icon

Vyjadrite vďaku komunite Modrého koníka počas Vianoc

hugger
12. dec 2023

Blíži sa koniec roka a asi ako každý aj ja trochu rekapitulujem. A musím priznať že komunita ľudí na MK mi veľmi pomohla za čo by som sa chcel poďakovať, možno trochu konkrétnejšie a osobnejšie.

Ak máte obľúbené nicky s ktorých názormi sa stotožňujete, alebo vás donútia sa zamyslieť, alebo len pobavia, poďakujte im, v tejto téme alebo inde.

A ešte zábavnejšie by bolo keby každý kto dostane poďakovanie poďakuje dvom ďalším. Je to jednoduché: Stačí vedieť komu a za čo.😊

karolinakr
12. dec 2023

@maranco ..ty budeš právnik, alebo niečo podobné, davaš odborne rady v temach, myslím, že užitočných 👍

vanilkovazmrzka
12. dec 2023

To je mile 🙂

Ja si velmi nepamatam mena, som skor na tvare, takze z mojej deravej pamate je to urcite @viestta ktora ma zazracnu schopnost konstruktivne poradit tusim na akukolvek temu 😃

bloger
13. dec 2023

@karolinakr Chcel by som aj tebe podakovať. Som rád, že sme si vysvetlili také menšie nedorozumenie. Veľmi si ťa vážim si milá a vtipná.

hugger
autor
13. dec 2023

@tanyag

Máš odvahu verejne riešiť témy ktoré by mnohí z nás "zo skrine" nikdy nevytiahli

Ďakujem

hugger
autor
13. dec 2023

@petamich 👏

tanyag
13. dec 2023

@hugger Jeej, ďakujem 😊 To je veľmi milé, potešilo 🙂 Až som prekvapená, že som sa v tejto téme našla. Len poznamenám, že taká aká som vo virtuálnom svete, som aj v reálnom, pokecám o čomkoľvek 😉

Už keď sme pri tom, tak z mužského osadenia patrí vďaka aj Tebe (nepíšem to len preto, že si ma označil práve ty). Čo sledujem príspevky, nikdy si nebol vulgárny, nikdy si sa nikomu nevysmieval, nikdy si nikoho nezosmiešnil a to je v dnešnej dobe vzácne, aspoň pre mňa. Ja Ti v živote prajem veľa šťastia a hlavne, aby si konečne spoznal čaro tej pravej lásky 😊

Ďalší muž, ktorý podľa mňa vždy pomôže, poradí je práve @maranco, aj keď som niekedy len tichý pozorovateľ a čitateľ, pomohol si už aj mne v niektorých témach a myslím, že aj o tom diskusie sú, že pomôžu zároveň viacerým ľuďom 😉

No a ženské osadensto...Nikto iný ako @viestta to byť nemôze, ja ju osobne nazývam "šéfka" modrého koníka a to nemyslím vôbec v zlom alebo ironicky, proste táto žena je pre mňa človek, ktorý je intelitentný, vie toho vážne veľmi veľa a vždy poradí, pomôže. Viem, že veľa ľuďom leží v žalúdku, ale pre mňa je to človek, ktorého rada čítam 😊

ĎAKUJEM.

hugger
autor
13. dec 2023

@tanyag

Ďakujem za veľmi milé slová, potešia o to viac keď sú od Teba 😊

hugger
autor
13. dec 2023

@mk22

Obdivujem Ťa za to ako dokážeš ľudí podporiť aby sa nebáli zmeny a ako vieš ukázať na svetlo na konci tunela.

Ďakujem

mk22
13. dec 2023

@hugger ooo, to je mile, téma, aj tvoje slova❣️ normálne si ma rozcitil❣️
Ja zase spomeniem teba, rada čítam tvoje postrehy, rady, vždy dávajú zmysel.. Prajem ti v živote všetko dobre🙂♥️
A spomeniem
@tanyag @cacianka to sú žienky, ktoré takmer vždy píšu presne tak ako ja.
@cacianka radi vždy prakticky, priamo, som presvedčená ze už mnohým ženám pomohla.
Tiež @viestta jej rady sú vždy trefne, priame..vždy si ju rada prečítam.

tanyag
13. dec 2023

@mk22 Jeej ďakujem 😊

mk22
13. dec 2023

@tanyag už sme sa veľa x "stretli" vždy si reagovala ako ja, otvorene a priamo, niekedy si až doslovne prepísala moje slova😃
Ta priamost môže niekedy vyznieť tvrdo, ale možno práve to otvára oči autorkam..

karolinakr
13. dec 2023

@bloger
🙂
a ty máš aj blog, ale sa venuješ novinarčine, či len nahodou si si dal tuto prezývku? aj som rozmyšľala,a či prispievaš niekde článkami

hugger
autor
13. dec 2023

@cacianka

1. Vždy pripravená poradiť a pomôcť.
2. Ak sa nebojíte že by ste si mohli cvrknúť prečítajte si trapasy z 2015.
3. Vynašla novú mužskú emóciu: "Počuj Jožo a tebe nie je kokotno?"😂

Ďakujem

cacianka
13. dec 2023

@mk22 ďakujem, vystihla si. Nielen na ploche aj aj diskrétne v ústraní sa snažím pomôcť.
Ďakujem že si si to všimla, lebo chváliť sa nechcem, ale moje 💖 to potešilo. Fakt je to pre mňa veľmi potešujúce.
@hugger ty si pátrač ? Ktorý z tých 3 ? 🤩 Čo také som napísala v r.2015 🤷
ďakujem, tvoje slovká ma zohriali ❤️‍🔥
A tu emóciu som asi nevymyslela, možno niekedy v praveku mk som sa inšpirovala, takže zásluh sa vzdávam.

