Výška ženy
Ahojte.. napadla mi taká vec.. meriam 162cm, som dospelá, už nenarastiem (mam 25).. vždy som si myslela, že to je klasická ženská výška, nikdy som to nijako neriešila, až do včera.. moja sestra má 14r a je vyššia ako ja.. naša mamina je vysoká rovnako ako ja.. a teraz mali v triede rodičovske združenie a baby z triedy čakali svoje maminy vonku pred triedou a baby sa čudovali, že je naša mama taka nízka a ja sa pýtam že a kto je ešte taký nízky ako naša mama a sestra povedala že nikto... 🤯 A v poslednej dobe som si aj ja všimla, najmä v obchode že väčšina žien su o hlavu a viac vyššie ako ja 😁 tak je to celkom pre mňa také prekvapko, že teda som asi fakt malá 😂
Mám 164cm a partnerov som mala vždy nad 190cm 🤣 na strednej sa mi baby smiali že chodíme ako veľký a malý kamarát, frajerov brat sa smial že vyzeráme ako Ježiš so somárikom 😅 som skoro najnižšia z rodiny, ženy sú buď rovnako nízke ako ja alebo o trochu vyššie. Čo je sranda že synovci v puberte sú už teraz vyšší ako ja 😃
Ja mam o cm viac od teba 😂....ale sú aj nižší od nas😏... Co ja viem, ja som to nikdy neriešila, na telesnej som bola vždy predposledná keď sme stáli v rade ale zato šikovná, dokonca šikovnejšia než tie vyššie. 😁😄
Ja mam 160cm a pride mi to tak akurat. Hej,viem, ze som z tych nizsich, ale je to jedna z mala veci, co sa mi na mne paci 😂
Pracujem v skole a dievcata na druhom stupni su odo mna vyssie, uz davnejsie si vsimam, ze mladsie generacie su vseobecne vyssie a maju vacsie nohy. Co uz, evolucia 🤣
@zuzka102 ja som mala kamaratku,178 a mala z toho komplexy,a to nemala 188,pri trj vyske aj tazsie najst si partnera.Kamoska ona sa hrbila napriklad aby nebola taka vysoka.A ma problemy z chrbticou,ale ze vyssie zeny po porodoch to mavaju.
A tak ano zalezi od viacero veci,ale 188 osobne by sim nechcela mat🙂
Ja mam 176 a som asi najvyššia zo vsetkych zien okolo mna 🙂 a vlastne stale som bola
@ruzovakrava Ježiš so somárikom 😂😂😂😂😂 👌
@lasoli mam 190 a o partnerov som nikdy nemala núdzu 😀. Chlapom sa to celkom paci takže aj nižší prejavili záujem. Mne osobne to nevadilo ak nebol az o hlavu nižší 😀.
Ahoj ja mám 181 ,od detstva všade vytrcam,fotky,partia čo sme boli no proste všade a stále sa to somnou ťahá aj keď už mám 37 v práci tiež vytrcam a neviem sa stým vyrovnať mám z toho blok nejaký neviem sa prijať ,vždy posmechy blbé dotazy..... pohľady....
Ja mám 162 tiež a viem že som krpec …. Ale mne to napríklad príde rozkošné … nechcela by som byt vysoká
@selma775 to vážne? Ved 181 je super! Ja mam 190, od detstva som mala strašne komplexy z toho. Všade blbe poznámky, cumeli ľudia na mňa. Raz som bola v krčme s kamošmi a prišiel ku mne chalanisko ze koľko meriam, lebo sa stavili s jeho kamošmi. Pripadne sa niekto ku mne pristavil z nejakej partie a zacal poskakovat pri mne ako debilko aby bol na mojej urovni a ostatni sa smiali náramne. Tiež keď mi niekedy niekto povedal: bože aká ste vysoká. Ale nie! Vážne? By ma zaujímalo, či keď stretnu niekoho nízkeho tiež mu povedia: boze aká ste malička! Teraz mam 41 a som s tým úplne v pohode. Dokonca už na seba zoženiem oblečenie a môžem si aj vyberať. Stále si hovorím ze aspoň som originálna 😀. Vôbec ma to už neserinka. Verím, ze aj ty dôjdeš do tohoto štádia a ze to nebudes uz vôbec riešiť 🙂.
Mám 165 a myslím že je to akurát...😃 Je taký vtip ...brať s nadhľadom samozrejme : vysoké ženy nech sa trtkaju s vysokými mužmi,nízke ženy s vysokými mužmi a nízky muži nech sa trtkaju medzi sebou 😂🤭🤭
Ja mám tiež 162 a vždy mi bolo jasné, že som nízka. Priemer a podľa mňa aj ideál je tých 170.
