Vyhral už niekto z vás v bločkovej lotérii?
Zaujimalo by ma ci ste niekto vyhrali v blockvej loterii alebo poznate niekoho kto vyhral.zaujimalo by ma to pre to ,ci sa to oplati tam tie kody davat.
Nič a nepoznám nikoho, kto by vyhral. Dokonca nepoznám nikoho, kto by počul, že nejaký známy vyhral. 😠 Začínam mať pocit, že je to celé nejaké podozrivé. Osobne poznám minimálne troch ľudí čo vyhrali väčšiu sumu na športke, ale na bločkovej fakt nikto. 😖
Pekne si napracu pokladne uradne zz toho 😀
Ja tiez o nikom neviem ani som nepocula o nikom
@bibinka379 ano vyhrala auto len bohužiaľ nema vodičák ona ani jej priatel ale začali si ho robit v apríli tak koncom leta už budú brázdiť slovenské cesty s novým zihadlom 🙂
už som do bločkovej lotérie zaregistrovala pekných pár bločkov ... chcem sa opýtať, počul už niekto o niekom kto by vyhral v tejto lotérii? Nie je to celé len nejaká sranda a v skutočnosti nikto nevyhráva?
Je nedela. Zas som zaregistroval, teraz iba osem bločkov. Doteraz najmenej. Registrujem týždenne tak 50, niekedy 80, a už aj 100 bločkov. Odkedy táto lotéria funguje. Zatial žiadna výhra, a trochu oneskorene začínam už aj ja neveriť.
ja som napríklad vyhral 100€ .. pred vianocami .. potešilo 😉
v tej dobe som mal podaných asi 500 bločkov.. teraz ich mám podaných 860 kúskov.
ja mám z toho taký pocit, že do toho zlosovania idú len bločky s vyššími sumami.. žiadne rožky v supermarkete.. tam oni nepotrebujú robiť daňovú kontrolu.. ten môj bol cca. 400€ za nábytok..
vtedy ma to celkom nakoplo.. ale teraz už zasa strácam ilúzie ☹
Wow, pri takomto množstve bločkov sa ani nedivim, ze nikto nepozna nikoho kto vyhral. Ved len nas tu, desat ludi co podava a uz je to mnozstvo podanych blockov velke, ked vyzrebuju len tych par co vyzrebuju, tak sa uz vobec nedivim. Ale asi sa na to aj ja vyprdnem. sance su minimalne....
V bločkovej lotérii si nikto nevyzdvihol tri autá a tisíce eur | TVnoviny.sk
www.tvnoviny.sk/.../1741060_v-blockovej-loterii......
Prečítajte si, koľko Slovákov „zarobilo" na bločkovej lotérii v roku 2013. ... získať finančné prilepšenie v 1. šanci alebo vyhrať auto a iné vecné ceny v 2. šanci....
Takto to kedysi vypisovali, ale teraz uz ani nenapisu, co, kto a ako. Podla mojej iluzie, je v tom podvod ako byč. A ta vyskerena tvar na uvodnej obrazovke, asi vlastni tie auta, čo si ludia ´´vraj nevizdvihli , , v loterii. 😅
ja tiez regitrujem blocky uz dlhsiu dobu a stale nic ,dnes som pisalo do tipodu ci este to regitrovanie je aktualne,lebo som uz dlhsi cas nic o tom nepocula
Ale rada by som vyhrala aspon 5000 e-Pomohlo by to

ahoj. my dávame od začiatku, čo bločková trvá a zatiaľ sme nič nevyhrali. Mňa tiež zaujíma, či niekto vyhral? Maja.