icon

Výška ženy

12. nov 2022

Ahojte.. napadla mi taká vec.. meriam 162cm, som dospelá, už nenarastiem (mam 25).. vždy som si myslela, že to je klasická ženská výška, nikdy som to nijako neriešila, až do včera.. moja sestra má 14r a je vyššia ako ja.. naša mamina je vysoká rovnako ako ja.. a teraz mali v triede rodičovske združenie a baby z triedy čakali svoje maminy vonku pred triedou a baby sa čudovali, že je naša mama taka nízka a ja sa pýtam že a kto je ešte taký nízky ako naša mama a sestra povedala že nikto... 🤯 A v poslednej dobe som si aj ja všimla, najmä v obchode že väčšina žien su o hlavu a viac vyššie ako ja 😁 tak je to celkom pre mňa také prekvapko, že teda som asi fakt malá 😂

huginko
13. nov 2022

@zuzka102 bežná výška určite nie je 170 cm, skor cca 165 cm... V mojom okolí je teda 170 cm vysokých žien veľmi malo

viky173
13. nov 2022

ja meriam 160cm a to, ze som krpana viem cely zivot 😅 nejak ma to vsak netrapi, kazdy sme nejaky, vadi mi to naprikald iba ak nedociahnem na vrchny regal

silvia2013
13. nov 2022

Mam 47 a meroam 183cm, statsia dcera ma 175, mladsia 182 , som druha v poradi moja sestra ma 178cm. Vzdy druha dcera je vyssia ako prva. Cest vynimkan.

@lasoli otrasne je ak je zena neinteligentna. Radsej mat 188cm ako byt tupa ako vrece sadry.

sidicek
13. nov 2022

Mňa prekvapuje ,že až teraz po štvrťstoroči ti došlo, že si mala 🙂

katkadp
13. nov 2022

@tessa2299 Aj mám 153cm🙂🙂🙂

kvietocek87
13. nov 2022

Ja mam 170,v puberte som chcela ešte pridať pár centimetrov aspoň na tých 175.Co sa týka chlapov,mne sa páčili vždy vysoký, že čím vyššie tým lepšie.Ale celkovo sú teraz deti nejaké vysoké.Syn má 11 a už má 156 CM,nohy má dlhé.Mam taký pocit, že bude mať 190 cm len taký fukot

zuzka102
13. nov 2022

@lasoli tak záleží ako celkovo žena vyzerá, akú má postavu, nejde len o výšku ako takú. Mali sme susedov - pár, on mal hádam 2 metre (alebo kusok menej), ona podľa mňa nejakých 185 mala, veľmi pekná žena, vysoká, stihla, vyšportovaná, do tváre sympatická, a veru vedela tu výšku parádne nosiť! Akože tiež by som nechcela byť taká vysoká, ale zas žiadna tragédia to nie je. 😉

zuzka102
13. nov 2022

@huginko tak v mojim okolí sú práveže "vyssie" ženy, resp. povedala by som, že väčšina medzi 167-173 cm, čiže to považujem za taký priemer

klsmat
13. nov 2022

@tessa2299 Hovorí sa: Dobrého veľa nebýva. Mám veľmi dobrú kamarátku, ktorá je nízka, no za to je asi najlepší človek akého poznám 😁

aurora33
13. nov 2022

Mám 165 s radosťou by som si ešte minimálne 10 pridala :D

matejakub
13. nov 2022

@aurora33 aj ja .Ale mám len 162 .Som niečo vyššia od kíbla😀

tobias123321
13. nov 2022

@klsmat ale hovorí sa aj zlého málo stačí 😁

megan777
13. nov 2022

Ja mam 169cm , pripadam si tak akurat ,ale ked sa vedla mňa postavi moj 14rocny syn vysoky 182cm pripadam si vedla neho nizka 😄

romi0310
13. nov 2022

Ja mam 164 cm a ja som velmi spokojná 🙂 moj manžel ma 190 cm :D a celkovo som vdy mala vysokých partnerov. Nad 185 cm. Ale nemam nic proti menším chalanom. Niektori vyzerajú velmi dobre a maju aj celkom vysoke partnerky. Stretla som sa s rôznymi názormi. Niektorým vysokým sa páčia nízke dievčatá a niektori zas povedia, ze pod 170 cm by nešli. Podla mna su to bludy, lebo láske nerozkazes. Ale niektori su len povrchne zameraní, tak potom len preberajú a nikto im nikdy nie je dobrý :D

gerrwie_girl
13. nov 2022

@lasoli otrasný je tvoj názor. Ja meriam 190 cm a cítim sa normalne 🙂. Viem ze je to nadpriemer, to je jasne, ale nevadí mi to. Akurát si niekedy hovorím ze by bolo fajn merať menej a nosiť opätky ale inak úplne v pohode 😉

mmoni89
13. nov 2022

Ja mam 172cm a nikdy som si teda neprišla vysoká. Mega vysoké sú podla mňa 180+

drimonna
13. nov 2022

Ja mám 18r a som 159-60cm vysoká a mne sa to nezdá až tak málo... Je to výška akurát.
Moja sestra má 16r a výšku 154cm.