cacianka
13. dec 2023

Ľudkovia moji, ja už pár hodín rozmýšľam koho spomenúť, poďakovať. No komu ....
Je vás veľa, koho by som pochválila, komu by som ruku podala , komu by som poďakovala.
S veľa ľuďmi zdieľam názory, cítim že sme na jednej vlnovej dĺžke, vysielame signály a naše vysielače sú naladené na prijímače a opačne.
Sú témy kde sa aj nezhodneme, asi máme blbu chvíľu a spravíme krok vedľa, ale sme ľudia s kladmi aj zápormi, ale na 98% sa rešpektujeme.
Tak mi prepáčte že nebudem menovať, písať nicky, lebo by som to tu spamovala a zoznam by bol dosť dlhý, pretože vybrať 3 mena, mi nie je dosť . Však aspoň lajkujem príspevky s ktorými som stotožnená,súhlasím s nimi a pokladám ich za správne, podnetné. Vy to viete, komu sa stále ukazuje môj 👍....
Chcem však poďakovať všetkým dobrým ľuďom, pochváliť všetkých ochotnych, za to že ste ľudskí, za to že ste .
Moja hlboká poklona 🫂

hugger
autor
13. dec 2023

Ďakujem @h2 za to že každému praje aby našiel svoju spriaznenú dušu. 😌

hugger
autor
13. dec 2023

@slovakboy

Vieš že Tvoje príspevky číta každá jedna žena na MK? A niektoré isto tajne dúfajú že by takého chlapa mali doma.

Ďakujem že vyvažuješ reputáciu slovenských mužov. Niekedy to nie je ľahká úloha.

bloger
13. dec 2023

@karolinakr Nie len ma to takto napadlo. Ale príde mi to také otrepané a nie vhodné na MK. Ty máš krásne meno tu. Tak dakujem a nech máš aj ty krásne Vianoce.

h2
13. dec 2023

@hugger 😃 Ďakujem, nemyslela som si, že budem na tvojom "ďakovnom zozname", naozaj ma to prekvapilo.
Ja ďakujem každému, kto na tomto fóre vie komunikovať slušne a s rešpektom k názorom druhých. Nechcem menovať konkrétne, lebo by som, nedajbože, na niekoho zabudla a mohol by sa cítiť ukrivdene, čo by som určite nechcela. Ale ľuďom, ktorí mi pomohli, sa snažím poďakovať hneď v tej diskusii, kde sa to udeje. Len pred pár dňami na mňa doľahla nejaká depka a MK ma tu podržal a dodal optimizmus, ako už veľakrát predtým.
A ešte ďakujem ľuďom, ktorí tu robia aj zábavu, dokážu sa zasmiať, hoci aj sami na sebe a neurážajú sa, keď niekto vnesie trochu humoru aj do vážnejších tém.

hugger
autor
13. dec 2023

Ďakujem @demodun za tichú a nenápadnú podporu 😌

hugger
autor
13. dec 2023

@la_dolce_vita Ďakujem za Tvoju mladistvú energiu ktorú na MK prinášaš

hugger
autor
13. dec 2023

Ďakujem @janka2273 za postoje a názory v ktorých vždy uprednostní ľudí a vzťahy pred materiálnymi statkami.

demodun
13. dec 2023

@hugger ó ďakujem.
Ja sa ku každej téme dostanem tradične posledná, keď je už takmer všetko povedané. 😄
Ja rada čítam aj komentáre mužov, takže mi nedá nespomenúť @hefo, @slovakboy a taktiež ma vždy pobaví @goodidea a jeho ROZCHOD.

la_dolce_vita
13. dec 2023

@hugger jeej dakujem 🙂 teraz si ma fakt prekvapil, ani ja som to necakala, som tu pomerne nova a vekom uz nie velmi mlada, ale duchom snad ano. Za seba dakujem najma muzom tu pritomnym, pre mna je zaujimavy vas nazor a muzsky pohlad na nielen zensku problematiku. V zenach mam zatial chaos 🙂

janka2273
13. dec 2023

@hugger Ahoj😉😉 som rada, že si sa ozval a spomenul si 😘
Prajem krásne Vianoce, lásku a pokoj v duši ❤️

la_dolce_vita
13. dec 2023

@hugger krasne a pokojne sviatky nielen Tebe, ale vsetkym fajn ludom, co su tu.. 🙂

mondolina
13. dec 2023

veľmi milý príspevok ♥️

grof_monte_christo
13. dec 2023

Ja som veľmi dlho uvažovala, komu podakovat za jeho prítomnosť na tomto fóre. Je vas veľa a nebudem všetkých menovať jednotlivo 🙂Spomeniem len jedného človeka, vďaka ktorému sa mi hlavne v oblasti partnerských vzťahov rozšírili obzory. Ďakujem @bbshop ♥️

karolinakr
13. dec 2023

no tak potom aj dam @katkami123 páči sa mi, s akým entuziazmom sa púšťaš do diskutujúcich, je to sranda z dialky pozorovať...a tebe @valeria_h tradične máš milú profilovku 😀

lubkovaandrejka
13. dec 2023

@hugger velmi mila tema, to sa casto nevidi 🙂 Najviac mi do oci udrel -
@bloger, ten je vzdy na kazdeho velmi mily, slusny a pride mi,ze kazdemu chce poradit s co najlepsim zamerom, nikdy nie je drzy ani utocny. Tak za to mu chcem podakovat,ze ma v sebe tolko empatie, ze nikomu nenaklada.🌹🌹
A
@viestta je skvela, to je taka hviezda modreho konika 🙂 ta ma zase brutalny rozhlad a je velmi scitana, takze niekedy sa vdaka nej dozviem nieco nove. Dakujem.🌹🌹