icon

Vyjadrite vďaku komunite Modrého koníka počas Vianoc

hugger
12. dec 2023

Blíži sa koniec roka a asi ako každý aj ja trochu rekapitulujem. A musím priznať že komunita ľudí na MK mi veľmi pomohla za čo by som sa chcel poďakovať, možno trochu konkrétnejšie a osobnejšie.

Ak máte obľúbené nicky s ktorých názormi sa stotožňujete, alebo vás donútia sa zamyslieť, alebo len pobavia, poďakujte im, v tejto téme alebo inde.

A ešte zábavnejšie by bolo keby každý kto dostane poďakovanie poďakuje dvom ďalším. Je to jednoduché: Stačí vedieť komu a za čo.😊

hugger
autor
16. dec 2023

Ďakujem @miscellaneous. Tvoje slová zahrejú na duši😌

h2
16. dec 2023
ibatanecnica
18. dec 2023

@karolinakr Ďakujem za tipy. Budúci týždeň budem mať voľnejšie, tak popozerám, väčšinu z nich som nevidela.

hugger
autor
18. dec 2023

@hefo

Ďakujem za názory a postoje z ktorých je zjavné že rodina a deti sú pre teba dôležité

hefo
18. dec 2023

@hugger Tak díky!

hugger
autor
19. dec 2023

@harrison @martinmartin @hankm @hopsadobrandejsa @marseillefan @bloger @goodidea @slovakboy @hefo @madeincssr

Chlapi máte gule dať svoj názor na mamičkovskom fóre a zároveň viete kultúrne reagovať na hejt ak ten názor nesadne. To sa cení, je to znak vyspelého muža. Vďaka.

deedol
19. dec 2023

@hugger teraz si mi pripomenul @marseillefan - vdaka za tvoje triezve nazory nielen na problemy zo sexualnej oblasti🙂

miskakyska
19. dec 2023

@goodidea
je neaktívny 🙄ja len, keď ho stále označuješ😁🤭

hugger
autor
19. dec 2023

@dadis @beata_k @maribell @macatt @mk22 @kristii @liv1 @majada35 @anos18 @lenkasarka @luccija

Veľká vďaka za konštruktívne rady a podporu v mojich témach. To množstvo a rozličnosť vašich názorov je to v čom je hodnota tejto komunity.

beata_k
19. dec 2023

@hugger Dakujem. Pekne sviatky prajem 🙂

macatt
19. dec 2023

@hugger Och, ďakujem🫀
Bolo spomenutých veľa nickov, len by som sa opakovala.. želám ti krásne sviatky plné pohody a ostatným tiež a nech vás neudupú v Tesco🙄 držte saaa😘

hankm
19. dec 2023

@karolinakr ten z Revucej? 😁

karolinakr
19. dec 2023

@hankm počkaj, ktory odkaz mysliš, pisala som ich tu xy

anos18
19. dec 2023

@hugger veľmi milá téma 😊

hugger
autor
20. dec 2023

@jan510 @oliolijanka @ukulela @sheila121 @kristii

Ďakujem aj za kritické príspevky, vo vašom podaní nútia človeka aby sa nad sebou zamyslel. 😌

h2
20. dec 2023

@hugger Toto je, jak adventný kalendár. Normálne som zvedavá, koho si necháš na Štedrý deň. 😃

karolinakr
20. dec 2023

@h2 😂

karolinakr
20. dec 2023

@h2 tam bude mat na lavej strane ma dal, všetky hriechy, kt . viesta urobila, na pravej strane dal, koľkým ľuďom pomohla, potom tam bude mat curriculum vitae a krátky príhovor k celému osadenstuv koníka so šampanským + v krátkosti dá plány do buducna na rok 2024...

karolinakr
20. dec 2023

Ja by som dala 1.1.2024 dala 3 medaily ako admin najviac prispevkom na koniku 1.cena wellnes pobyt 2.cena predžený víkend v Tatrách a 3.cena sada domacich potrieb

hugger
autor
20. dec 2023

@karolinakr na ktorú cenu si trúfaš Ty?

karolinakr
20. dec 2023

@hugger 🙂 ja som out, diskusie nezakladam

hugger
autor
21. dec 2023

@lindous @liljana @ketrint @pralinka25 @anketkarka @pribinak @zmrzlinka2021 @anjelicek26 @isis234 @simca06022011 @vanilkovazmrzka @dskjhfdlkdjhl @dzulli1980 @denisah6 @jana_eyre_2 @oneinamilion @hladamematku @stanulienkat @jj298 @koniarova @muchacici @beronsche

Hoci sme nemali rozsiahle vzájomné diskusie vo vašich príspevkoch vidím snahu pochopiť a pomôcť.

Ďakujem 😌

skusihu
21. dec 2023

@zalka som vďačná za trpezlivosť a odborné rady
@felinda vďaka tebe verím, že ešte v ľuďoch možno nájsť dobro

viestta
21. dec 2023

@karolinakr mna spomenul uz na prvej strane, ale uctovna suvaha o mne by bola zaujimava 🙂

hugger
autor
21. dec 2023

@viestta

Tých pár drobností v ktorých sa nezhodneme nemôže zatieniť môj názor na to akú veľkú hodnotu tejto komunite prinášaš. 😌

karolinakr
21. dec 2023

@viestta ale ked natočiš video a pridaš ho sem, ja si ho pozriem 🙂

hugger
autor
21. dec 2023

@karolinakr o akom videu je rec?

karolinakr
21. dec 2023

@hugger no, že pod stromčekom s prskavkou a stedrym stolom viestta so šampanskym v ruke prehovori prihovor k osadenstvu koníka

ibatanecnica
21. dec 2023

@hugger keď som si tu teraz prečítala slovo komunita, tak mi napadlo. Ľudia nadávajú na decká, že sú iba po soci.sieťach, nekomunikujú normálne iba cez mobily a tu sa v podstate deje to isté do určitej miery. Neviem, či ľudia nekomunikujú medzi sebou a radšej idú rozoberať problémy s cudzími na net. To mi len tak napadlo. Jasné, každý môže mať dôvod iný

viestta
21. dec 2023

@karolinakr prihovory k narodu prenechavam vyvolenym (teda zvolenym)