Výhody a nevýhody nepoznania dňa smrti
Myslite ze je to dobre ze clovek nevie kedy zomrie ? Ti co si smrt naplanuju predsa vedia den aj cas 🤔
Myslis ze ja si teraz mam naplanovat akoze samovrazdu o par rokov o tej a tej hodine?
A co ked ma klepne uz zajtra?
Kazdopadne clovek ktory sa ide zabit sam ma zatemneny mozog. Pri vsetkom zdravi a vedomi si sam nesiahne. Takze… mozno ani nema pojem o case a je mu to jedno.
@walentina7 k tomuto by som bol skôr skeptický.
@maryetta nie nie ze si mas naplanovat. Len uvaha ze ti co si dobrovolne idu siahnut na zivot vlastne rozhodnu kedy to bude. A ostatni co chcu zit to proste nevedia kedy to pride
Urcite je dobre, ze to nevieme aj ked vela krat mi napadlo, ze by sa mi asi zilo lahsie, pripravovala by som sa na to a urcite by som veci robila inak.
Pre mna je teraz najsmutnejsie, ze denne pocuvam od svojej mamy ako tu uz nebude dlho, ze uz ju zivot nebavi a ze citi, ze sa kazdym dnom blizi koniec 😭
Je nevladna, prejde maximalne po izbe a sanitkou k lekarom, nema motivaciu v zivote, nic ju nebavi, je pesimista a tazko ju potesit🙈 Takze som sa vzdala a nechavam ju v jej nalade, ale trapi ma to velmi.
Alebo naopak by žil v strachu, v smútku, depresii a v sebaľútosti.Lebo nato musí byť sakra silný človek. To je rovnako akp s rakovinou.Nekto to zvláda, bojuje a niekto to psychicky nedáva...

@walentina7 a ako to vypocitam