icon

Výška ženy

12. nov 2022

Ahojte.. napadla mi taká vec.. meriam 162cm, som dospelá, už nenarastiem (mam 25).. vždy som si myslela, že to je klasická ženská výška, nikdy som to nijako neriešila, až do včera.. moja sestra má 14r a je vyššia ako ja.. naša mamina je vysoká rovnako ako ja.. a teraz mali v triede rodičovske združenie a baby z triedy čakali svoje maminy vonku pred triedou a baby sa čudovali, že je naša mama taka nízka a ja sa pýtam že a kto je ešte taký nízky ako naša mama a sestra povedala že nikto... 🤯 A v poslednej dobe som si aj ja všimla, najmä v obchode že väčšina žien su o hlavu a viac vyššie ako ja 😁 tak je to celkom pre mňa také prekvapko, že teda som asi fakt malá 😂

autor
14. nov 2022

@mircalla vy ste tiež z tých ktoré nevedia čítať.. nikde som nenapisala že si myslím že vysoké ženy nie su atraktívne, to si vo svojej hlave domýšľate vy, ja sa neurážam, taká ako vy, ktorá nevie čítať s porozumením, ma vážne neurazí, píšem, že nemám komplexy z výšky, cítim sa krásna a atraktívna, tak isto ako by sa každá žena mala cíti, keďže za výšku nikto nemôže... Mýlite si ma s niekým iným asi 😁 nikde som nepovedala že ženy maju byť nízke ani vysoké, téma je o tom, že v triede mojej sestry su všetky baby vyššie ako ja , čo nepoznám, keďže ja mám väčšinou kamošky v mojej výške... To je všetko.. vy potrebujete rýpať 🤣 a to nechápem prečo.. ale múdrejší ustúpi, tak ustupujem.. majte pekný deň.

reklamka
14. nov 2022

Ja mam 157 cm a 41 rokov (uz sa budem iba zmensovat) a co teraz? Zabijem sa? 🙂 Ale je pravda, ze som v puberte z toho mala brutalne komplexy. ☹

mircalla
14. nov 2022

@romi0310 Kolko jedu. Podla mna tema je vyska, povrchne nehodnotim, len konstatujem. Ani tu nepisem, ze si nieco menej. To si napisala ty, pretoze to nevies predychat.

valeria_h
14. nov 2022

Adriana Sklenarikova je nádherná a meria nad 180 cm, Kate Moss je krásna a má 170, páči sa mi herečka Reese Whitherspoon a tá je maličká alebo Kylie Minoque... Proste sú krásne aj nízke aj vysoké ženy, aj štíhle aj krv a mlieko .. blondínky aj brunetky. Nechápem, veď každý máme svoj názor, ale je to len nás názor, druhí môžu mať opačný a je to úplne v poriadku. Hádať sa , či sú atraktívnejšie vysoké alebo nízke mi príde veľmi...hmmm hlúpe.

autor
14. nov 2022

@valeria_h ja by som od jednej dospelej ženy čakala, že vie čítať s porozumením, ale tu sa toho nedočkám.. máte úplnú pravdu, keď sa žena o seba stará je krásna s hociakou výškou a váhou, ale keď bude niekto nonstop rýpať aj za to, čo sa nenapíše, pre mňa bude fujky 😂 (to nemyslím na vás!)

romi0310
14. nov 2022

@mircalla mne pride vtipne, ako tu začnete vyťahovať to, ze niekto je vztahovacny a pisat veci, ako je niekto jedovatý. Ved kazdy ma pravo vyjadriť svoj nazor ? Ci len vy môžte tu dookola pisat, ako su vysoké zeny atraktívnejšie, lepsie vyzerajú a ked sa začnú nízke zeny obhajovať, ze to tak nevnímajú, tak nas tu začnete posudzovat a hovoriť, ze sme jedovaté a pod. Aj vysoké zeny sa vyjadrili, tak mozu aj tie nízke. Nic viac. Uz ste sa vyjadrili, ze vam sa páčia viac vysoké zeny. Ďakujeme za vas nazor. Ale je to len vas pohlad a nic neznamena. Ked sa bude robit prieskum medzi neviem kolkontisicmi ľuďmi, potom tu mozme vyťahovať nejake štatistiky

mircalla
14. nov 2022

@romi0310 Ospravedlnujem sa, ze som si dovolila napisat nazor, ze vyssie zeny su vo vseobecnosti podla mna atraktivnejsie. Sama nie som vysoka, takze to nepisem preto, ze som. Necakala som tolko jedu, ako si to vobec dovoli niekto napisat. Absolutne zle pochopene, prekrutene, totalna vztahovacnost na seba, pomaly snad, ze som napisala ze su daco menej. Nik nenapisal, ze nizsie zeny nemozu byt atraktivne. To, co ste tu predviedli svedci len o tom, ze Vas vie do vyvrtky vytocit komentar anonymneho nicku, ktory tu uz nechcem opakovat. Treba to brat menej osobne

tessa2299
14. nov 2022

@miaka2 nie nikto sa mi nesmial kvoli mojej vyske. Ani na ZŠ ani na SŠ. Az na to,ze nikto mi netipuje 24r, ale 15, vdaka vyske 🤣

