Za čo ste sa v puberte “hanbili” a teraz to milujete?
Za čo ste sa v puberte “hanbili” a teraz to milujete?
Môj príklad veľké pery a širšie boky😁 pamatam si, keď som sa chystala na niekoho svadbu a kozmeticka mi ceruzkou zmenšila pery, lebo že ich mám veľké a nevyzerá to dobre 😁 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ja som potom v tom pokračovala a prekrývala si dermakolom ústa 😁
Za svoju povahu
Naopak - v puberte ma netrápia moja pravdovravnost, v 40ke to už okolie ťažšie znáša 😄
@petronellla87 ja som sa vždy šúlala na takej babke, ktorá si kreslila obočie…. Každé ráno si na ňu spomeniem, keďže to robím už aj ja🤦🏻♀️
Za svoju výšku. Od mala som bola vždy o hlavu vyššia a pripadala som si ako slon v porcelane. Teraz už vzhľad vôbec neriešim 🙂
@sulavikova Frajerom som opravovala dopisy 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Teraz som učiteľka🤭
@sulavikova to je dobreee🤣😁
Za pokožku taku bledu ako čínsky gvaš plnú pieh po celom tele. Tuzila som, aby som bola v lete krasne opalena ako vacsina ludi, dala by som za to vsetko.
Teraz sa mi moja pokozka paci aka je a mojmu muzovi moje pehy vsade😀
Prsia 😄 podprsenku som musela mať už v 4.triede , strašne som sa hrbila
Pehy
Usta... Kvoli predkusu som chodila na strojcek cele veky a kedze sa ziaden zazrak nedial, strojcekarka vzdy zalamovala rukami, ze aka je to skoda, ze ja by som bola take pekne dievca, ale tie zuby... 🤦🏻♀️😂
Ale nastastie zuby ako take som mala rovne a casom som prisla na to, ze najlepsie vyzeram, ked sa usmievam... A krasny usmev sa stal jednou z mojich top fyzickych crt👌😉
Hanbila som sa za prsia, keď mi začali rásť. A potom v dvadsiatke som chodila, vystretá, len aby všetci videli jaké mám čuča. Lebo babka mi povedala, že sa za svoje ženstvo nemám hanbiť 😀
Malé prsia. Ja som sa extrémne hanbila, nosila som aj v lete mikinu, alebo som radšej nešla von. Proste neznášala som svoje "žiadne" prsia a nechápala som prečo iné baby majú a ja nie. Teraz to beriem ako výhodu a som spokojná 😀
Vitiligo. Jednou spolužiačkou som bola označená za "dalmatinca"
Dnes sa nad tým pousmejem, ale vtedy to bolo dosť bolestivé
@suepe ❤️❤️❤️ ja milujem inakosť
Stačili dve tehotenstva a som biela ako ľalia 🤣🤣🤣
Snehulienka by mala zo mám radosť ☺️
@nurielka ja tak isto, vysoke celo a moja mama mi id mala stale hovorila, ze musim mat ofinu lebo mam vysike.celo, treba to zakryt a ja som potom.mala.pocit ze je to nieco hrozne, skarede a hanbila som sa za to....az teraz po 30tke som zistila, ze mam v pazi, mam celo ake mam a nemienim sa za neho hanbit...a kedze moja dcera ho ma.po mne, tak nidky nedopustim, aby to brala ako svoj nedostatok...a ked moja matka raz zacala o jej cele a ofine, velmi rychlo som ju zrusila🤨
@nurielka nasi mi celkovo hodne zrazili sebavedomie,nie len ohladne vyzoru ale aj mojich schopnosti a taha sa to so mnou cely zivot....a ked vidim, ako bol vychovavany moj muz, ze dokaze vsetko a aky je zdravo sebavedomy, sice niekedy az moc, ale lepsie ako ja, co si nikdy neverila...tak urobim vsetko preto, aby moja dcera si zdravo verila vo vsetkom
Ze som bola a som bledula, pehy sice nemám.. Aj som sa snazila opalovat, ale nemala som na svoje smahom ruky opalene kamosky, aj keby co... Uz som sa s tym zmierila a niekedy to beriem aj ako plus... A ze som bola velmi stihla, skoro ziadne boky, prsia a teraz v mojich 30tich mam postavu akurat a baby, co sa mi smiali, vyzeraju teraz o dost staršie..
Ja za svoju chudost, to mám so súrodencami podedene po mame...jeden čas som aj v lete nosila dlhé rukávy. Vydávala som sa so 45kg, teraz na starosť po 3 deťoch akoby som našla🙂 mám 55kg a keď teraz stretávam spolužiačky a spolužiakov ktorí mali blbé komentáre, majú zrazu tie isté komentáre, len s obdivnym podtónom lebo oni veľa pribrali🙂)))))
Chlpy na nohách a výrazný ohryzok. Na telesnej som nosil kvôli tomu vysoké podkolienky.
@tamvtme to isté aj môj manžel..zdravo sebavedomý, rozhľadený v mnohých smeroch, nemá problém sa popasovať s akoukoľvek výzvou, neberie ju ako problém, ale ako výzvu. Moji rodičia a svokrovci to je ako oheň a voda. Deje sa to vtedy, keď majú emocionálne nezrelý rodičia deti. Robia to automaticky a cez emócie vybuchujú. Vždy je čas to zmeniť..🙂
Úzke boky a širsie ramená,výška,širšie lícne kosti a dlhšia tvár, zle manipulovatelne a tazke vlasy ako sa mi na temene hlavy rozchádzajú a vkuse mi tam diera ostane....ale už to neriešim lebo by som sa zbláznila...hlavne že som zdrava
@sense to iste! a odkedy som sa vydala, este mi aj dokonale sedi k priezvisku

Všetko z puberty mi ostalo 😀 vadí mi všetko tak isto