Výhovorky ľudí a nedostatok pohybu: Prečo si radšej privstať?
Bavi ma, ako si lenivi ludia vzdy najdu 1500 vyhovoriek, ako nemaju cas, ako sa nieco neda miesto toho, aby spravili pre svoje zdravie nieco na viac. Mam sedave zamestnanie. Ja si napriklad vzdy radsej privstanem, aby som mala cas na rannu prechadzku alebo cvicenie a po praci taktiez mam vela pohubu, hoc aj obycajna chodza. Vsade sa snazim chodit peso. Ano, cez tyzden toho volneho casu je pomenej, ale venujem ho svojmu zdraviu a nerozumiem, ze clovek si nedokaze vyclenit hodinku denne na pohyb. Mam kolegyne so znacnou nadvahou a vkuse po lekaroch chodia, lebo raz tlak, raz bolesti kolien a este produ nasrate a sfucane na lekarov, ze zase mi ten k***t povedal, ze mam schudnut :D a ked maju v praci nahodou prejst z jednej kancelarie do druhej, uz sa tvaria, ako keby mali bezat maraton :D parluku rovno pred robotu a ked nahodou musia zaparkovat o jednu ulicu dalej, uz sa ofucuju, ze musia ist daleko. Jedna kolegyna sa dpkonca necha zviest druhou kolegynou autom o ulicu dalej, co by mala peso 5 minut, aby nemusela chodit. Tiez obezna :D takze ked mi tucny clovek zacne vymenovat tolko staznosti, ako sa daco neda, tak realita je zial taka, ze si len proste lenivy :D
Autorka, ako sa do teba všetci škaredo pustili. Ja s tvojim príspevkom úplne súhlasím a tiež to tak vidím. A nejde len o cvičenie ale aj o iné veci v živote. Ľudia majú milión výhovoriek prečo niečo nejde, či už ide o zdravie, financie alebo osobný rozvoj. Chýba im disciplína, s niečím začať a vydržať. Ja napríklad chcem byť zdravá, silná, cítiť sa dobre, byť na tom finančne dobre atď. A musím pre to každý deň niečo urobiť, a netvrdím že to nejde a vytrvám v tom. Prajem všetko dobré do života a nenechaj sa znechutiť.
Zi a nechj žiť, nesud sama budeš sudena
Nezvyknem komentovať ale niečo ti poviem ....ty sa staraj hlavne o seba a nie o druhých. Ty sa nezaujímajú o to pre co ma niekto 1500 výhovoriek,nežijem jeho život.
Ďalšia vec co ti napíšem ja mam nadváhou a nemám čas behať a chodiť cvičiť a hlavne nemám čas sa starať o druhých. Ráno vstávam o 4:45 h idem von venčiť prídem domov rýchlo zobudiť deti 11 a 8r pomôcť detom ,spraviť desiatu a o 5:55 h letím do auta kde cestujeme 45 km do prace ,po ceste vyhodím deti v škole aj manžela,ja palím do prace robím školskej kuchyne .Hneď ako prídem pre 7 h tak mam také fofri ,že nemám ani čas si kávu spraviť. Mame 620 stravníkov a stoho mam okrem mňa ešte 5 kolegin .Stiham s kolegyňami ktore maju 48 kg .Od 4:45 som na nohách, keď nerátam cestu do prace a cestu s práce keď idem domov.Jedlo u mňa, že v kľude mať obed nehrozí, jedine co zien.je keď sa dochucuje a to je asi 2 veľa lyžice jedla .Keď skončím v práci bez toho aby som co len 5 minút sedela utekám autom pre deti ,manžela ďalšia cesta domov .Keď prídem domov je 16:30 a následne idem von so psami venčiť, prídem domov s venčenie myijem dlážku. Deti rýchlo úlohy obe majú každý deň veľa toho .Pokiaľ sa pripravia tak si rýchlo hodím banán alebo čokoľvek co mam pri ruke .Ideme sa učiť, následne deti majú sprchu to už je pomalí 20 h .Ja sama mam na seba čas tak 30 minút keď idem sa osprchovať a hodím prať prádlo.Nasledne manžel ide venčiť psov zasa posledný krát. Ešte popri tom chodím exteren do školy. Áno bolia ma nohy ,chrbtica ,som unavená, vyčerpaná.Mam nadváhu a co ? Komu sa nepáči tak mi moze vieš čo, vyskočiť na chrbát. Ľudia súdia a ohovaraju a mam to u prpeli nik nežije môj život. Som potetovana od hlavy po päty,mam už dávno po 40 tke,som obezna, mam dlhé dredy a co teraz som iná ,neriešim ľudí čo si myslia .
Ako takýto príspevok neviem co si od neho čakala, že ti tu každá povie áno sú to lenivé ,vyzrate prasatá a ty si úžasná, že si taká šikovná 😂😂😂😂 podľa mňa dostaneš viac naložené ako znesiem 😉😉😉
@mandzula Otehotniet sa nepodarilo aj tak, len som dufala, ze si tym dam vacsiu sancu. Zial, co uz.

@reanda ešte jedna k tej rakovine: citujem :
Rakovina
Odhaduje sa, že obezita je zodpovedná za približne 20 % všetkých prípadov malígneho ochorenia. Je tu súvis s rakovinou hrubého čreva, pažeráka, prsníkov, maternice, obličiek, žalúdka, žlčníka, pankreasu a dokonca aj s leukémiou. Onkologickí pacienti s obezitou majú horšiu prognózu.