icon

Výber dievčenského mena - neviem sa rozhodnúť

marlen_ka87
17. okt 2017

ahojte,

prosím viete mi odporučiť nejaké stránky, numerologické, odvodenie mena podla dátumu.. prípadne iné na základe ktorých si budem vedieť vybrať medzi dvomi menami ? :D:D:D
Na výber mám medzi menami Olívia a Tamara. Obe úplne zbožňujem a každý mi hovorí, že neboj príde čas a budeš sa vedieť rozhodnúť, ale ja fakt neviem..obe sa mi strašne páčia tak potrebujem trošku po-postrčiť ktoré chcem viac 🙂

ďakujem
marlen

ludka140281
17. okt 2017

@marlen_ka87 ja mám krsniatko Tamarku a meno je krásne aj jej samotnej sa páči a to už ide do puberty a su len dve na celej škole,,ja som pre svoje marcove vybrala meno Zoe 🙂

daakotaa
17. okt 2017

@marlen_ka87 presne tieto dve mena som zvazovala aj ja a teraz mame TAMARKU. Keby nahodou este raz mame babu tak mame Ester.

maria1678
17. okt 2017

Výber si hociktoré a to druhé dáš druhej dcerke☺

ivaana789
17. okt 2017

Ester mám aj ja...podľa mňa krááásne meno, každý chváli

solene
17. okt 2017

Mne sa Olivia veľmi páči, len by som sa bála, že ju decká budú volať oliva ... čiže ja chcem dať take meno, aby sa z neho nedalo ľahko posmievať. Tamara sa mi tiež veľmi páči

alexatami
17. okt 2017

Mne sa páčili mena Tamara a Zoja, tiež som sa nevedela celé tehotenstvo rozhodnúť. Tesne pred pôrodom som ešte stále nebola rozhodnutá pre meno, až keď som ju prvý krát videla, som povedala, že to je Tamara.

marlen_ka87
autor
17. okt 2017

Ženy vy mi ale dávate 😂🙈 Tamara sa viac páči manželovi pretoze chcel mat meno kde je R a mne Tamara pride tiez take tvrdé ;( ale ma aj svoje čaro. Co sa týka olivie mne by nevadilo ju volat ani oliva pretoze sa mi to celkom páči. Ale ak si reálne poviem meno s priezviskom asi sa viac hodi Tamara. Aaaaa toto rozhodovanie je strašne. V pondelok nas z toho moze vykúpiť jedine to ze nam oznámia ze z toho dievcata sa nakoniec vykľul chlapec ( a bol by to Matyáš) ale nemyslím si pri poslednej prehliadke hovorila ze to vyzera na dievca 🙈zdá sa ze moja dilema pokračuje. A dve mena nechcem dávať mne to nedáva ani zmysel a meno chceme dat uz teraz ked doktorka potvrdí co to je pretoze ju chceme oslovovať este ked je v brusku. Úplne sme z toho taki nadšení

bibistec
17. okt 2017

Mne ta tamara znie ako tempera no des ale moj nazor olivia je pekne meno ale tozhodnut sa musis ty

monise
17. okt 2017

@solene aj ja mam Oliviu spoluziak ju vola Oliva ale ona ma z toho srandu ,a uz jej tak nehovori lebo videl ze s nou to ai nehne.Inac uz nikto ju tak nevola🙂

nelinka2009
17. okt 2017

@monise nauc to aj mohe dieta... Prosiiim nech so trosku spravi aj srandu sama zo seba... Hned by tie deti prestali 😁😂

ivu80
17. okt 2017

Keď som čakala druhú dcérku, celé tehotenstvo to bola Linda.. a keď sa narodila, sestrička sa ma pýta, ako sa bude volať.. a ja že Nikola.. neviem prečo.. ale dcéra je s menom spokojná 😁 možno aj tebe zíde na um úplne iné meno 😂😂😂

emi16
17. okt 2017

Podla vyznamu mena by som volila Tamara
Mam dve baby a meno sme vyberali podla vyznamu
Starsia si ide za svojim stoj co stoj
Je to pre rodica tazke
A to ma len 5 rokov. Ziadne vysvetlovanie nezabera, len ona a jej hlava
Druha ma v mene sustredenost, cielavedomost ale akceptuje nazor rodicou
A ano je to tak

