icon

Vyjadrite vďaku komunite Modrého koníka počas Vianoc

hugger
12. dec 2023

Blíži sa koniec roka a asi ako každý aj ja trochu rekapitulujem. A musím priznať že komunita ľudí na MK mi veľmi pomohla za čo by som sa chcel poďakovať, možno trochu konkrétnejšie a osobnejšie.

Ak máte obľúbené nicky s ktorých názormi sa stotožňujete, alebo vás donútia sa zamyslieť, alebo len pobavia, poďakujte im, v tejto téme alebo inde.

A ešte zábavnejšie by bolo keby každý kto dostane poďakovanie poďakuje dvom ďalším. Je to jednoduché: Stačí vedieť komu a za čo.😊

madeincssr
21. dec 2023

@ibatanecnica nemyslim, ze na takychto komunitach (vacsinou konstruktivnych) je nieco zle. Je rozdiel dostat 1-2-3-5 rad/nazorov a desiatky az stovky. Clovek sa inspiruje, zvazi rozne pohlady a moze sa lepsie rozhodnut. Nehovoriac o mnohych praktickych/technickych radach a pomoci.

hankm
21. dec 2023

@karolinakr obrazok sochy Cicera

karolinakr
21. dec 2023
ibatanecnica
21. dec 2023

@madeincssr netvrdím že je to zlé ale či ľudia potom viac nekomunikujú s neznámymi ľuďmi akos blízkymi. Čítala som tu pár takých tém, kde žiadala autorka pohľad na určitú situáciu -nejaký konflikt s niekým. Ženy jej radili zavolať tej osobe/osobám a vydiskutovať si to osobne. A podľa obsahu diskusie k tomu pravdepodobne ani nedošlo. Stále si išla svoje. Tak mi to len napadlo, či sa potom človek miesto rozprávania sa s ľuďmi, hľadania riešní, kompromisov, neutieka sem a tým vlastne ani nič nevyrieši. Netvrdím že je taká každá diskusia ale pomaly sa všetko presúva na net z bežného života.

viestta
21. dec 2023

@karolinakr ako si vedela, ze myslim prave tohto trtka? 😀

la_dolce_vita
21. dec 2023

@karolinakr uff, az som sa zlakla 🙂... taketo foto tu kazi karmu 🙂

ibatanecnica
21. dec 2023

@karolinakr ježiši mária, môj muž si práve pustil nejaký prejav vyhlásenie Fica a hneď mi tu toto naskočilo. Až ma myklo. ´´Uplne naraz aj obraz aj zvuk 😂

la_dolce_vita
21. dec 2023

@ibatanecnica duplovane uz je fakt privela, mne by to znechutilo obed 🙂

ibatanecnica
21. dec 2023

@la_dolce_vita už som po, ale už som chcela zakladať tému že či aj vám ten obrázok rozpráva, čo sa deje😂

karolinakr
21. dec 2023
sticker
ibatanecnica
21. dec 2023

@karolinakr milé aktuality bllllllllllllll, to mi hneď napadlo, či ako to presne bolo

muchacici
21. dec 2023

@hugger Jeeeeeeeeej, to je veľmi milé 🤗❤️🥰 úplne som príjemne prekvapená ❤️

felinda
21. dec 2023

@skusihu dakujem krásne , to som nečakala 🥰 úprimne ma to dojalo

hugger
autor
21. dec 2023

@ibatanecnica mam podobný názor ako @madeincssr

Reálne si povedzme, koľko blízkych priateľov vo svojom okolí máme, ktorým by sme sa vedeli zdôveriť s mnohokrát veľmi intímnymi témami? Anonymita má tú výhodu že sa nebojíme rozprávať o veciach o ktorých sa rozpráva ťažko.

ibatanecnica
21. dec 2023

@hugger tak ja s tým problém nemám, mám pár ozaj dobrých kámošiek, + v okolí mám ľudí, nerozoberám s každým všetko, S niekým niečo, podľa toho ako sme nastavení.
A zase povedzme si úprimne, tu niektoré toľko toho popíšu, že tá anonymita je u niektorých pomaly aj stratená

ketrint
21. dec 2023

@hugger ☺️ Toto je naozaj mimoriadne mila téma. Ja som naozaj skôr tichy pozorovateľ a lajkovac (keďže ku témam sa dostávam spätne, s oneskorením a veľa trefnych a vystiznych veci je už napísaných).
Komentáre, pri ktorých sa ale vždy pristavim aj pri rýchlom scrollovani, sú určite tie od @moonlight1210 💕 ďakujem Ti za múdrosť, empatiu a neskutočne dobre rady, ktoré vkladáš do príspevkov. Tu osobne mám pocit, akoby Tvoje vyjadrovanie bolo az profesionálne a úprimne si vnútorne prajem, aby si aj v reálnom živote pracovala v tomto smere a s ľudmi, lebo toto čo máš v sebe a forma, akou to dokážeš podať ďalej je skutocne niečo dychvyrazajuce. 💕
Ďalej by som ešte chcela spomenúť @mikadooo 💕a @melanta 💕 ktoré si poravde trochu pletiem 😅, ale su to vždy osviežujúce a zaujímavé názory, ktoré si prečítam a vyslovene ich pod témami vyhľadávam.💕
A tiež moja obľúbená @h2 💕 🤗🤗

hugger
autor
21. dec 2023

@ketrint 👏

ketrint
21. dec 2023

a ešte dopĺňam @mandzula 💕 , tieto tri emkove baby si pletiem🫣, ale viem, že všetky sú mi názorovo blízke, paci sa mi ich prejav, obsah a forma príspevkov.

isis234
22. dec 2023

@hugger vďaka, potešilo. Nečakala som to.
Pokojné sviatky prajem

lesoto
Odpoveď bola odstránená
wanduska327
22. dec 2023

@hugger Krásna myšlienka založiť takúto tému

mandzula
22. dec 2023

@ketrint ďakujem, potešilo.🙂

isis234
22. dec 2023

Vďaka všetkým, kto ma obohatili o skúsenosti, ....či to boli rady, námety, aj komentáre v diskusii. Neviem už presne nicky. Je ich viacej.❤🍀

hugger
autor
22. dec 2023

Ďakujem @jablcko1982 @vecicky1805 @janka2273 @miriamsenica za podporu ktorá nebola viditeľná na verejnom fóre, cením si ju aj tak. 😌

h2
22. dec 2023

@ketrint Jéj, ďakujem, to je milé! 😘❤️

vecicky1805
22. dec 2023

@hugger ďakujem a prajem krásne Vianoce a nech sa všetko dá doporiadku k spokojnosti všetkých, veľa šťastia a zdravia, v tvojom prípade aj tej lásky, ktorej je málo..

ketrint
22. dec 2023

@h2 niekedy aj rozmýšľam, že by som Ta nemala toľko lajkovat, že chceš len dobre poradiť a ako bonus máš vecne spamy od nás ostatných (a odo mna ich smerom k Tebe ide teda hodne 🙈☺️)

janka2273
22. dec 2023

@hugger Krásne Vianoce prajem 🎄🎁❤️🎁🎄

hugger
autor
24. dec 2023

Ďakujem anonymom ktorí mi poslali srdiečko. Čakal som od tejto témy všeličo ale toto naozaj nie. O to viac si to vážim. Potešili veľmi ☺️

hugger
autor
24. dec 2023

Prajem vám všetkým zdravie a dobré vzťahy s ľuďmi okolo vás. Všetko ostatné sa dá kúpiť, ak to naozaj treba. Pokojné Vianoce 😌