anonymnu temu o mamach, ktore si vraj masiruju rgo na akejsi Stene MK, ale aby zo svojej anonymity napisala, ktore to su tak to nie... Zbytocne vyjadrenie o nicom..

cecilia29
29. aug 2021

Myslím autorka, že chapem čo si tým chcela napísať. Jednoducho ťa "vnútorné trapi" čo je populárne v dnešnej dobe a čo to hovorí o dnešnej spoločnosti. S tým však nič neurobiš. Neriešim kto má koľko lajkov , na stene som výnimočne ale tiež sa mi viac páčia z môjho pohľadu duchaplne príspevky ako nejaké outfity, výbavičky a pod. Ale tak je to vec vkusu aj obrazu spoločnosti

kakawah
11. sep 2021

Teraz som objavila túto diskusiu, a reku tu nieco napíšem. .. Mne nevadí že sa tu niektoré maminky objavujú často, denne, že majú kolko lajkov, kolko komentárov. Ja rozmyslam, kde na to beru cas. Maminky s 2-3 deťmi, aktívne na MK, Instagram aj FB. Ja nenam nic okrem MK. Ale z príspevkov viem, že oni funguju na všetkých vymenovanych.. Tak ako to robia. Soc. siete,deti, domácnosť, muž, Toto má napadne, keď prezeram koňa. A to ja doma mam čas, až keď mi mala zaspi. Inak som na koňovi len v práci 😆

Strana
z4