Vyzerá podľa vás dobre, keď má žena/dievča na sebe chlapčenské oblečenie?
ahojte, jedná sa čisto o moju zaujímavosť 🙂 vyzerá podľa vás dobre ak má žena/dievča na sebe chlapčenské oblečenie?
taký nejaký názor mám aj ja, ak sa hodí a vie zladiť tak ano 🙂
@kittykat22 nie, ja nie som admin
Podľa mňa sa nedá všeobecne k tomuto vyjadriť. To isté oblečenie sa niektorej môže hodiť, iná v tomto bude vyzerať proste "divne" 😄. Plus ďalšia vec je, ako si to vie zladiť s doplnkami.
@mikadooo ❤
Nie...paci sa mi seriál Dunaj,vtedy boli ženy ozaj elegantné.Zena nemá vyzerať ako chlap.
@janinah a páčia sa ti šaty/sukne? alebo ak môžem otázku čo také mikiny/nohavice? 🙂
Ja šaty ani sukne nenosím ,nosím len rifle s tričkom a mikinou s kapucňou proste mi to tak vyhovuje
Ak sa bavíme o dospelých ženách tak mne sa to páči, ale presnejšie ak sú športovo oblečené to je top.
@torrente dajme tak 15+ alebo 16+ proste už také čo sú dosť veľké na to aby si veci uvedomovali
@andrejka1974 čisto ja :D šaty som mala len na svadbe ako hosť a na stužkovej
a to je to... je tam drobný rozdiel keď sa oblečie chlapčensky teda tričko s riflami alebo športovo že legíny a tričko/mikina. Môže byť.
@torrente a keby kúpi originál chlapčenskú mikinu ? 🙂
Ako na kom. Jlo vyzera sexy aj v 50ke ked si da len pansku košelu .. ale vacsinou zeny v panskom vyzeraju ako butch lesbian. A len niektore to vedia urobit cool ako Shane z L word, Marlene Dietrich vyzera dobre v panskom saku pred 100r .. Cize vyzera to dobre ale len na niekom.😉k tomu treba aj urcite vyzarovanie swagger.,
daj si ju, odfot sa v nej (ak si hanbliva hlavu nemusis) a povieme ti hned.
Tak vzdy lepsie ako chlap v sukni.
@torrente toto forum nie je o mne 🙂
@liusa82 ❤
Jaj v poriadku. Mne sa to paci. Odpovedal som.
@liusa82 Ved kazdy si davno nosi co chce .. otazka bola ci sa nam to paci, co je uplne odveci otazka. Ved staci ze sa to paci autorke ked to chce nosit no nemoze ocakavat ze sa to kazdemu zda take cool ako jej. Vzdy sa to niekomu bude pacit inym nie. Clovek nenosi urcity styl koli druhym ale koli sebe. Jedine ak to mà v sebe pomylene tak nosi veci Podla vkusu druhych ,
Vyzerať to dobre kľudne môže, ale príťažlivé, v zmysle sexi to nikdy nebude. Muž nie je pre muža príťažlivý, preto ani žena oblečená ako chlapec príťažlivá nebude. Naopak, čím "ženskejšie" pôsobí, tým je pre mužov príťažlivejšia. Ani ženám sa nepáčia zženštilí chlapci, ale drsnejšie a maskulínnejšie typy.. a ak sa ti zdá, že meliem blbosti, tak si skús predstaviť, ako veľmi ťa priťahuje chlap s dlhými vlasmi v šatách
Zavisi od postavy a vyzarovania, niektore zeny vyzeraju uzasne a sexy aj v komplet panskom, inym sa to vyslovene nehodi...ale to je tak zo vsetkym oblecenim, ci panskym ci damskym, treba si najst svoj styl a neriesit ten zvysok sveta okolo seba...vsetkym nevyhovies (a prosim ani sa o to nesnaz, lebo bude len na nervy...)