icon

Za čo ste sa v puberte “hanbili” a teraz to milujete?

12. nov 2022

Za čo ste sa v puberte “hanbili” a teraz to milujete?
Môj príklad veľké pery a širšie boky😁 pamatam si, keď som sa chystala na niekoho svadbu a kozmeticka mi ceruzkou zmenšila pery, lebo že ich mám veľké a nevyzerá to dobre 😁 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ja som potom v tom pokračovala a prekrývala si dermakolom ústa 😁

Strana
z2
alanko20
12. nov 2022

Všetko z puberty mi ostalo 😀 vadí mi všetko tak isto

maminkalubka
12. nov 2022

Za svoju povahu

dager
12. nov 2022

Naopak - v puberte ma netrápia moja pravdovravnost, v 40ke to už okolie ťažšie znáša 😄

sulavikova
12. nov 2022

@petronellla87 ja som sa vždy šúlala na takej babke, ktorá si kreslila obočie…. Každé ráno si na ňu spomeniem, keďže to robím už aj ja🤦🏻‍♀️

aknamorka22
12. nov 2022

Za svoju výšku. Od mala som bola vždy o hlavu vyššia a pripadala som si ako slon v porcelane. Teraz už vzhľad vôbec neriešim 🙂

sulavikova
12. nov 2022

@sulavikova Frajerom som opravovala dopisy 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Teraz som učiteľka🤭

stanulienkat
12. nov 2022

@sulavikova to je dobreee🤣😁

nurielka
Autor odpoveď zmazal
gamami
12. nov 2022

Za pokožku taku bledu ako čínsky gvaš plnú pieh po celom tele. Tuzila som, aby som bola v lete krasne opalena ako vacsina ludi, dala by som za to vsetko.
Teraz sa mi moja pokozka paci aka je a mojmu muzovi moje pehy vsade😀

maciatko79
Odpoveď bola odstránená
elam1234
12. nov 2022

Prsia 😄 podprsenku som musela mať už v 4.triede , strašne som sa hrbila

tanula222
12. nov 2022

Pehy

aileen_mt
12. nov 2022

Usta... Kvoli predkusu som chodila na strojcek cele veky a kedze sa ziaden zazrak nedial, strojcekarka vzdy zalamovala rukami, ze aka je to skoda, ze ja by som bola take pekne dievca, ale tie zuby... 🤦🏻‍♀️😂
Ale nastastie zuby ako take som mala rovne a casom som prisla na to, ze najlepsie vyzeram, ked sa usmievam... A krasny usmev sa stal jednou z mojich top fyzickych crt👌😉

prevsetko
12. nov 2022

@sense svoje priezvisko 😁teraz som hrdý a neujde pozornosti žiadnej žene 🤗

larsen
12. nov 2022

Hanbila som sa za prsia, keď mi začali rásť. A potom v dvadsiatke som chodila, vystretá, len aby všetci videli jaké mám čuča. Lebo babka mi povedala, že sa za svoje ženstvo nemám hanbiť 😀

dominikamacakova
12. nov 2022

Malé prsia. Ja som sa extrémne hanbila, nosila som aj v lete mikinu, alebo som radšej nešla von. Proste neznášala som svoje "žiadne" prsia a nechápala som prečo iné baby majú a ja nie. Teraz to beriem ako výhodu a som spokojná 😀

suepe
12. nov 2022

Vitiligo. Jednou spolužiačkou som bola označená za "dalmatinca"
Dnes sa nad tým pousmejem, ale vtedy to bolo dosť bolestivé

autor
12. nov 2022

@suepe ❤️❤️❤️ ja milujem inakosť

suepe
12. nov 2022

Stačili dve tehotenstva a som biela ako ľalia 🤣🤣🤣
Snehulienka by mala zo mám radosť ☺️

tamvtme
13. nov 2022

@nurielka ja tak isto, vysoke celo a moja mama mi id mala stale hovorila, ze musim mat ofinu lebo mam vysike.celo, treba to zakryt a ja som potom.mala.pocit ze je to nieco hrozne, skarede a hanbila som sa za to....az teraz po 30tke som zistila, ze mam v pazi, mam celo ake mam a nemienim sa za neho hanbit...a kedze moja dcera ho ma.po mne, tak nidky nedopustim, aby to brala ako svoj nedostatok...a ked moja matka raz zacala o jej cele a ofine, velmi rychlo som ju zrusila🤨

nurielka
13. nov 2022

@tamvtme rodičia si ani neuvedomujú, že tou kritikou len ničia sebalasku u detí, lebo všetko sa odvíja od nej, sebavedomie, hodnoty, vzťahy k druhým.. No ich vzorce pochádzali zo vzorcov ich rodičov atď. My to zmeníme.😘💪

tamvtme
13. nov 2022

@nurielka nasi mi celkovo hodne zrazili sebavedomie,nie len ohladne vyzoru ale aj mojich schopnosti a taha sa to so mnou cely zivot....a ked vidim, ako bol vychovavany moj muz, ze dokaze vsetko a aky je zdravo sebavedomy, sice niekedy az moc, ale lepsie ako ja, co si nikdy neverila...tak urobim vsetko preto, aby moja dcera si zdravo verila vo vsetkom

petkasaurus
13. nov 2022

Ze som bola a som bledula, pehy sice nemám.. Aj som sa snazila opalovat, ale nemala som na svoje smahom ruky opalene kamosky, aj keby co... Uz som sa s tym zmierila a niekedy to beriem aj ako plus... A ze som bola velmi stihla, skoro ziadne boky, prsia a teraz v mojich 30tich mam postavu akurat a baby, co sa mi smiali, vyzeraju teraz o dost staršie..

janaspa
13. nov 2022

Ja za svoju chudost, to mám so súrodencami podedene po mame...jeden čas som aj v lete nosila dlhé rukávy. Vydávala som sa so 45kg, teraz na starosť po 3 deťoch akoby som našla🙂 mám 55kg a keď teraz stretávam spolužiačky a spolužiakov ktorí mali blbé komentáre, majú zrazu tie isté komentáre, len s obdivnym podtónom lebo oni veľa pribrali🙂)))))

slovakboy
13. nov 2022

Chlpy na nohách a výrazný ohryzok. Na telesnej som nosil kvôli tomu vysoké podkolienky.

nurielka
13. nov 2022

@tamvtme to isté aj môj manžel..zdravo sebavedomý, rozhľadený v mnohých smeroch, nemá problém sa popasovať s akoukoľvek výzvou, neberie ju ako problém, ale ako výzvu. Moji rodičia a svokrovci to je ako oheň a voda. Deje sa to vtedy, keď majú emocionálne nezrelý rodičia deti. Robia to automaticky a cez emócie vybuchujú. Vždy je čas to zmeniť..🙂

alexka89
13. nov 2022

Úzke boky a širsie ramená,výška,širšie lícne kosti a dlhšia tvár, zle manipulovatelne a tazke vlasy ako sa mi na temene hlavy rozchádzajú a vkuse mi tam diera ostane....ale už to neriešim lebo by som sa zbláznila...hlavne že som zdrava

malacibulka
15. nov 2022

@sense to iste! a odkedy som sa vydala, este mi aj dokonale sedi k priezvisku

Strana
z2