anonymous87
13. nov 2022

Ja mam 153 a ano som trpaslik a vies co? Je mi to suma fuk 😀 aj co si pomysli susedovie mara 🤷‍♀️
Ano, kedysi ma to stralo. Ale ako som uz raz pisala, asi som uz stara na komplexy 😂
A teda nie, nevyzeram pri mojom muzovi ako 8 rocne dieta (lebo aj to som sa tu na MK docitala), to ze niekto nevie rozlisit 8 rocne decko a dospelu zenu, je len jeho problem. Nie moj 🤷‍♀️
A vies ako sa vravi, mala vrtka, dobre…. Vari 😜

7rebeka11
13. nov 2022

Ja mám 158cm, ale pokojne si s nimi žijem. Neriešim...

jankarose
13. nov 2022

Neriad sa kde je normal, vsetko zavisi aj od vysky tvojho partnera a ako sa ty vnimas...ja mam 174 a vzdy som svoju vysku vnimala ako vyhodu, nikdy som si nepripadala ako extra vysoka, kamaratky mam aj so 160 cm a aj oni seba vnimaju ok. Muza mam vysokeho, tym padom sa citim fajn, keby mam nizkeho asi ma to hneva.

beellka
13. nov 2022

Ja mam 181 😂

petkazamborska
13. nov 2022

ja mam 180 a rada nosim opatky, dnes som mala asi 8cm :D ale ludia su odo mna nizsi min o jednu hlavu :d haha cez pubertu som rychlo narastla takze som mala z toho komplexy ale teraz je mi fajn :D chodim vypnuta a som spokojna :D aj v kostole kde trcim ako eifelova veza :D ale vela kamosiek ma 165 a pod...

tintini
13. nov 2022

No,ja som asi nad priemer vsetkych krajin 😂 Mam 184cm. Vzdy som bola vsade najvyssia,uz od skoly. Vsade prva v rade podla vysky,vzdy som sedela v zadnej lavici s chlapcami. Vysoke topanky nenosim,lebo sa citim strasne blbo. Vtedy som uplny obor. Vsetky rifle,nohavice,sukne,tuniky su mi kratke. Ale zvykla som si. Uz som spokojna,vsade dovidim,dociahnem a viem ake je hore pocasie 😂😂😂

petkazamborska
13. nov 2022

@mmoni89 ja mam 180, a moja 15 rocna neterka ma 181 :D my sme zirafy :D zirafovske :D

aurora33
13. nov 2022

@matejakub ale ved dobrého veľa neurastie, to preto 🙂

petkazamborska
13. nov 2022

@zuzka102 no presne aj postavu treba vediet nosit , vela chlapov vysokych len male hladaju , aj moj manzel ma 192 cm a len s 158 cm chodil, mna to tak hnevalo som vesela kopa a jeden cas som prestala s vysokymi sa bavit lebo vzdy mali pocit ze ich balim , ta len s malymi som sa bavila ...a velmi zalezi ako vas rodicia na to pripravia , mamka mi nechcel akupovat ani vysoke opatky lebo som vysoka, strasne mi jej nazory ubrali zo sebavedomia, ja moje uplne inak vychovam :D zacali chodit na spolocenske tance a je to krasne ked sa tak nesu ,

lejduska
13. nov 2022

@kaktusik007 no ver tomu ze ľudia sa tak vyjadrujú 😄 mam 168 a občas mi povedia ze som veľmi vysoká 😂 a to sú ženy len o pár cm nižšie odo mňa🤷‍♀️ určite nie som nizka ale ani veľmi vysoka

leskovael
13. nov 2022

Mam 29 a 164cm a nikdy, opakujem NIKDY som si nemyslela že mám priemernu výšku. Spolužiačky boli odomna vyššie už na ZŠ, áno boli aj nižšie, no bolo ich len pár možno 3... To isté a SŠ a mám to tak doteraz. Vždy som sa považovala za nižšiu, priemerná výška ženy je podľa mňa takých 170-172cm. Resp ja takú výšku považujem za priemer.. Doteraz si sa nepozerala okolo seba, alebo si žila mimo civilizáciu? Nechápem čo ťa to tak zrazu prekvapuje.

liusa82
13. nov 2022

@anonymous87 presne ako píšeš.Aj na mňa majú chlapi hned blbé poznámky že ty musíš ale dobre 😀....nechápem kto toto vymyslel.Mňa to niekedy dobre naštve nemám tieto reči od nich rada.Jeden mi raz na to povedal že my menšie,sme také skladné v posteli.Môžeš prenášať,nadvihovať bez problémov samozrejme pokial je zároveň baba aj chdá🙂

kataina
13. nov 2022

rastove tabulky a normalna vyska