Ja mám 168 a vždy som si pripadala taký stred, aj to tak vyzerá štatisticky. Za mňa sú veľmi vysoké baby nad 180cm. Moja najstaršia dcéra má 161, je proste malá, vo veku okolo 13-15 rokov obidve moje dcéry riešia/riešili výšku. Strašne ma chceli dorásť, ale zdá sa, že sa im to ani jednej nepodarí - majú "nízke ženské gény" z mužovej strany.
Ďakujem vám dievčatá za názory, som rada že ste vyjadrili váš postoj, zaujímavé čítanie! ☺️ Rýpačky rypajte ďalej 😂 a hlavne žiadna sa nehanbite za výšku, ktorú neviete ovplyvniť 🙏
@gerrwie_girl och obdivujem ťa ♥️ hlavne má ešte aj sere ,že noha 42 veľkosť k tomu príde mi to že som jak chlap
@selma775 aj ja mam 42 ale uz je to ok. Ako jasne urcite krajšie vyzerajú menšie lodičky s opatkom ako 42 balerinky 😀. Ale dnes už je veľký výber a ja mam doma topánok že si mozem otvoriť predajňu 😀. Ked som bola teenagerka, musela som si kupovať len pánske tenisky. Našťastie sme sa v tomto už na slovensku posunuli dopredu a mysli sa aj na vysoké ženy.
@selma775
@gerrwie_girl ha a u mna opacny problem. Noha 34-35 😂 teraz ked nosim prevazne tenisky, slip oni a nizke topanky, tak to nie je az taka katastrofa. Ale ked som nosila vysoke (akoze fakt vysoke, cca 12 cm), tak to bol problem. Naozaj som sa nazhanala. U nas v ba bola jedna jedina predajna, kde boli lodicky od 35. A aj to mi 90% bolo velkych 😂🙏
Na mám 169 a tie 3 cm by som ešte prijala 🙂
Ja stale hovorim, ze radsej byt nizsia, pretoze vysokou sa urobis lahko + 10cm opatky.
Ale vysoka sa nijako neznizi a ked si da opatky, tak kazdy na nu kuka, ze boze aka zirafa..
viem o com hovorim. Mam 185cm.. v mojej rodine, ziadna ina zena taka vysoka nie je, chlapi hej, ale zena nie.
A fakt ma udivuje, ak ma niekto 170cm a mysli si ze boze aka som vysoka, ci nebodaj este okolie mu to tvrdi.. to asi este nevideli vysokeho cloveka..
@lasoli Ale co narobis, ak taka narasties??? Inak velmi zavisi od toho aj kolko taka vysoka zena vazi, ak ma viac kil, tak posobi obrovsky.. takze ak vysoka, tak stihla..
ja mam 180 a mam kamaratky co su aj vyssie odomna.. neviem velmi posudit 🙈🤷
Ja meriam 162 a mýlia si ma s dieťaťom. Odjakživa viem, že som malá. Vždy som bola najnižšia z triedy a potom tretia najnižšia. Nechápem kde si doteraz žila 😀
@lasoli pre teba je to mozno otras, mat vysku 188, ja mam dokonca este viac a teda nechcem aby to znelo namyslene, ale chalanov som si mohla vyberat. Doslova. Vacsinou nizsi po mne isli, v drvivej vacsine. A teda poviem ti, vsetci moji byvali boli echt fesaci, ze aj oni si mohli vyberat, ale vybrali si otrasnu dlhu zenu (podla teba)
Presne ako pise @gerrwie_girl.
Teraz mam manzela, ktory je o pol hlavy mensi. A predstav si, ked ide vedla mna, pysne ma chyti za ruku a pýši sa aku ma vysoku a peknu zenu (jeho slova).
Ja by som nikdy nenapisala ze nizka zena 160cm, ze je to otrasne. Alebo 150cm. Ved preboha co kto moze za to aky vyrastie?
@joannita pekne napísané a presne tak aj u mňa 🙂 aj môj priateľ má o pár cm menej ako ja a nikdy sme sa nad tým anilen nepozastavili 🙂
@joannita moj nator to je nemusi sa ta ale dotykat ,nepisem o vyzore,mozno vyzeras ako Karolina Kurkova a prero si mala tolko napadnikov;)Myslim smor ze taka vyska na zenu mi oride vela,zle som formulovala slovo,nemalo byt otras.Urcite by som si vybrala pre inu vysku a radsej 162 ako 188.Pre mna idesl je 175cm
@petkazamborska moj ma 194 a ja mam 183 , nikdy nechcel nizsiu zenu, lebo mu to pripadalo ako keby chodil s dietatom. Ked ideme po meste , dcery maju 182 a 175 cm, tak sa za nami obzeraju 🙂
@silvia2013 perfis !!!! nasi ludia ❤

ja mám 161 cm 51 kg ,32 rokov a som spokojná ,vždy som bola nízka a už som si zvykla brat ma volá hobit 🤣 synček je už teraz vyšší ako priemer chlapov v jeho veku takž bude po tatkovi skoro 2 metrovy obor 😄 takže výška nehrá rolu