valeria_h
14. nov 2022

Baby už toho nechajte. Mne napríklad prídu nižšie ženy oveľa viac sexi, môžu si dať vysoké topánky a nevyzerajú ako Eiffelova veža. A to som sama vysoká a vysoké topánky práve kvôli tomu nenosím. Aj veľa mužov ma nechcelo kvôli výške, ale boli menší odo mňa takže sa nečudujem 😂

anonymous87
14. nov 2022

Baby neblaznite. Netreba to hrotit. Podla mna vyska nie je zaruka atraktivity. Proste tak ako su pekne vysoke zeny, tak su pekne aj nizke zeny. A naopak. Nastastie je svet nastaveny tak, ze kazdemu sa paci nieco ine. A tak to je spravne

bellugia
14. nov 2022

Ja som vždy mala 168 cm. Po dlhšej dobe som sa odmerala a mala som 163 🙂)) Krivá chrbtica, vek.. No čo už. Moja dcéra ma už prerastá, má 11... A neriešim to. Načo sa tým zaoberáš, čo riešia iní? 🙂 Ak tebe výška problém nerobí, tak sa tým netráp a okrem toho to nie je vec, ktorú by sme mohli zmeniť. Jedine podpätkami :D

megan777
14. nov 2022

@bellugia inak to je pravda zeny su krasne vsetky vysky to je jedno ci nizsia alebo vyssia vsetky sme niecim krasne netrapme sa preto nad hlupostami,to nie je prvoradeeeee❤️

janka0702
14. nov 2022

Neriešim také veci celý život som malička mam len 155cm a manžel necelé dva metre miluje keď si môžem obud vysoké topánky

selma775
14. nov 2022

@gerrwie_girl lodičky nevlastnim ani jedny prídem si nesvoja v tom a ani v Tom chodiť neviem jak také jelito 😃 keď niekam máme ísť kde treba tak narýchlo kúpim a hneď predám neznášam ich🤣áno to je pravda teraz je ten výber brutál konečne 🙏🙏 v 2000-2003 som nosila 41 aj keď tlačili lebo iné sme nezohnali a chlapčenské len cez moju mŕtvolu -puberta 😃

gerrwie_girl
14. nov 2022

@selma775 pamätám si ked som mala dokonca jedny nadsivane rifle 😀😀😀. Sa inak smejem ked si na to spomeniem.

kataina
14. nov 2022

@piridoxin treba sa tam zeregistrovať, no v 80-tych rokoch ani PC neboli na trhu, asi len v podnikoch a školách, tak daj z tohto roka ked maš 😉
https://www.rastieme.sk/

rutinaxy
15. nov 2022

ja mam 177 a pridem si uplne v pohode, nizsia by som nechcela byt :D

mircalla
15. nov 2022

@rutinaxy To je super vyska

anonym24
18. nov 2022

No žienky ja mám 149 cm,čo vám poviem, keď idem po ulici tak zozadu si všetci myslia,že som dieťa 😂

janka0702
19. nov 2022

@anonym24 kokos to je teda riadna výška ja mam 155 q celý život sa smiali ako som malička a ty si ešte menšia asi som 3ste nikoho takého nevidela

valeria_h
14. apr 2023

Tak ja mám 175 a teda nepripadám si nejak extra vysoká, ale ženy v našej rodine majú max 165 cm, takže som celý život konfrontovaná s tým, že proste je ma veľa.

huginko
14. apr 2023

@zuzka102 je nízka. Nie mala... Podľa mňa úplne normálna výška u zeny

huginko
14. apr 2023

@mircalla ja mam 157 cm, nosím opätky. A veru som atraktívna pre mužov viac ako vysoké kolegyne, kamošky... To nie je o výške. Je to o vyžarovani, sexapeale atd.. Majú o mňa záujem vysoki i nižší muži.

huginko
14. apr 2023

@reklamka to ako ja

mircalla
14. apr 2023

@huginko Na daky sport ci turistiku dufam opatky nenosis.

huginko
14. apr 2023

@romi0310 veru, nie je to pravda. Som nízka a záujemcov mam neúrekom. To s výškou nesúvisí. A balerinky? Hrozne a hlavne zdravotne nevhodná obuv

bessie12
14. apr 2023

@huginko som natom podobne. Mam výšku 158 cm a o mužov som nemala núdzu. Som rovnakého nazoru, že to nie je o výške človeka. Ta nie je dôležitá, teda aspoň nie pre mna.

huginko
14. apr 2023

@mircalla dufas správne, botasky a pasujú mi aj tie. A vtedy vyzerám dokonca mladšie. Ozaj, zabudla som uviesť, že nízke ženy vyzerajú mladšie ako vysoké... V každom veku 🤗

zenulkaaa
14. apr 2023

@bessie12 ani pre mna by vyska nebola dolezita, keby mam 158 cm 😄😄😄
Ale ak mas 185, tak sa na to pozeras inak. Cest vynimkam.

bessie12
14. apr 2023

@zenulkaaa nepopieram, že možno vtedy by som sa na to ináč pozerala 😀 ale sú páry, kde chlap je nižší od ženy a hoci to vyzerá čudne, tak maju spokojný a harmonický vzťah 🙂