Zábavné perly, ktoré sme počuli na ulici
Táto skupinka je len tak pre zábavu. Píšte nech si zlepšíme náladu.
Ja som minule z okna pocula zalubeny parik nasich spoluobcanov kde partner hovoril partnerke : drz hubu lebo Ti tu teraz hned napcham k.. do huby a budes uz ticho 🤦♀️🤣🤣
Ta to v akej spoločnosti sa pohybujete 😁😉? Ja len také som počula... "To vieš ved sliepky len v noci vajcia znášajú"...
Ja som pocula ako pani krici na dieta, nechod dalej ako 50m, dieta malo 2roky 🤣🤣🤣
Ja v prahe ked dom isla okolo bytovky tam stal chlap pod oknom a zene do okna hovori: maruško, ty si jak z dementákova. Pobavilo😆
Ja som dnes pocula v cakarni sa stazovat pani, ktora tam bola asi 10minut (cca 70 rokov) ze za komunizmu sa vobec nikdy nikde necakalo.. ale ze nikde zdoraznila. Tak mi to prislo vtipne. Ps: neberte to tak ze tu miesam politiku.
Raz v autobuse. Mama sa zjavne zucastnila rodicka a cestou domov cistila zaludok synacikovi. "Ucitelka hovorila, ze v skole hresis. Kde, do pi*i, si to pocul?"
Ja som počula v obchode ako sa starsi pán (ešte v podnapitom stave ) sťažoval že bol “celý tento týždeň v práci”. “Celý týždeň, normlane celých 8 dni .” A ukazoval to na prstoch, len sa nevedel rozhodnúť koľko ukazat. 🤦🏻♀️
Ja som počula rozhovor medzi mamičkou a jej asi 6 ročným synom. Syn sa pýta mamky - "Mami a keď už nebudeš potrebovať tú pampersku Always, pôjdeme na kúpalisko?" 🫣
Ja som raz nechápala, čo to počujem cez otvorené okno. Doslova hatlanina a take zvláštne pazvuky. bývala som na byte, zvedavosť za mna otvorila balkón a čo nevidím… dvaja hluchonemí sa hádajú… tak baby, to ste ešte nevideli ani nepočuli.
Raz sa jedna malinká pýtala maminky, či holúbkom nie je vonku zima a maminka zahlodila, že nie, veď majú srsť.
No ja som raz pod oknom zachytila 2 chalanov v podnapitom stave ako vedú debatu a jeden stale omielal vetu...
Ti vravím ked umre posledná včela na svete sme v p.c...a asi pol hodinu o tom tak pútavo rozprával až som si to musela vygooglit ci fakt 😁🙈
Ja som minule videla na dvore hada a keď isla mama vonku tak jej vravim že nech dáva pozor že mame hada na dvore (bola cca 22:00). A moja mama že “hady teraz nechodia”. Môj priateľ (choval hady v minulosti) sa stále sa na tom smeje 😀.
Bola som v butiku, kde mali oblečenie všeho druhu, ja som si vyberala šaty a manželský pár o kúsok ďalej bol v spodnom prádle a muž hovorí žene: draha toto si vezmi, budeš mať na ďalšiu swingers 😀
Mne raz klient hovoril, že snažím sa paninko, stále robím, aby mala rodina všetko. Preto robím od smrku do smrku 🤣🤣🤣
Išli sme so synom na ihrisko, prechádzali sme krížom cez sídlisko a pred jedným barákom sedeli dve staršie panie na lavičke a zhovárali sa o tejto nepodarenej mladej generácii. Jedna z nich nespokojne krútila hlavou, ukázala našim smerom a povedala: ,,Oni už ani to nevedia, čo je to kalašnikov!" 😄
Pacient ,alkoholik,chce nabaliť vydatú sanitárku v nemocnici: sestrička,ja keby som chcel,ja by som sa vedel zmeniť od zajtra aj o 380 stupňov.Ja, výborne pán XX,to ste tam l,kde ste boli a ešte aj kúsok ďalej 🤭...nepochopil , prečo sa smejem
@larusiki údržbár v nákupnom centre na dámskych wc s pani upratovačkou:
"Ná, čo tomuto chýbalo...Tuto mi to chycte, poránne....
Nejde, baraní kkt....no do p**e...takto to nepójde."
Ja som sa rehotala v kabínke do hrče toaleťáku 😂
V autobuse.
"Volám sa Hýll. S dlhým a dvoma..."
Jedna z najzaujímavejších "debát" čo som videl prebiehala medzi hluchonemým otcom a jeho dcérou. Hádali sa v posunkovej reči. Pozeral som ako puk 🙂
@larusiki v 2002, keď vyhral voľby Dzurinda a Mečiar bol porazený, som sedela s kamoškou v jednom podniku. Prišli tam dve baby, mladšie ako my(poznala som ich zo sš) jedna už mala dieťa a zadrela. Len aby sa naše deti mali lepšie ako my🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ja som mala v tom case tesne po 20tke

Práve som si vypočula že má páliť do pi.i k materi,že je s.urveny bastard atď. A sprevádzalo to plutie po sebe 😂