icon

Vyzerá podľa vás dobre, keď má žena/dievča na sebe chlapčenské oblečenie?

3. feb 2023

ahojte, jedná sa čisto o moju zaujímavosť 🙂 vyzerá podľa vás dobre ak má žena/dievča na sebe chlapčenské oblečenie?

Strana
z3
ninka297
Odpoveď bola odstránená
autor
3. feb 2023

taký nejaký názor mám aj ja, ak sa hodí a vie zladiť tak ano 🙂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
3. feb 2023

@kittykat22 nie, ja nie som admin

mikadooo
3. feb 2023

Podľa mňa sa nedá všeobecne k tomuto vyjadriť. To isté oblečenie sa niektorej môže hodiť, iná v tomto bude vyzerať proste "divne" 😄. Plus ďalšia vec je, ako si to vie zladiť s doplnkami.

autor
3. feb 2023
janinah
3. feb 2023

Nie...paci sa mi seriál Dunaj,vtedy boli ženy ozaj elegantné.Zena nemá vyzerať ako chlap.

lavinis
3. feb 2023

@janinah žena môže vyzerať ako chce

autor
3. feb 2023

@janinah a páčia sa ti šaty/sukne? alebo ak môžem otázku čo také mikiny/nohavice? 🙂

andrejka1974
3. feb 2023

Ja šaty ani sukne nenosím ,nosím len rifle s tričkom a mikinou s kapucňou proste mi to tak vyhovuje

torrente
3. feb 2023

Ak sa bavíme o dospelých ženách tak mne sa to páči, ale presnejšie ak sú športovo oblečené to je top.

autor
3. feb 2023

@torrente dajme tak 15+ alebo 16+ proste už také čo sú dosť veľké na to aby si veci uvedomovali

autor
3. feb 2023

@andrejka1974 čisto ja :D šaty som mala len na svadbe ako hosť a na stužkovej

torrente
3. feb 2023

a to je to... je tam drobný rozdiel keď sa oblečie chlapčensky teda tričko s riflami alebo športovo že legíny a tričko/mikina. Môže byť.

autor
3. feb 2023

@torrente a keby kúpi originál chlapčenskú mikinu ? 🙂

miadi
3. feb 2023

Ako na kom. Jlo vyzera sexy aj v 50ke ked si da len pansku košelu .. ale vacsinou zeny v panskom vyzeraju ako butch lesbian. A len niektore to vedia urobit cool ako Shane z L word, Marlene Dietrich vyzera dobre v panskom saku pred 100r .. Cize vyzera to dobre ale len na niekom.😉k tomu treba aj urcite vyzarovanie swagger.,

torrente
3. feb 2023

daj si ju, odfot sa v nej (ak si hanbliva hlavu nemusis) a povieme ti hned.

tykat
3. feb 2023

Tak vzdy lepsie ako chlap v sukni.

autor
3. feb 2023

@torrente toto forum nie je o mne 🙂

liusa82
3. feb 2023

@janinah presne tak.Ja by som v tom období chcela žiť🙂 šatičky,klobúky.Tiež si na sebe neviem predstaviť chalanské oblečenie a ani by som sa v tom necítila dobre.Tak ale každého vec nech si nosí každý to,v čom mu je dobre

autor
3. feb 2023

@liusa82

torrente
3. feb 2023

Jaj v poriadku. Mne sa to paci. Odpovedal som.

janinah
3. feb 2023

@lavinis otázka bola čo sa nám páči a či žena v Tom vyzerá dobre...tak odpovedám....áno.mozes si obliecť aj deravé vrece a možno si aj budeš myslieť.ze v Tom vyzeraš super....ja ti v Tom nebránim..

miadi
3. feb 2023

@liusa82 Ved kazdy si davno nosi co chce .. otazka bola ci sa nam to paci, co je uplne odveci otazka. Ved staci ze sa to paci autorke ked to chce nosit no nemoze ocakavat ze sa to kazdemu zda take cool ako jej. Vzdy sa to niekomu bude pacit inym nie. Clovek nenosi urcity styl koli druhym ale koli sebe. Jedine ak to mà v sebe pomylene tak nosi veci Podla vkusu druhych ,

cubo2
3. feb 2023

Vyzerať to dobre kľudne môže, ale príťažlivé, v zmysle sexi to nikdy nebude. Muž nie je pre muža príťažlivý, preto ani žena oblečená ako chlapec príťažlivá nebude. Naopak, čím "ženskejšie" pôsobí, tým je pre mužov príťažlivejšia. Ani ženám sa nepáčia zženštilí chlapci, ale drsnejšie a maskulínnejšie typy.. a ak sa ti zdá, že meliem blbosti, tak si skús predstaviť, ako veľmi ťa priťahuje chlap s dlhými vlasmi v šatách

miadi
3. feb 2023

Ak myslis Taketo nieco tak to je nuda ci to mà chlapec ci dievca. Akoze hocikto tak ide von ale zeby sa clovek nad tym pozastavil ze “ ooo ake pekne .” Skor meh 😑

anjelicek26
3. feb 2023

Zavisi od postavy a vyzarovania, niektore zeny vyzeraju uzasne a sexy aj v komplet panskom, inym sa to vyslovene nehodi...ale to je tak zo vsetkym oblecenim, ci panskym ci damskym, treba si najst svoj styl a neriesit ten zvysok sveta okolo seba...vsetkym nevyhovies (a prosim ani sa o to nesnaz, lebo bude len na nervy...)

miadi
3. feb 2023

A toto bolo power suit v casoch ked nohavice boli len pre muzov.. toto bol trend setter legend. Fakt zalezi kto to mà na sebe a ako to vie predat nastylovat. Stale vyzera zensky .

janinah
3. feb 2023

@liusa82 čítala som.ze polovicu oblečenia v seriáli úšili a polovici pokupili v sekacoch a hlavne v Maďarsku.takze niečo v Tom štýle sa zohnať dá....len kto by to tu nosil.ked deravé rifle sú " najkrajšie"....

Strana
z3