silverrko
17. okt 2017

@olifcek Kludne aj dve ale aby k sebe isli.Mne sa to paci. Za mna tamarka

zuzka102
17. okt 2017

Ja by som si z tych dvoch vybrala Olivia. 🙂 Ale vies co, pockaj do porodu a ked uvidis malu, potom sa rozhodni pre konkretne meno. Kamoska rodila min. rok a s manzelom sa ani za svet nevedeli rozhodnut medzi roznymi vybratymi menami, dokonca ani hned po porode, tak maly asi 2 ci 3 dni nemal ziadne meno (normalne aj ho oznacili v porodnici iba priezviskom) a az potom sa konecne rozhodli a jedno vybrali. 😉

ema234
17. okt 2017

@marlen_ka87 u mna Dorota 🙂

mirro
17. okt 2017

@ema234 aj u mňa, mám ju doma a nikdy som neoľutovala výber mena 🙂

anega79
17. okt 2017

Olivia

stastenka42
18. okt 2017

Ja som mala dve , Barbora a Tamara...ale keď sa malá narodila hneď bola Tamarka 😀.. Vyber si a počkaj kým sa narodí, potom ťa napadne to pravé meno pre ňu 😀

marlen_ka87
autor
18. okt 2017

@ema234 dorota je fajn ale tu chce mať manželova sestra :D

triciachloebrody
18. okt 2017

Dora ? To je ako Kubo :(

sandrahi
18. okt 2017

podla tych numerologickych veci by som sa vobec neriadila 🙂 tak si to nechajte az na poslednu chvilu, ked sa narodi a pozries sa na nu tak budes vediet ci je olivia alebo tamarka 🙂

marlen_ka87
autor
18. okt 2017

je to veru poriadna dilema ..ale zeny povedzte mi ako to spravit ked chceme to dietatko uz dopredu oslovovat..a teda myslim si ze v pondelok sa dozvieme na 100% (dúfam) či dievča alebo chlapec.

zuzka102
18. okt 2017

Kamoška s manželom to spravili tak, že každý tyzden-dva oslovovali drobca v brusku iným menom, z niekoľkých medzi ktorými sa rozhodovali. :D

womankc
18. okt 2017

@marlen_ka87 tak, ak sa nevieš rozhodnúť, tak urob radosť mužovi a zvoľ Tamarku ...

womankc
18. okt 2017

@olifcek isteže áno, mne to príde také vážne meno
Malej Sofinke nech sa darí v brušku . Sofiu sme aj my chceli nakoniec máme Katarína a Simonu , ale tá staršia si dala aspoň birmovné meno Sofia

deginko
18. okt 2017

Za mna je Olivia nadherne meno a pre druhe dieta by som chcela take meno..mna len hneva,ze nevies oslovit zdrobneninou..Je to krasne meno ale iba v tom tvare..takzr napr olivuska olivka..nehrozi..to uz radsrj Livia..livka livuska

poisonblu
18. okt 2017

@marlen_ka87 viac sa mi paci meno Tamara, poznam jedno dievcatko a volaju ju Tami...kamoska ma Oliviu a tu volaju Lili...a teda ja som cele tehotenstvo cakala dievca, meno sme ledva vybrali a hups, narodil sa mi chalan..ale to od zaciatku som vedela, ze chlapec bude Tomáš, lebo sa mi to prisnilo

takze mozno keby cakam druhe dieta dievcatko, bude tamarka, lebo Tomi a Tami :D

gabrielazuberova
18. okt 2017

ja by som sa riadila srdcom mozno nejakymi znameniami co ti napovedia 😆 Ja som mala vybraté meno Olívia, strašne sa mi páčilo a starka bola Otilia tak trošku aj na pamiatku jej som chcela, no potom som bola v meste a na jedno dievčatko mama zakricala Isabel, zapáčilo sa mi a zacala som nad nim rozmýšľat, no a potom sme pozerali film kde bola Bella a mala začala strašne v brusku santit a kopkat tak som wi to vysvelila ze si meno vybrala sama 😍

monise
18. okt 2017

@gabrielazuberova presne suhlasim treba pocuvat,nacuvat,a ono naznacuje ake ma mat meno.Inac ja mam Oliviu a Izabelu😉

deny3
18. okt 2017

@marlen_ka87 nerozhoduj sa teraz, v brušku ju oslovuj, ako ťa napadne, skoro prídeš nato, ktoré meno ťa napadne ako prvé. Najneskôr na pôrodnej sále, ked sa ťa opýtajú, ako sa bude volať. Obe mená sú pekné.

Inak Dorota, malý mal v škôlke spolužiačku Dorotku, spočiatku sa mi to meno nepáčilo, no jej tá Dorotka veľmi pristala a každý ju takto oslovoval.
Ja mám Jakuba a ked počujem Kubo, vraždila by som, rodine a známym som povedala, že si neželám, aby ho takto oslovovali, ak nechcú použiť zdrobneninu, tak nech použijú celé meno, Jakub.